Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Parni Valjak - Lutka za bal

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Slavimo nedelju žena na Naxi radiju

  Drage sestre, mame, žene, učiteljice... ovo je dan kada želimo da pokažemo da cele godine mislimo na vas i da su vaša imena najlepša na svetu.
  28-02-2024 | 10:00 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: naxi media


  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.


  Prijavi se na email info@naxi.co.rs (ime, prezime, broj telefona) i sačekaj naš poziv. U nedelji žena od 4. do 8. marta voditelj poziva prijavljene kandidate i u programu uživo pušta deo pesme u kojoj se pominje neko žensko ime. Zadatak je da pogodiš o kom imenu je reč i osvajaš najbolji osmomartovski poklon - Gift on card Srećan Dan žena Multibrend poklon karticu u iznosu od 10.000 dinara.

  Opusti se i uživaj uz najbolju muziku i sjajne poklone.

  PRAVILA NAGRADNOG KVIZA "Slavimo nedelju žena na Naxi radiju"

  Član 1: ORGANIZATOR
  Nagradni konkurs Slavimo nedelju žena na Naxi radiju priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator).
   
  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni kviz se održava od 4. marta do 8. marta, a odnosi se na slušaoce Naxi radija.

  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
  Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, Facebook stranici Naxi radija i Naxi portalu.
   
  Član 4: NAGRADE
  Nagrade obezbedjuje Naxi radio, a poklon je 10.000 dinara na Gift on Card Srećan Dan žena poklon kartici.

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.
   
  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
  Prijavi sebe ili dragu osobu na email info@naxi.co.rs (ime, prezime, broj telefona) i sačekaj naš poziv. U nedelji žena od 4. do 8. marta voditelj poziva prijavljene kandidate i u programu uživo pušta deo pesme u kojoj se pominje neko žensko ime. Zadatak je da pogodiš o kom imenu je reč i osvajaš najbolji osmomartovski poklon - Gift on card Srećan Dan žena multibrend poklon karticu u iznosu od 10.000 dinara. Kompletne uslove korišćenja pogledaj na veb stranici giftoncard.eu.

  Član 7: ODABIR DOBITNIKA
  Proglašenje dobitnika će biti svakog radnog dana uživo u programu Naxi radija.
   
  Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
  Po uspešno obavljenom zadatku slušalac će dobiti sve potrebne informacije o preuzimanju nagrade. Kartica se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

  Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila. Učestvovanjem u konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, (a ukoliko je učesnik i osvajač  nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Gift on Card-u, isključivo u svrhu provere informacija radi preuzimanja poklon kartica.

  Član 10: PUBLICITET
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

  Član 11: POREZI
  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

  Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

 • Pročitajte i...
  Dan žena Osmi mart - Dan kada zaslužujete čaroliju

  Osmi mart je dan posvećen ženama, dan kada se slavi ženska snaga, ljubav i doprinos društvu. Kako biste u potpunosti uživale u ovom posebnom danu, predstavljamo vam pet savršenih načina da obradujete sebe.

  Osmi mart Istorija Međunarodnog dana žena i zanimljive činjenice

  Dan žena slavi istoriju žena, naglašavajući ključne događaje, prekretnice i dostignuća, i ima za cilj dalje promovisanje i podizanje svesti o pravima žena i postizanje statusa jednakih mogućnosti u svim sferama života.

  Dan žena Neobični, ali savršeni pokloni za Dan žena

  Razmislite o nekim jedinstvenim idejama koje će ovaj Dan žena učiniti posebnim. Bez obzira na to da li ste žena ili muškarac ovaj tekst će vam pružiti uvid u neke kreativne ideje koje možete da koristite tokom cele godine...

  Autentične i originalne: Frajle nastupaju za DAN ŽENA u MTS dvorani

  Popularne Novosađanke, The Frajle nastupiće na koncertnoj sceni Beograda, 08. marta 2024. godine u MTS Dvorani.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: