Slušate: Dodir noći

Pesma: Željko Joksimović - Lutko moja

Dodir noći
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Sutra počinju jubilarni 20. Radio dani

  Drugi online Radio dani RAB Srbija biće održani 24. i 25. novembra putem Zoom aplikacije. Ovo će ujedno biti i jubilarni 20. Radio-dani koje organizuje Udruženje radio-stanica RAB Srbija.
  23-11-2020 | 10:52 | Autor/Izvor: Naxi media - RAB Srbija

  Foto: Bigstockphoto/ Ksander

   

  Drugi online Radio dani RAB Srbija biće održani 24. i 25. novembra putem Zoom aplikacije. Ovo su ujedno i jubilarni 20. Radio-dani koje organizuje Udruženje radio-stanica RAB Srbija.

  I pored velike želje i nadanja da će ovi jesenji Radio-dani ipak biti održani na Zlatiboru, organizatori su zbog aktuelne epidemiološke situacije bili primorani da ih, kao I prethodne u aprilu, organizuju onlajn.

  - Iako smo se nadali da ćemo ove naše jubilarne 20. Radio-dane moći da održimo na Zlatiboru i da zajedno stičemo nova znanja, ali i da proslavimo ovaj lep jubiliej i sve zajedničke uspehe, nažalost, situacija je takva da ćemo i ovaj put predavanja, panele i diskusije organizovati onlajn. Kao i uvek, očekuju nas zanimljive i aktuelne teme i stručni predavači iz celog sveta I radujem se što ćemo ponovo pokazati da za radio ne postoje prepreke i što uvek idemo samo napred i postajemo sve bolji i bolji – jer mi smo RAB Srbija – poručila je Maja Rakovic, predsednica Udruženja radio-stanica RAB Srbija.

  Eminentni predavači stižu iz celog sveta: prof. dr Miladin Kovačević, direktor Republičkog zavoda za statistiku Srbije; Rich McClear, radijski ekspert i dugogodišnji direktor IREX Serbia (SAD);  Bud Stiker, marketing stučnjak i konsultant (SAD); Silvija Londero Šimleša, direktorka i gl. i odg. urednica Media Servis Global (Hrvatska); Adnan Osmanagić, vlasnik i direktor RSG radija (BiH); Gjorgi Savev, vlasnik i direktor City radija (Makedonija); Orhan Hodžić, vlasnik i direktor Elmag radija (Crna Gora); Ivo Samplonius, PodWorkz, Podcast Producties (Holandija); Robert Brndušič Deduš, Senior Business Development Consultant, MBMI Companies (Austrija); Tamara Mikuš, nekadašnja muzička urednica Class FM Budimpešta, sada programska direktorka Slager FM Budimpešta (Mađarska); Tomislav Jakobović, konsultant, Brand Media Consulting (Hrvatska); Goranka Jednak Maksimović, Radiodays Europe (Srbija); Aleksandra Milutinović, hitmejker (Srbija); Lukijan Ivanović, muzičar (Srbija); Marko Spalević, PR menadžer NAXI radija, Beograd; Nikola Kovačević, direktor NAXI Media Mix (Beograd); Ferenc Berček, član Saveta RAB Srbija; Nevena Azinović, kreativni direktor NAXI radija Beograd; Ivana Stanković, marketing menadžer NAXI radija Beograd i Željka Dimić, direktor marketinga NAXI radija Beograd.

  Programske teme, organizatori su prilagodili aktuelnom trenutku, pa su nazivi predavanja I okruglih stolova: Klijenti i prodaja u doba korone; Kako radio funkcioniše u doba korone?; Očekivanja i stanje u Mađarskoj za vreme virusa; Muzičari i radio; Radio posle krize; 100 godina komercijalnog radija; Značaj muzike u radio imidžingu i Oglašavanje u kriznim vremenima.

  Radio-dane RAB Srbija otvoriće predsednica ove medijske organizacije Maja Rakovic i Slavica Trifunović, pomoćnica ministra informisanja.

  Kao i na svim prethodnim radijskim skupovima i sada će za goste i učesnike biti organizovani I mini koncerti. Uživo, takođe putem zoom aplikacije, nastupiće: Nevena Božović i Oliver Katić, kao i bendovi ,,Osvajači” i ,,Boemi”.

   

 • Pročitajte i...
  Pozorište Pozorište iza zavese: Mnogobrojne anegdote iz predstava i života poznatih glumaca

  Od 18. septembra Naxi radio kroz kratku formu "Pozorište iza zavese" slušaoce upoznaje sa istorijom i kulturom glavnog grada. Ovaj serijal predstaviće priče o beogradskim pozorištima, njihovom nastanku i istoriji, ali i zanimljivosti i manje poznate anegdote iz predstava i iz života legendarnih glumaca.

  Najveća digitalna konferencija u regionu: Uručena nagrada za najbolju kampanju na radiju

  Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima – DIGITAL 2023 ove godine održana je 14 septembra 2023. godine u hotelu Hyatt u Beogradu.

  Milan Bujaković u Mojih 50 Spisak 50 omiljenih pesama - Milan bujaković

  Pogledajte koje je pesme Milan Bujaković odabrao u emisiji Mojih 50.

  Milan Bujaković u Mojih 50 Milan Bujaković u Mojih 50

  Od ponedeljka, 11. septembra gost emisije Mojih 50 na Naxi radiju je Milan Bujaković.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: