Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Severina - Pogled ispod obrva

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Roditelji, obratite pažnju: U International Schoolu popunjeno je preko 90% mesta

  Popunjeno je preko 90% mesta u International Schoolu za generaciju 2023/24.
  25-07-2023 | 10:44 | Autor/Izvor: Naxi media-Link group PR

  Foto: Link Group-International School PR

   

  Reč je o najmodernijoj Cambridge i IB osnovnoj i srednjoj školi, u kojoj, učeći isključivo na engleskom jeziku, godinama stasavaju visokoobrazovani, ambiciozni, motivisani i uspešni mladi ljudi, koji svoj akademski i profesionalni razvoj nastavljaju na najprestižnijim domaćim i svetskim univerzitetima. Vaše dete neće ići u ovu školu zato što mora, već zato što želi.

  Prema poslednjem preseku stanja, Year 10 i Year 12 (I i III razred srednje škole) najtraženiji su razredi i za njih su ostala samo mesta sa unapred određenom kombinacijom predmeta, za Year 7 i Year 8 (VI i VII razred osnovne škole) ostalo je samo 5, odnosno 7 mesta, dok za Year 9, Year 11 i Year 13 više nema slobodnih mesta (osim onih u okviru Cambridge Distance Learning školovanja za Year 11 i Year 13).

  Prijavite se odmah i iskoristite poslednju priliku da obezbedite svom detetu prestižno Cambridge i IB školovanje kakvo nude samo najkvalitetnije svetske škole. Raspoloživa mesta će se popunjavati u skladu sa redosledom pristizanja prijava za upis.


  Stvarno drugačije školovanje koje stvara buduće internacionalne lidere

  International School je škola za više razrede osnovne škole i srednja škola koju su Cambridge univerzitet, obrazovna organizacija International Baccalaureate i Ministarstvo prosvete akreditovali, tj. ovlastili za sprovođenje inovativnog nastavnog programa. Akreditacija predstavlja garanciju kvaliteta i još jedan dokaz da se u International Schoolu sprovodi najkvalitetnija nastavna praksa po najsavremenijim i svetskim standardima.  (Foto: Link Group-International School PR)

  Koncipirana kao future-ready school i kao mesto na kome učenici na kreativan i moderan način saznaju svet oko sebe, International School predstavlja veoma inspirativnu sredinu za ambiciozne mlade ljude. U modernom svetu, koji se neprestano menja, neophodno je držati korak sa vremenom i stalno usvajati nova znanja. Upravo zbog toga International School je napravio najbolji spoj svetskih metodičkih trendova, informacionih tehnologija i nastavnog programa. Časovi su interdisciplinarni, kreativni i inovativni, a učenicima su na raspolaganju brojni edukativni alati i interaktivne aplikacije. Jedinstven nastavni plan i program omogućava učenicima da neprestano napreduju prateći najnovije trendove u edukaciji.

  Upisom u International School vaše dete dobija sveobuhvatno osnovno i srednje obrazovanje, što predstavlja idealnu osnovu za nastavak školovanja na najprestižnijim domaćim i stranim univerzitetima, budući da ima mogućnost da stekne internacionalno priznate Cambridge i IB diplome.


  Znanje stečeno u International Schoolu i međunarodno priznata diploma kao karte za život i rad bilo gde na svetu

  Tajna uspeha International Schoola leži upravo u internacionalnoj transferabilnosti znanja i veština koje njegovi učenici stiču školujući se po internacionalno priznatim kurikulumima. I Cambridge i IB program, koji su dostupni u International Schoolu, među univerzitetima i svetskim poslodavcima prepoznati su kao retki međunarodni kurikulumi koji zaista obezbeđuju globalna znanja. Otuda školovanje u International Schoolu predstavlja ultimativni pasoš koji učenicima omogućava uspešan život i rad u globalnom kontekstu bilo gde na planeti.

  U International Schoolu možete omogućiti svom detetu da kombinuje dva izuzetno cenjena i internacionalno priznata kurikuluma, koja će mu otvoriti vrata najboljih svetskih univerziteta i kompanija.


  O posebnosti International Schoola najbolje govore zadovoljni učenici i roditelji

  Milica Prvulj, Mionina mama, smatra da je International School prava škola za učenike koji žele da nastave sa studijama u inostranstvu:

  „International School ima program i pristup za decu kao što je moje dete, koje je završilo osnovnu školu maltene u inostranstvu, a dva razreda u Srbiji, i nikad se nije uklopilo u taj način učenja. Razlog što smo izabrali International School je taj što će Miona imati nastavu na engleskom jeziku, koja će joj omogućiti lakši upis na fakultet u inostranstvu. Ovo je škola koja joj pruža jedan bezbolan prelaz, recimo, u četvrti razred srednje škole u SAD i kasnije na fakultet tamo, jer je program u 96% slučajeva isti kao programi u američkim srednjim školama.”  (Foto: Link Group-International School PR)

  Mia Aleksić, učenica International Schoola, u ovoj školi razvila je svoje talente. Evo šta ona ima da kaže o svom školovanju u International Schoolu:

  „Ova škola nam obezbeđuje brojne prilike za budućnost, što znači da ona predstavlja jednu od najboljih opcija kada se razmišlja o tome koju školu upisati. Mnogo mi se dopada što svaki nastavnik daje sve od sebe da pomogne i ima odličan odnos sa svakim učenikom.”

  Popunjeno je preko 90% mesta za generaciju 2023/24! Obezbedite svom detetu internacionalno priznato obrazovanje i diplome, potpuno drugačiji pristup učenju i znanje za zanimanja 21. veka.

  Iskoristite poslednju priliku za upis u generaciju 2023/24, prijavite se odmah!

   

 • Pročitajte i...
  Savremena slavi rođendan i poklanja velike popuste za upis osnovaca i srednjoškolaca Savremena slavi rođendan i poklanja velike popuste za upis osnovaca i srednjoškolaca

  Ne postoji bolji način za proslavu rođendana od druženja i darivanja prijatelja, a Savremena osnovna škola i gimnazija su ove godine odlučile da sve obraduju velikim rođendanskim popustom.

  Analize pokazuju: Sada je najbolji trenutak da se pridružite IT industriji! Analize pokazuju: Sada je najbolji trenutak da se pridružite IT industriji!

  Prema analizama, srpska IT industrija nezadrživo raste uprkos krizi, a sa njom i zarade zaposlenih. Prosečna plata naših IT stručnjaka u 2022. godini iznosila je čak 1.600 evra, a prema zvaničnim podacima sa sajta HelloWorld.rs zarade programera išle su i do neverovatnih 8.500 evra mesečno. Stručnjaci predviđaju da će u 2023. godini zarade nastaviti da rastu.

  Napravite plan koji će vam pomoći da 2023. bude vaša najuspešnija godina – pratite ove korake Napravite plan koji će vam pomoći da 2023. bude vaša najuspešnija godina

  Ako želite da ovu godinu započnete dobrim odlukama i učinite je najuspešnijom do sada, onda je krajnje vreme da preduzmete konkretne korake i sreću potražite tamo gde su je mnogi već pronašli – u IT sektoru.

  U ovoj beogradskoj osnovnoj školi svi prvaci dobijaju svog robota za učenje i igru U ovoj beogradskoj osnovnoj školi svi prvaci dobijaju svog robota za učenje i igru

  Već smo navikli da iz Savremene osnovne škole stižu vesti o inovativnim obrazovnim praksama poput primene finskog modela obrazovanja i futurističkih edukativnih tehnologija, kao što je Pepper – prvi robot-nastavnik na ovim prostorima, a poslednja novina koju je ova beogradska škola uvela potvrđuje da je budućnost obrazovanja uveliko stigla i kod nas!

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: