Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Bijelo dugme - Ako ima Boga

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bijelo dugme - Ako ima Boga
    2. Knez - Vjeruj
    3. Bebi Dol - Rudi
    4. Tose I Antonija - Volim Osmjeh Tvoj
    5. Riblja čorba - Kad sam bio mlad
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Suzana Lukić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. april - 1 - Dodir noći
    3. 17. april - 2 - Dodir noći
    4. 17. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Omiljeni kolač: Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Popularne kupus kifle Popularne kupus kifle

    Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina

    Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite

    U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.

    Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite

    Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.

  • Preporučujemo
    Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera? Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?

    Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.

    Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera

    Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 120.42 121.27 122.12
    USD 109.33 110.10 110.87
Stil
  • Upoznajte srpske blogerke Upoznajte srpske blogerke

    Wannabe Magazine, fashion i lifestyle portal pokrenuo je Blogger Show u kome će publiku upoznati sa srpskim modnim blogerkama.

  • Rešite se suve kose zauvek Rešite se suve kose zauvek

    Promene vremenskih prilika, neadekvatna nega i konstantno tretiranje mogu potpuno isušiti vašu kosu i oduzeti joj sjaj, volumen i zdrav izgled. Bliži se proleće, a nema lepšeg ukrasa na ženi do zdrave kose. Tretirajte je pravilno i povratite joj željeni sjaj.

  • Torba za svaku priliku Torba za svaku priliku

    Poznato je da je mala crna haljina klasik, a šta se događa sa malom crnom torbom?

  • Čokolada u službi lepote Čokolada u službi lepote

    Možda niste znali, ali vaša omiljena poslastica vam može pomoći da očistite ten i uklonite bubuljice! Osetite čari čokolade na vašoj koži!

  • Nova sezona - novi stilovi Nova sezona - novi stilovi

    Ovogodišnji Fashion Week najavio nam je šarenu jesen. Raskoš modela i novih stilova koje smo videli na svetskim modnim pistama, budi nas iz zimskog sna i unosi boje u naše jesenje modne kombinacije.

  • Replay kolekcija jesen/zima 2015. Replay kolekcija jesen/zima 2015.

    Premium kolekcija Reply One Off održava pionirski duh brenda živim, ojačava sklonost ka istraživanju novih teritorija, testira potpuno nove ideje i poigrava se inventivnim materijalima, tehnikama, koncepatima u dizajnu.

  • Chanel Airways: Vežite se, polećemo! Chanel Airways: Vežite se, polećemo!

    U okviru pariske Nedelje mode, Chanel je prikazao kolekciju inspiraisanu letom, a modna pista je postala replika aerodromskog terminala.

  • adidas Futurecraft 3D adidas Futurecraft 3D

    adidas je predstavio jedinstvenu 3D dizajniranu patiku za trčanje koja se pomoću jastučića može prilagoditi stopalima svakoga pojedinačno.

  • Trikovi modnih majstora : Izdužite vašu figuru Trikovi modnih majstora : Izdužite vašu figuru

    Svaka žena se trudi da izgleda što vitkije, bilo da je reč o regularnom izlasku ili fotografisanju. Modni eksperti znaju kako da na najbolji način prikriju nedostatke, te da uvek istaknete ono što je najbolje na vama. Saznajte na koji način možete izgledati vitkije.

  • Camper jesenja kampanja 2015 Camper jesenja kampanja 2015

    Španski brend obuće Camperpredstavio je digitalnu i print kampanju za sezonu jesen/zima 2015, treću čiju kreativnu direkciju potpisuje Romain Kremer. U pitanju je evolucija prošlosezonskih reality avatara koje ovoga puta upoznajemo u ekstremnim prirodnim uslovima.

  • Da li znate šta je must have svakog garderobera ? Da li znate šta je must have svakog garderobera ?

    Dve-tri daščice i metalna kuka čine jedan predmet, naizgled nevažan, ali zapravo vrlo bitan za svaku osobu od stila - ofinger.

  • Napravite Kleopatrinu kupku Napravite Kleopatrinu kupku

    Svaka žena bi trebalo, makar periodično, da sebi priušti trenutke koje će posvetiti isključivo sebi, a opuštajuća kupka je jedan od načina da se otklonite stres, poboljšate cirkulaciju i da se sjajno osećate! Ako je neka žena u istoriji znala kako da posveti punu pažnju svom izgledu onda je to bila kraljica Kleopatra.