Pašteta od dimljenog lososa

Ukoliko želite da prazničnu trpezu začinite dozom glamura, napravite paštetu od lososa i servirajte je na krekere ili bruskete.

06-06-2015

|

00:00

Ukoliko želite da prazničnu trpezu začinite dozom glamura, napravite paštetu od lososa i servirajte je na krekere ili bruskete.

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 24.12.2013. - 14:10:00

Pašteta od dimljenog lososa
(Foto: dailymail)

Sastojci:
 - 200gr dimljenog lososa
 - 200gr krem sira
 - po 2 kašike naseckane mirođije, peršuna i bosiljka
 - sok ½ limuna
 - sol
 - papar
Pripreme: Krem sir, limunov sok, začine i losos izmiksajte da dobijete glatku smesu. Posolite i pobiberite. Stavite u činiju i ostavite u frižideru oko 1 sat da se pašteta stisne. Poslužite uz bruskete.