Slušate: Jutro uz Svetu Stefanovića

Pesma: Toše Proeski - Ko ti to grize obraze

Jutro uz Svetu Stefanovića
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Toše Proeski - Ko ti to grize obraze
  2. Tap 011 - Reka
  3. Nevena I Boris - Laz
  4. EKV - Par godina za nas
  5. Oliver Dragojević - Vjerujem u andjele
 • Beograd Uzivo
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Bojan Marović - Ponedeljak - Mojih 50
  2. 14. jun - 1 - Dodir noći
  3. 14. jun - 2 - Dodir noći
  4. 14. jun - 3 - Dodir noći
  5. Milica Mandić - Petak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Recept za čorbu od krastavca i jogurta Recept za čorbu od krastavca i jogurta

  Ništa vas neće bolje hidrirati i osvežiti ovih dana od lagane i izuzetno zdrave čorbe.

  Tortilja sa povrćem Tortilja sa povrćem

  U toplim letnjim danima birajte lagane obroke i konzumirajte što više voća i povrća. Ova lagana tortilja sa povrćem može da bude savršena ideja za ručak i zamena za meso koje ne mora da bude sastavni deo svakog jela.

 • Zdravlje
  Kako da sačuvate zdravlje tokom izuzetno visokih temperatura? Kako da sačuvate zdravlje tokom izuzetno visokih temperatura?

  Poslednjih godina uočavamo trend porasta temperature u letnjem periodu što utiče na zdravstveno na naše zdravstveno stanje, može da dovede do pada energije, ali i ozbiljnijih problema.

  Ako želite da usporite starenje konzumirajte baš ovu hranu Ako želite da usporite starenje konzumirajte baš ovu hranu

  Verovatno su retke osobe kojima prve bore na lice ne stvaraju stres, a svi manje ili više, bar u nekim fazama života želimo da zaustavimo proces starenja. Iako je nemoguće zaustaviti starenje, istina je da uz malo brige o sebi možemo da izgledamo i osećamo se mlađe. Jedna bitna stvar odnosi se našu ishranu.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Putovanja
  Ovo je najmirnija zemlja na svetu i svi ljubitelji putovanja maštaju da je posete! Ovo je najmirnija zemlja na svetu i svi ljubitelji putovanja maštaju da je posete!

  Globalni indeks mira objavio je svoju listu najmirnijih zemalja sveta za 2024. godinu., a fascinantno je da [esnaestu godinu zaredom Island zauzima prvo mesto, sa rezultatom od 1.112 prema Globalnom indeksu mira.

  Vintgar klisura: Neka vas lepote Slovenije očaraju ovog leta Vintgar klisura: Neka vas lepote Slovenije očaraju ovog leta

  Najlepše je kada leto, lepo vreme i dane odmora možemo maksimalno da iskoristimo. To znači da ne treba da svedemo svoje putovanje samo na klasično letovanje i boravak na plaži. Ako nam uslovi dozvoljavaju, idealno bi bilo da posetimo i neku interesantnu destinaciju. Jedna takva destinacija, koja nam je blizu, je prelepi Vintgar u Sloveniji.

 • Preporučujemo
  Neke predmete u kući nikada ne bi trebalo da čistite sirćetom Neke predmete u kući nikada ne bi trebalo da čistite sirćetom

  Sirće je svakako dodatak za salate, ali je mnogim domaćicama omiljeno univerzalno sredstvo za čišćenje. Iako je prirodno i efikasno, treba imati na umu da nije baš adekvatno za sve predmete.

  Preporučena temperatura za frižider i zamrzivač: Zapamtite ove savete Preporučena temperatura za frižider i zamrzivač: Zapamtite ove savete

  Ako hranu držite na previsokoj temperaturi, ona može brzo da se pokvari...

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.25 117.07 117.89
  CHF 121.91 122.76 123.62
  USD 108.57 109.34 110.10
 • Povezani članci
 • Slavimo nedelju žena na Naxi radiju

  Drage sestre, mame, žene, učiteljice... ovo je dan kada želimo da pokažemo da cele godine mislimo na vas i da su vaša imena najlepša na svetu.
  28-02-2024 | 10:00 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: naxi media


  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.


  Prijavi se na email info@naxi.co.rs (ime, prezime, broj telefona) i sačekaj naš poziv. U nedelji žena od 4. do 8. marta voditelj poziva prijavljene kandidate i u programu uživo pušta deo pesme u kojoj se pominje neko žensko ime. Zadatak je da pogodiš o kom imenu je reč i osvajaš najbolji osmomartovski poklon - Gift on card Srećan Dan žena Multibrend poklon karticu u iznosu od 10.000 dinara.

  Opusti se i uživaj uz najbolju muziku i sjajne poklone.

  PRAVILA NAGRADNOG KVIZA "Slavimo nedelju žena na Naxi radiju"

  Član 1: ORGANIZATOR
  Nagradni konkurs Slavimo nedelju žena na Naxi radiju priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator).
   
  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni kviz se održava od 4. marta do 8. marta, a odnosi se na slušaoce Naxi radija.

  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
  Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, Facebook stranici Naxi radija i Naxi portalu.
   
  Član 4: NAGRADE
  Nagrade obezbedjuje Naxi radio, a poklon je 10.000 dinara na Gift on Card Srećan Dan žena poklon kartici.

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.
   
  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
  Prijavi sebe ili dragu osobu na email info@naxi.co.rs (ime, prezime, broj telefona) i sačekaj naš poziv. U nedelji žena od 4. do 8. marta voditelj poziva prijavljene kandidate i u programu uživo pušta deo pesme u kojoj se pominje neko žensko ime. Zadatak je da pogodiš o kom imenu je reč i osvajaš najbolji osmomartovski poklon - Gift on card Srećan Dan žena multibrend poklon karticu u iznosu od 10.000 dinara. Kompletne uslove korišćenja pogledaj na veb stranici giftoncard.eu.

  Član 7: ODABIR DOBITNIKA
  Proglašenje dobitnika će biti svakog radnog dana uživo u programu Naxi radija.
   
  Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
  Po uspešno obavljenom zadatku slušalac će dobiti sve potrebne informacije o preuzimanju nagrade. Kartica se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

  Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila. Učestvovanjem u konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, (a ukoliko je učesnik i osvajač  nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Gift on Card-u, isključivo u svrhu provere informacija radi preuzimanja poklon kartica.

  Član 10: PUBLICITET
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

  Član 11: POREZI
  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

  Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

 • Pročitajte i...
  Dan žena Osmi mart - Dan kada zaslužujete čaroliju

  Osmi mart je dan posvećen ženama, dan kada se slavi ženska snaga, ljubav i doprinos društvu. Kako biste u potpunosti uživale u ovom posebnom danu, predstavljamo vam pet savršenih načina da obradujete sebe.

  Osmi mart Istorija Međunarodnog dana žena i zanimljive činjenice

  Dan žena slavi istoriju žena, naglašavajući ključne događaje, prekretnice i dostignuća, i ima za cilj dalje promovisanje i podizanje svesti o pravima žena i postizanje statusa jednakih mogućnosti u svim sferama života.

  Dan žena Neobični, ali savršeni pokloni za Dan žena

  Razmislite o nekim jedinstvenim idejama koje će ovaj Dan žena učiniti posebnim. Bez obzira na to da li ste žena ili muškarac ovaj tekst će vam pružiti uvid u neke kreativne ideje koje možete da koristite tokom cele godine...

  Autentične i originalne: Frajle nastupaju za DAN ŽENA u MTS dvorani

  Popularne Novosađanke, The Frajle nastupiće na koncertnoj sceni Beograda, 08. marta 2024. godine u MTS Dvorani.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: