-
Poslednjih 5 pesama
- Marina Perazić - Južni ritam
- Jelena Tomašević - Za Divno Cudo
- Meri Cetinić - Potraži me u predgradju
- Zdravko Čolić - Na ovaj dan
- Gibonni - Libar
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Mekane kiflice sa kremom
Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
-
Zdravlje
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Najlakši način da očistite peglu
Ako koristite peglu na paru, neophodno je da vodite računa, jer neadekvatna upotreba i izbegavanje čišćenja mogu da dovedu do pojave kamenca, buđi i oštećenja ploče.
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.58 125.46 126.34 USD 98.82 99.51 100.21
-
Semifreddo
idealayn desert za tople dane.
06-08-2018 | 15:17 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- IMelnyk
Sastojci:
- 4 žumanca
- 6 kašika šećera
- 200 g crne čokolade
- 500 ml slatke pavlake
- 150 g mlečne čokolade
- 100 g mlevenog keksa
- 80 gr keksa
- 1 kašika ekstrakta vanilePriprema: Žumanca dobro umutiti sa šećerom. U zagrejana jaja staviti izlomljenu crnu čokoladu i mešati dok se čokolada ne istopi.Umutiti slatku pavlaku, dodati ekstrakt vanile , smesu sa jajima i crnom čokoladom, pa sjediniti. Keks u komadu izlomiti i ostaviti sa strane. Podeliti fil na 2 dela u jedan deo staviti keks, a u drugi rendanu čokoladu .Obložiti providnom folijom, pa prvo sipati drobljeni keks koju ste ostavili sa strane, a posle stavljati fil sa čokoladom, pa fil sa keksom. Pokriti providnom folijom i staviti u zamrzivaču na 3-4 sata. Ukrasiti šlagom i čokoladnim mrvicama pri serviranju.
-
Pročitajte i...
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: