-
Poslednjih 5 pesama
- Jelena Tomašević - Okeani
- Plavi orkestar - Ljubi se istok i zapad
- Film - Srce na cesti
- Vlado Georgiev - Navika
- Riblja čorba - Kada padne noć
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRižoto sa belim lukom
Ovo je izuzetno jednostavan, ali i neverovatno ukusan recept za kremasti rižoto s maslinovim uljem i belim lukom…
Recept za slanu rozen tortuPredstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
-
ZdravljeVredni saveti za poboljšanje zdravlja srca
Najvažnija promena životnog stila koju možete da sprovedete jeste prestanak pušenja. Ipak, imajte na umu da postoje i druge stvari koje mogu da pomognu da vaše srce ostane zdravo.
Kako da se rešite sala na stomaku u 10 jednostavnih koraka?Ovo je period kada svi uglavnom unosimo jaču hranu i uživamo u prazničnoj trpezi. Potpuno je logično da u ovom periodu neprimetno dobijemo i nekoliko kilograma, a ako zaista želimo spremni da dočekamo proleće ne bi bilo loše da se osvrnemo na neke savete koje možemo da praktikujemo odmah posle praznika.
-
PutovanjaTurističke atrakcije sa nazivima koje je nemoguće izgovoriti
Nazivi mesta širom sveta često predstavljaju jezičke barijere za posetioce, posebno kada su složeni i dugački. Neka od ovih mesta svakako su vredna posete, ali njihova imena izazivaju glavobolju čak i pri pokušaju da ih napišete na razglednici. A zamislite da se izgubite i morate da tražite put! Ovo su neka od najdužih i najtežih za izgovor … Ujedno nemogućnost izgovor je i razlog zašto ove atrakcije privlače turiste.
Četiri evropske destinacije koje je najbolje posetiti u zimskom perioduNajveći broj ljudi bira proleće i ranu jesen za putovanja, posebno kada je reč o Evropi... Međutim, neke destinacije mogu mnogo više da ponude ako se za njih odlučite u zimskom periodu.
-
PreporučujemoSedam namirnica koje ne treba da stavljate u frižider
Danas svi imamo frižider kod kuće, ali to ne znači da treba sve namirnice da skladištimo u njemu. Naprotiv, postoje namirnice kojima nikako mesto nije u frižideru.
Prirodno i efikasno: Ovo je čaj koji će vam pomoći da uvek imate čiste prozoreAko ne možete da pronađete odgovarajuće sredstvo za čišćenje prozora koje ne ostavlja tragove, jedna vrsta čaja može da bude sjajno rešenje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.14 116.96 117.77 CHF 124.89 125.77 126.65 USD 110.34 111.12 111.90
-
Slavni dizajner uspešno promoviše kozmetiku
Marc Jacobs Beauty naziv je kolekcije kozmetike koju potpisuje svetski poznati dizajner, a nakon što je u SAD kolekcija naišla na sjajne kritike, promociju je započeo i u Evropi. Prvo polazište jeste Velika Britanija i lanac prodavnica Harrods.
29-02-2016 | 15:03 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: marcjacobsbeauty
Mark Džejkobs je ovaj poduhvat započeo u saradnji sa "Kendo" kompanijom, a kolekcija broji različite elemente šminke.
Kolekcija sadrži podloge za lice, šminku za oči, usne, nokte. Sve nijanse su brižljivo odabrane, a paleta boja se kreće od nude do vamp nijansi. Dakle, linija obuhvata šmniku za sve prilike.
(Foto: marcjacobsbeauty.com)Ono što kozmetiku karakteriše je odlična tekstura, pune nijanse, a takođe je zanimljivo da je Mark odlučio da nijansama da nazive po filmovima, herojima i ličnostima koje dizajnera inspirišu na ličnom nivou.
-
Pročitajte i...BOMBS by Lavish: Novi brend na tržištu za vašu negu
Prva BOMBS by Lavish radnja, otvorena je u Galerija šoping molu.
Letnja kozmetika: Neka vaša koža blista i tokom letaLetnje godišnje doba zahteva korišćenje preparata koji prevashodno hidriraju kožu lica, tela i kosu, te koji se po sastavu razlikuju od kozmetike koja se preporučuje tokom zimskog perioda.
Chanel: Tople boje za istančan pogledModa kuća Chanel predstavila je kampanju koja donosi prolećne i letnje tonove i trendove u šminkanju.
Glamurozna šminka za period praznovanjaDecembar je mesec koji nas uvodi u period proslava koje podrazumevaju određena pravila oblačenja. Večernji odevni stil prati i naglašenija šminka, a u nastavku pogledajte jedan od načina nanošenja glamurozne šminke.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: