-
Poslednjih 5 pesama
- Sladjana i Dado - Princeza
- Gibonni - Ne odustajem
- Merlin - Skoljka
- Magazin - Ako poludim
- Van Gogh - Za Godine Tvoje
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Pljeskavice od pasulja
Ako vam je možda dosadilo meso i žudite za nekim novim ukusima ovo je sjajna opcija za letnji ručak koji je ujedno i pun proteina.
Dijetalna kupus čorba
Ova čorba je bez mesa, mlečnih proizvoda i glutena – pa je kao takva pogodna za post, detoks ili dijetalne režime. Može se jesti gotovo u neograničenim količinama tokom dana, pa bez obzira na to da li držite dijetu ili ne, preporučuje se kao lagani obrok u toku letnjih dana...
-
Zdravlje
Kako visoke temperature i vlažnost vazduha utiču na krvni pritisak i srce?
Vremenske prilike mogu igrati značajnu ulogu u pogoršanju određenih zdravstvenih stanja. Visoke temperature i velika vlažnost vazduha posebno su rizični za osobe sa povišenim krvnim pritiskom i srčanim oboljenjima.
Upozorenje stručnjaka: Hrana sa najvećim rizikom od bakterije E. coli
Stručnjaci za bezbednost hrane otkrivaju koje proizvode treba izbegavati u prodavnici kako biste smanjili rizik od bolesti prenosivih hranom.
-
-
Putovanja
Šta sve vredi videti i doživeti u Firenci? 25 predloga iz prve ruke
Novinari prestižnog magazina Travel + Leisure zanimalo je kako najbolje doživeti Firencu, a odgovore su potražili kod onih koji ovaj grad najbolje poznaju - lokalaca. Od remek-dela renesanse do radionica za pravljenje paste i neodoljivog gelata, evo šta stanovnici ovog neverovatnog grada preporučuju da nikako ne propustite prilikom posete toskanskoj prestonici.
Najbolje niskobudžetne avio-kompanije u 2025. godini!
Putovanje s ograničenim budžetom ne mora da znači i odricanje od kvaliteta - a najnovija rang-lista Svetskih avio-nagrada (World Airline Awards) pokazuje koje niskobudžetne kompanije pružaju najbolju uslugu u 2025. godini.
-
Preporučujemo
Kako da limun ostane svež i do mesec dana? Ovi trikovi zaista funkcionišu!
Limun nije voće koje se kvari preko noći, ali ako se drži na sobnoj temperaturi, obično traje oko nedelju dana. I dok se i dalje može iskoristiti za čišćenje kada počne da omekšava, postoji mnogo jednostavniji način da mu produžite svežinu - i to bez mnogo muke.
Trikovi za čišćenje pločica u kupatilu: Dva proizvoda nikako ne treba da koristite!
Molly Woodward-Moor, poznata je na društvenim mrežama kao" ekspert za čišćenje" jer već godinama deli isprobane savete i trikove. Sada je podelila neke savete za čišćenje pločica u toaletu, a i potvrdila da postoje proizvodi koje bi svakako trebalo da izbegavamo pri čišćenju.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.40 117.22 118.04 CHF 123.76 124.63 125.50 USD 101.28 102.00 102.71
-
Pasta Primavera
Odličan recept za današnji ručak!
06-06-2015 | 04:31 | Autor/Izvor:
Odličan recept za današnji ručak!
Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 31.1.2014. - 14:08:00
Foto:(simplebites)
Sastojci:
- 340 g špageta od celog zrna pšenice,
- 1 kašika maslinovog ulja,
- 3 čena belog luka,
- 1/2 kg čeri paradajza,
- 340 g špargle, iseckane,
- 1 srednja tikvica,
- 1/4 šolje vode,
- so,
- 1 srednja šargarepa, izrendana,
- 2 kašike izrendanog parmezana,
- 2 kašike svežeg limunovog soka,
- svež bosiljak za dekoraciju
Priprema:
Stavite spagete da se kuvaju, a u međuvremenu propržite luk i beli luk 2-3 minuta. Dodajte paradajz, i dinstajte 5 minuta, dok ne omekša. Ubacite tikvicu, šparglu, nalijte vodom i posolite. Poklopite i kuvajte 5-7 minuta, dok paradajz ne krene da puca. Umešajte šargarepu, pa onda tu mešavinu ubacite u šerpu gde u koju ste vratili oceđene špagete. Ostavite malo vode od kuvanja u šerpi. Dodajte parmezan, limunov sok i malo soli. Poslužite toplo, ukrašeno bosiljkom.