-
Poslednjih 5 pesama
- Gibonni - Posoljeni Zrak
- Tony Cetinski - Cuvam Ljubav
- Tony Cetinski - Vjera Nevjera
- Ana Stanić - Sama
- Ana Stanić - Molila sam andjele
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Recept za slanu rozen tortu
Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
Šarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
Zdravlje
Sezona prehlada: Trikovi da brzo otpušite nos
Kada sluz ne može da iscuri iz šupljine zbog začepljenja, sinusi nabubre i u njima se stvara pritisak.
Šta veći unos šećera može da uradi vašem telu?
Većina nas zna da unos prevelike količine šećera, nije dobar za naše zdravlje, ali da li znamo koje su to konkretne posledice do kojih može da dovede preterana konzumacija?
-
-
Putovanja
Šarm Edinburga: Magični biser Škotske
Edinburg, glavni grad Škotske, nije samo destinacija, već pravo putovanje kroz vreme i kulturu.
Sledeće godine zaploviće zvanično najveći kruzer na svetu
Najveći kruzer na svetu, pet puta je veći od legendarnog Titanika, a vest je da je u poslednjoj fazi priprema u brodogradilištu u Finskoj.
-
Preporučujemo
Najlakši način da otpušite sudoperu: Potrebna su vam samo dva proizvoda
Pre nego što se upustite u avanturu sa skupim i jakim hemikalijama, isprobajte jeftina i prirodna rešenja.
Koliko bi često trebalo da perete pidžamu ako ne želite da postane leglo bakterija?
Pidžame lako mogu da postanu leglo bakterija, a mnogi od nas nisu svesni ove činjenice.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 123.16 124.03 124.90 USD 107.87 108.63 109.39
-
Recept za starinski slatki kupus
Kada stignu hladniji dani svi volimo da pojedemo nešto "na kašiku". Baš zato vam danas donosimo jednostavan recept za slatki kupus sa junetinom, jelo koje mnoge od nas vraća u detinjstvo...
10-11-2023 | 11:27 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, Alexey_Arz
Sastojci:
500 g junećeg mesa
1 kg svežeg kupusa
4 glavice crnog luka
2 sveža paradajza ili šolja pasiranog paradajza
2 dl ulja
so, biber, suvi začin, lovorov list
1 veća šargarepa
1 paprika
1 kašika brašna
1 kašičica aleve paprike
Priprema:
Na zagrejanom ulju i na srednjoj temperaturi dinstati sitno iseckan crni luk i meso isečeno na komade, minimum sat vremena. Kada meso omekša dodati šargarepu isečenu na kolutove, a kupus isečen pa režnjeve slažite i posipajte začinima (so, suvi začin, biber). Posle desetak minuta potrebno je dodati kašiku brašna, alevu panriku, sitno isečenu papriku (može svežu, zamrznutu ili suvu) i paradajz (može svež, mleveni ili kuvani). Potom naliti vodom da ogrezne, dodati lovorov list, začiniti dodatno po ukusu, poklopiti i kuvati na tihoj vatri oko 30 minuta.
PRIJATNO! -
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: