-
Poslednjih 5 pesama
- Kerber - Hajde da se volimo
- Crvena jabuka - Vjetar
- Jelena Tomašević - Kosava
- Moby Dick - Hotelska Soba
- Hari Mata Hari - Ti rodjena si samo za mene
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
-
Preporučujemo
Limunada sa lavandom
Na visokim temperaturama potrebna je dovoljna hidratacija, a ovaj spoj ukusa će vas zasigurno osvežiti.
-
Zdravlje
Čia voda za hidrataciju i pročišćavanje
Čia semenke često dodajemo kao sastojak musliju, salati ili smutiju, no, ukoliko do sada niste, možete isprobati vodu sa ovim semenkama, koja će vam obezbediti dnevnu hidrataciju i ubrzati metabolizam.
Sok od šargarepe
Benefiti šargarepe su višestruki po celokupno zdravlje organizma, pa ukoliko imate naviku da dan započnete ceđenim sokom, na listu onih koje pravite dodajte i onaj od šargarepe.
-
Putovanja
Kapri: Mesto za odmor iz bajke
Kapri je ostrvo u Napuljskom zalivu, koje važi za mondensko letovalište, te predstavlja destinaciju koja privlači turiste iz celog sveta.
Putovanje kolima kao nezaboravna avantura
Ukoliko ste avanturističkog duha putovanje kolima, obilazak cele jedne regije ili nekoliko gradova može biti iskustvo za pamćenje.
-
Preporučujemo
Sirće uspešno uklanja kamenac sa posuđa
Ukoliko na vašem posuđu primetite taloženje kamenca, možete ga otkloniti upotrebom sirćeta.
Za mirišljave tepihe!
Između redovnog pranja tepiha, svežinu i miris im možete očuvati upotrebom osveživača koji možete pripremiti u domaćoj radinosti.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.54 117.36 118.19 CHF 120.58 121.43 122.28 USD 115.62 116.43 117.25
-
Recept za domaći ratluk
Omiljenu tursku poslasticu možete napraviti i kod kuće. Ukusan domaći ratluk priprmićete za svega 20 minuta. Poslužite uz šoljicu turske kafe.
06-06-2015 | 19:31 | Autor/Izvor:
Omiljenu tursku poslasticu možete napraviti i kod kuće. Ukusan domaći ratluk priprmićete za svega 20 minuta. Poslužite uz šoljicu turske kafe.
Autor/izvor: Naxi media
Datum objave:6.3.2014. - 12:40:00
(Foto:Czamfir,bigstockphoto)Sastojci:
- 750gr šećera
- 350ml vode
- 125gr rastvorenog gustina(jestivi skrob)
- 1 limun
- ulje za podmazivanje pleha
- 300gr šećera u prahu
Priprema: Preliti šećer vodom i kuvati gust sirup, pa dodati skrob (predhodno rastvoren u 1.čaši hladne vode, pažljivo da ne bude grudvica) i kuvati uz obavezno mešanje-dok ne počne da se ‘’odvaja’’ od šerpe. Po želji umešati šaku seckanih oraha. Izručiti masu u uljem podmazan pleh. Kad se ohladi seći kocke i svaku uvaljati u prah-šećer.