Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Bajaga - Zivot je Nekad Siv Nekad Zut

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Bajaga - Zivot je Nekad Siv Nekad Zut
  2. Nina Badrić - Ako odeš ti
  3. Toše Proeski - Jedina
  4. Željko Bebek - Zaboravi
  5. Idoli - Zasto Su Danas Devojke Ljute
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Sara Milutinović - Petak - Mojih 50
  2. 14. oktobar - 1 - Dodir noći
  3. 14. oktobar - 2 - Dodir noći
  4. 14. oktobar - 3 - Dodir noći
  5. Sara Milutinović - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Domaći kompot od kajsija Domaći kompot od kajsija

  Kompot je jedan od nezaobilaznih jesenjih recepata.

  Domaća paradajz čorba Domaća paradajz čorba

  Ukusna čorbica tu je da ugreje tokom hladnih jesenjih dana.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Zdravlje
  Zdrav napitak za početak dana Zdrav napitak za početak dana

  Započnite dan zdravim napitkom koji može poboljšati vaš imunitet.

  Benefiti čaja od kamilice Benefiti čaja od kamilice

  Čaj od kamilice jedan je od najpoplarnijih čajeva na ovom podneblju, a njegova uloga u očuvanju zdravlja je višestruka jer poseduje antibakterijska, antivirusna i fungicidna dejstva.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.74 117.56 118.39
  CHF 108.89 109.66 110.42
  USD 100.55 101.26 101.97
 • Povezani članci
 • Pronađi blago u Stadionu i otputuj u Veneciju!

  U Stadion Novogodišnjem gradu 17. decembra od 17 časova očekuje te prava avantura! Sakupi tim prijatelja, prijavi se, kreni u potragu za blagom i osvoji magično putovanje u Veneciju za dvoje.
  09-12-2016 | 14:23 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: Promo plakat


  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Stadion Shopping Center ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

  Svoj tim prijavi na e-mail adresu info@naxi.co.rs, zatim nam se 17. decembra pridruži u Stadion Novogodišnjem gradu (Shopping Centar Stadion, Zaplanjska 32 Beograd).

  Tim može imati najviše 5, a najmanje 2 članova. Maksimalan broj prijavljenih timova je 13, a učestovaće prvih 13 timova koji se jave na našu e-mail adresu.

  Prijavljivanje timova traje do petka 16. decembra u 12 časova.

  Ekipa Potrage za blagom vam poručuje: "Prijatelj je blago", a Stadion Novogodišnji grad vodi tebe i prijatelja na nezaboravno putovanje u Veneciju 30. decembra!

  Miroslav Perć i njegov tim osvojili su putovanje u Veneciju.

  PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA "ČAROBNI GRAD TE VODI NA PUTOVANJE U VENECIJU"

  Član 1: ORGANIZATOR

  Nagradni konkurs priređuje i organizuje: EUROBAU CONNECT AG D.O.O. BEOGRAD (VOŽDOVAC), Beograd-Voždovac, ul. Zaplanjska br. 32, PIB: 105663294, matični broj: 20435089 (u daljem tekstu: Organizator).

  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA NAGRADNOG KONKURSA

  Nagradno takmičenje će se održati 17.12.2016. godine.
  Nagradni konkurs se sprovodi za Stadion Shopping Centar i organizuje se u svrhu promocije manifestacije Čarobni grad.

  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE

  Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, portalima www.naxi.rs i www.stadionshoppingcenter.rs, kao i putem profila Stadion Shopping Centra na društvenim mrežama facebook, instagram i twitter.

  Član 4: NAGRADE

  Nagrade obezbeđuje Organizator, i to: Put u Veneciju za dvoje preko turističke agencije Oktopod Travel.

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA

  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod Organizatora, kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU

  Za učestvovanje u Konkursu potrebno je da se prijavite na  email:  info@naxi.co.rs.

  Svaki učesnik može da pošalje najviše jedan mail sa prijavom. Prijave za učešće su u potpunosti bezuslovne i besplatne za učesnike, dok nagrada i krajnji ishod nagradnog konkursa zavisi isključivo od postignutih rezultata učesnika.

  Član 7: ODABIR DOBITNIKA

  Proglašenje pobednika će biti 17.12.2016. u 18.45h u Stadion Shopping Centru.

  Žiri sastavljen od članova ekipa „Potraga za blagom“ će izabrati tim koji je najbrže i najuspešnije rešio zadate zadatke potrage za blagom.

  Član 8: PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA

  Svi učesnici nagradnog konkursa će se upoznati sa pravilima putem ovog Pravilnika, kao i putem objave na internet stranici: www.stadionshoppingcenter.rs. Svojim prihvatanjem učestvovanja u nagradnom konkursu učesnici prihvataju obaveze predviđene pravilima nagradnog konkursa.

  Takmičari se prijavljuju putem slanja prijava na email info@naxi.co.rs.

  Maksimalan broj prijavljenih je 13 timova. Odabir timova se vrši prema redosledu slanja prijava za učešće, tako da prvih 13 timova koji pošalju prijavu biće odrabrani za učesnike nagradnog konkursa.

  Tim sme da ima od 2 do 5 clanova.

  Prvi tim kreće u rešavanje u 17 ćasova, poslednji tim kreće u rešavanje zadataka u 18 časova. Vreme rešavanja zadataka je ograničeno na 20 minuta. Ima ukupno 13 timova. Vremena početka rešavanja zadataka su: 17:00, 17:05, 17:10, 17:15, 17:20, 17:25, 17:30, 17:35, 17:40, 17:45, 17:50, 17:55, 18:00.

  Član 9: KAKO PREUZETI NAGRADU

  Dobitnici će o nagradi biti obavešteni u roku od sedam (7) dana od dana okončanja nagradnog konkursa. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u Stadion Shopping Centru u roku od trideset (30) dana od dana prijema obaveštenja o dobijenoj nagradi. Ako dobitnici nagradu ne podignu u tom roku, ponovo će biti obavešteni i nagradu će moći da podignu u roku od 15 dana od dana prijema dodatnog obaveštenja. Nagrade koje ne budu realizovane će biti vraćene darodavcu koji nagradu obezbeđuje.

  Član 10: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)

  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila.

  Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, posebno e-mail adresa (a ukoliko je učesnik i osvajač nagrade, njegova priložena poštanska adresa), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke I marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima.

  Član 11: PUBLICITET

  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora Stadion Shopping Centar objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

  Član 12: POREZI

  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

  Član 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA

  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem službene Facebook stranice Organizatora.

  Učesnici su saglasni i prihvataju da aplikacija možda neće biti dostupna u svako doba, u zavisnosti od nepravilnosti same društvene mreže Facebook ili ostalim faktorima na koje se ne može uticati. Organizatori neće ni na koji način biti odgovorni za nedostupnost aplikacije.

  Član 14. OGRANIČENJE OD ODGOVORNOSTI

  Učesnici nagradne igre učestvuju u nagradnom konkursu na sopstvenu odgovornost, te se u tom smislu prihvatanjem učešća u nagradnoj igri odriču bilo kakve naknade materijalne i/ili nematerijalne štete od Organizatora. U vezi sa navedenim Organizator ne može da garantuje bezbednost učesnicima, te isti prihvataju da snose sve posledice svojih radnji i postupaka prilikom učešća u nagradnoj igri.


 • Pročitajte i...
  film-naxi Srpski film na festivalu u Veneciji

  Kratki igrani film Strano telo mladog reditelja Dušana Zorića premijerno će biti prikazan u takmičarskom programu selekcije Horizonti na 75. Filmskom festivalu u Veneciji, koji se ove godine održava se od 29. avgusta do 8. septembra.

  Venecija: Romantično putovanje u dvoje Venecija: Romantično putovanje u dvoje

  Nekadašnja prestonica Mletačke republike i trgovački centar, danas nezaobilazna destinacija u Italiji. Venecija je bila i ostala jedna od najposećenijih destinacija koja turistima nudi mogućnost da zavire u istoriju, uživaju u italijanskim specijalitetima i provozaju se čuvenim gondolama.

  Poklonite joj nebo: Koncert Vampira u TC Stadion Poklonite joj nebo: Koncert Vampira u TC Stadion

  Od ove pesme mi se uvek zavrti u glavi...Hoćeš da plešeš? – je replika, iz jedne od naših najromantičnijih komedija ikada Mi nismo anđeli. Svi se sećamo Marine, njene ogromne tinejdžerske ljubavi Nikole i upornosti da osvoji njegovo srce. U Shopping centru Stadion, 14.februara 2017. od 19:30h, svi parovi će imati mogućnost da svoju ljubav dožive na način kao iz filma, uz grupu Vampiri, ali i poznatog anđela Uroša Đurića i đavola Srđana Todorovića.

  Pretpraznični vikend u Stadionu Pretpraznični vikend u Stadionu

  I ovog vikenda, spremno dočekujemo praznike u Stadion Novogodišnjem gradu!

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: