Piletina na kineski način
Ovo je idealno jelo čija priprema vas neće dugo žadržati u kuhinji...
03-06-2015
|12:28
Ovo je idealno jelo čija priprema vas neće dugo žadržati u kuhinji...
Sastojci:
- 700 g belog mesa
- 400 g kupusa
- 200 g praziluka
- 200 g pečuraka
- 50 ml soja sosa
- 200 g šargarepe
- 700 g belog mesa
- 400 g kupusa
- 200 g praziluka
- 200 g pečuraka
- 50 ml soja sosa
- 200 g šargarepe
Priprema: Belo meso iseći na kockice. Propržiti na ulju , a potom izvaditi meso iz tiganja. Povrće iseći na trakice i propržiti tako što prvo dodate luk, šargarepu, nakon dva, tri minuta kupus, a na kraju dodajte pečurke.ž
Kad povrće omekša vratite piletinu i dodajte soja sos. Služite uz bareni pirinač.
Kad povrće omekša vratite piletinu i dodajte soja sos. Služite uz bareni pirinač.
