Piletina na kineski način

Ovo je idealno jelo čija priprema vas neće dugo žadržati u kuhinji...

03-06-2015

|

12:28

Ovo je idealno jelo čija priprema vas neće dugo žadržati u kuhinji...

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 14.2.2014. - 17:00:00

kinezi
(Foto: caribbeanpot)
Sastojci:
- 700 g belog mesa
- 400 g kupusa
- 200 g praziluka
- 200 g pečuraka
- 50 ml soja sosa
- 200 g šargarepe

Priprema: Belo meso iseći na kockice. Propržiti na ulju , a potom izvaditi meso iz tiganja. Povrće iseći na trakice i propržiti tako što prvo dodate luk, šargarepu, nakon dva, tri minuta kupus, a na kraju dodajte pečurke.ž

Kad povrće omekša vratite piletinu i dodajte soja sos. Služite uz bareni pirinač.