Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Parni Valjak - Javi Se

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Otvoreni 22. Radio-dani RAB Srbije

  22. Radio-dani RAB Srbije, a treći onlajn, otvorili su danas Slavica Trifunović, pomoćnik ministra za kulturu i informisanje, Milan Todorović, generalni sekretar REM-a i predsednica RAB Srbija Maja Rakovic.
  07-12-2021 | 11:00 | Autor/Izvor: Naxi media-RAB Srbija- Radio dani PR

  Foto: RAB Srbija promo

   

  Radio-dani se održavaju danas i sutra, 7. i 8. decembra putem "Zoom" aplikacije.

  Pripremljen je bogat program sa najaktuelnijim medijskim temama. Tri panela, pet predavanja i dva koncerta.

  22. Radio-dani RAB Srbije održavaju se onlajn, od 7. do 8. decembra. Usled aktuelne zdravstvene situacije izazvane pandemijom, skup radijskih profesionalaca će po treći put biti održan putem Zoom aplikacije.


  (Foto: RAB Srbija promo)

  Organizator – Udruženje radio-stanica RAB Srbija - okupiće vlasnike i direktore radio-stanica iz Srbije, ali i iz Hrvatske, BiH, Makedonije, Crne Gore, kao i urednike, voditelje i dizajneri zvuka.

  Pripremljen je bogat program sa najaktuelnijim medijskim temama.

  Radio dane će otvoriti Slavica Trifunović, pomoćnik ministra za kulturu i informisanje, predsednica RAB Srbija Maja Rakovic, kao i predstavnik REM-a.

  Prvog dana biće organizovan panel ,,Digitalizacija radija u Srbiji”. Moderator će biti Ferenc Berček (zamenik predsednice RAB Srbija), a panelisti: Zoran Gaćinović (Rukovodilac Službe Radio planiranja i standardizacije ETV-a), Zorana Bojićić (direktorka tehnike Radio Beograda RTS), Natalija Varagić ( koordinator Sektora za elektronske komunikacije RATEL-a), Željko Švenda (predsednik HURIN-a) i Nikola Kovačević (director NAXI Media Mix-a).

  Tomislav Jakobović (consultant Brand Media Consulting) imaće predavanje na temu ,,Radio i digitalno doba – Prilika za rast prihoda i slušanosti”.

  Nataša Raketić, urednica Jutarnjeg programa Radio Beograda 1 imaće predavanje ,,Vesti između infodemije i pandemije”.

  Drugi panel nosi naziv ,,Kakve reklame imamo, a kakve reklame želimo”. Moderator će biti Maja Rakovic (predsednica RAB Srbija), a na panelu će govoriti: Meri Bilić (novinar i TV kritičar), Mugdim Šehalić (član Upravnog odbora Udruženja za tržišne komunikacije Srbije), Jelena Dragišić (kreativna direktorka ,,Luna TBWA”) i Vladimir Vučinić (director Radio Signala).

  Iz marketinške agencije Direct Media dolazi Anđela Cvetković i ona će govoriti na temu ,,Oglašavanje na digitalnim platformama”.

  Drugog dana, 8. decembra, Radio-dane će otvoriti predavanje ,,Kako je radio dobio saveznika u striming platformama”, a govoriće Loubor Zolaf (Radio Active, Prag) i Goranka Jednak Maksimović (Radiodays Europe).

  Treći panel biće posvećen muzici - Domaća muzika na radiju. Moderator će biti Marko Spalević (NAXI radio), a učesnici: muzičari Ana Stanić i Zvonimir Đukić Đule, kao i Adnan Osmangić (generalni direktor RSG group, BiH), Gjorgi Savev (vlasnik i director City radio, Makedonija), Ivana Dimitrijević (director prodaje Radio AS FM-a) i Predrag Filipović (vlasnik i glodur IFM radija iz Topole).

  Marija Jovanović sa beogradskog NAXI radijaimaće predavanje ,,Portal u službi radija”.

  Oba dana, organizatori su pripremili i muzičke pause, pa će tako prvog dana mini-koncert imati Boemi iz Zaječara, a drugog dana bend ,,Osvajači”.

  Kao i svaki Radio-dani i ovi onlajn će biti zatvoreni skupštinom članica RAB Srbija.

   
  Više informacija o programu nalazi se na oficijalnom sajtu RAB Srbija. 

 • Pročitajte i...
  Dodeljene nagrade V(RAB)AC 2023 Dodeljene nagrade V(RAB)AC 2023

  Svečana dodela nagrada VRABAC 2023 upriličena je u četvrtak, 12. oktobra u IN Hotelu u Beogradu, u organizaciji Udruženje radio-stanica RAB SRBIJA.

  Najveća digitalna konferencija u regionu: Uručena nagrada za najbolju kampanju na radiju

  Regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima – DIGITAL 2023 ove godine održana je 14 septembra 2023. godine u hotelu Hyatt u Beogradu.

   Žiri odabrao dobitnike nagrade VRABAC 2023 Žiri odabrao dobitnike nagrade VRABAC 2023

  Udruženje radio-stanica RAB Srbija organizovalo je po dvanaesti put izbor za najbolje radijske reklame i džinglove VRABAC. Reč je o jedinom priznanju tog tipa koje se dodeljuje u našoj zemlji.

  Jubilarni 25. Radio dani RAB SRBIJA Jubilarni 25. Radio dani RAB SRBIJA

  Jubilarni 25. Radio-dani održani su na Zlatiboru, od 2. do 4. aprila, u organizaciji Udruženja radio stanica RAB SRBIJA.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: