Praznični branč u Metropol Palace-u
Za sve one koji predstojeći praznični period žele da obeleže ručkom u krugu prijatelja i porodice, hotel Metropol Palace svake nedelje u periodu od 21. decembra do 14. januara od 12.30h do 16.00h, pripremio je vrhunske specijalitete po pristupačnim cenama, a sve to u duhu novogodišnje i božićne euforije.
06-06-2015
|16:31
Za sve one koji predstojeći praznični period žele da obeleže ručkom u krugu prijatelja i porodice, hotel Metropol Palace svake nedelje u periodu od 21. decembra do 14. januara od 12.30h do 16.00h, pripremio je vrhunske specijalitete po pristupačnim cenama, a sve to u duhu novogodišnje i božićne euforije.
Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 12.12.2014. - 12:00:00
(Foto: Metropol Palace promo)
Nakon tople dobrodošlice uz čašu Prosecco-a, pred vama se otvara jedno novo gastronomsko iskustvo uz atraktivno poslužene specijalitete na otvorenom bifeu, koje je šef kuhinje hotela, Aris Athanasiou, izabrao posebno za ovu priliku.
Svetlucavi ukrasi i lagana praznična muzika, kao i raskošna postavka stola uz širok izbor ukusnih zimskih specijaliteta i poslastica uvešće Vas u magično raspoloženje.
Za kompletan oborok, tu je i neodoljiv desert. Ništa ne vraća uspomene kao ukus dobrog kolača. Nakon višegodišnjeg odsustva iz mnogih beogradskih "slatkih kuća", Metropol Palace Hotel, vratio je u svoju ponudu dva čuvena kolača koja su obeležila jedno vreme, postala brend i sam zaštini znak ovog hotela. Uz prelep pogled na Tašmajdanski park, ukus "Srnećih ledja" i čuvene "Vasine" torte, probudiće i one najuspavanije uspomene.
(Foto: Metropol Palace promo)
Sam ambijent hotelskog restorana, enterijer i dizajn, već prvim zalogajem neke od navedenih poslastica vraća u vreme kada je Metropol bio centar svih istorijskih, kulturnih i kulinarskih dešavanja i čuvenih novogodišnjih proslava.
Prepustite se prazničnoj atmosferi i podelite sa najbližima čaroliju prazničnog raspoloženja u hotelu Metropol Palace. www.metropolpalace.com