-
Poslednjih 5 pesama
- Parni Valjak - Ostani s njim
- Moby Dick - Ljubomoran
- Psihomodo Pop - Ja volim samo sebe
- Nina Badrić - Takvi kao ti
- Riblja čorba - Ostani djubre do kraja
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
PreporučujemoRuska salata sa pršutom
Ruska salata tradicionalno se priprema za praznike, a nekada nije loše eksperimentisati sa ukusima i probati malo drugačije varijante jela koja su nam poznata. Ako volite eksperimente u kuhinji, slobodno dodajte pršutu u poznatu salatu.
-
ZdravljeAko brinete o zdravlju smanjite unos soli: Ova količina je dozvoljena na dnevnom nivou
Prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, hipertenzija je vodeći faktor rizika za kardiovaskularne bolesti i smrtnost.
Ubrzajte metabolizam uz dva začina koja možete da dodate u kafuNajveći broj ljudi započinje dan uz ovaj popularan napitak. Uz dva začina ne samo što možete da obogatite ukus kafe, već možete i da ubrzate vaš metabolizam.
-
PutovanjaNeobičan hotel u Londonu: Ljudi plaćaju lošu uslugu, a osoblje ih vređa!
Noćenje u hotelu Karen košta 220 evra, ali ovde osoblje nije ljubazno. Upravo suprotno, jer koncept u kome se gost vređa i dobija minimalnu uslugu funkcioniše savršeno.
Sejšeli: Oaza prirodnih čuda u Indijskom okeanuMnogobrojni ljubitelji prirode, egzotike, predivnih plaža i tirkiznog mora sigurno su već posetili Sejšele. Oni koji još uvek nisu imali priliku da vide ovo čarobno mesto u ovom tekstu će samo pronaći dodatne razloge da ga posete.
-
PreporučujemoSačuvajte svežinu i hrskavost zelene salate
Da li se i vama desilo da vam zelena salata istruli posle samo dva dana? To će se verovatno desiti ako je ne skladištite pravilno. Uz trik koji vam predstavljamo, a za koji su vam potrebni samo papirni ubrusi salata može da ostane sveža i do pet dana.
Vratite nakitu sjaj: Srebro se najlakše čisti baš ovakoMnogi od nas nakit nose svakodnevno, a čini se da je zaista mali procenat onih koji nakit redovno čiste I održavaju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.29 117.11 117.93 CHF 119.14 119.98 120.82 USD 108.60 109.37 110.13
-
Peđa Marjanović u Mojih 50
Od ponedeljka, 29. januara gost emisije "Mojih 50" je glumac Peđa Marjanović.
28-01-2024 | 18:00 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Naxi media, Željka Dimić
Peđa Marjanović je rođen 18. juna 1991. godine u Despotovcu. a studije glume, osnovne i master, završio je u klasi profesora Borisa Isakovića na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.
Stalni je član dramskog ansambla Srpskog narodnog pozorišta, a igrao je i na scenama drugih pozorišta.
Kada je reč o pozorišnim ostvarenjima, Marjanovića je publika imala priliku da vidi u predstavama "Berlinski zid", "Mefisto", "Skupljači perja", "Bila jednom jedna zemlja", ali i mnogim drugim...
Mladi glumac je trenutno veoma popularan, a mnogi gledaoci i ljubitelji domaćih serija zapazili su ga u seriji "Ubice moga oca". Ove godine posebno je privukao pažnju javnosti i to zahvaljujući maestralno odigranoj ulozi Dragana Pažina u krimi seriji "Deca zla".
Interesantno je da se za ovu veliku ulogu pripremao intenzivno, a posebno su bile zanimljive fizičke pripreme sa svetskim prvakom u borilačkom sportu džiju-džicu Ivanom Dela Kročeom.
U emisiji ,,Mojih 50'' mladi glumac će, pored ostalih, odabrati pesmu kantautora, kome je trebalo da pošalje svoju pesmu, ali se nikada nije usudio da to uradi. Čućete i kog kantautora je sretao nekoliko puta i želeo da mu priđe i pozdravi ga, pa je ostalo kajanje što ni to nije uradio, ali zato se ne kaje što je, kao srednjoškolac, ,,zavirio'' na probu jednog benda, pa su ga pozvali da prisustvuje istoj, kao i da proćaska sa tim muzičarima.Emisija "Mojih 50" na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi radiju. "Mojih 50", možete slušati i na Naxi nacionalu, najvećoj radijskoj mreži u Srbiji.
Pogledajte koje je pesme Peđa Marjanović odabrao u emisiji Mojih 50.
Ukoliko ste propustili emisiju u kojoj je gostovao, možete je poslušati OVDE. -
Pročitajte i...Spisak 50 omiljenih pesama – Jana Bjelica
Pogledajte koje je pesme Jana Bjelica odabrala u emisiji Mojih 50.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: