Slušate: Vikend uz Naxi

Pesma: Aleksandra Radović - Pamti Me

Vikend uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Aleksandra Radović - Pamti Me
    2. EKV - Krug
    3. Oliver Dragojević - Pred tvojim vratima
    4. Merlin - Kad si rekla da me voliš
    5. Zana - Dodirni mi kolena
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Suzana Lukić - Četvrtak - Mojih 50
    2. 17. april - 1 - Dodir noći
    3. 17. april - 2 - Dodir noći
    4. 17. april - 3 - Dodir noći
    5. Suzana Lukić - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Omiljeni kolač: Trileće Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.

    Popularne kupus kifle Popularne kupus kifle

    Kupus kifle zapravo ne sadrže kupus kao glavni sastojak, a ime su dobile isključivo zbog svog izgleda.

  • Zdravlje
    Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska Korisni saveti za prevenciju visokog pritiska

    Veća je verovatnoća da ćete imati visok krvni pritisak zbog genetike, starosti i ako imate određena pridružena zdravstvena stanja. Lečenje obično uključuje terapiju lekovima,ali postoji mogućnost da regulišete pritisak i prirodnim metodama, takođe postoje i saveti koji mogu da pomognu da održavate normalan krvi pritisak kroz godine.

    Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina Šest simptoma koji ukazuju na nedostatak proteina

    Proteini su veoma važni za celokupno funkcionisanje organizma, a mnogima od nas nisu poznati simptomi koji ukazuju na njihov nedostatak.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite Planiramo letovanje: Tri ostrva u Grčkoj koja možete da posetite

    U Grčkoj, Mediteranskom dragulju, leže brojna ostrva koja očaravaju svojom raznolikošću i lepotom. Tri ostrva koja se ističu po svojoj jedinstvenosti, a nisu toliko tolika isforsirana mogu da posluže kao ideja za letovanje ove godine.

    Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite Letujete u hotelu? Ovo su nepristojne navike kojih odmah treba da se oslobodite

    Najverovatnije ste i sami svesni da neke navike nije dobro negovati ako ste na putovanju, a posebno ako gostujete u hotelu.

  • Preporučujemo
    Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera? Zašto nije dobro da držimo jaja u vratima frižidera?

    Jaja najčešće držimo na polici pri vratima frižidera. To je sasvim prihvatljivo, ako ih redovno koristimo, ali ako nemamo običaj da svakodnevno pripremamo jaja, ovo nije baš najbolja opcija.

    Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera Jednostavni saveti za sezonsko sređivanje garderobera

    Sa promenom vemena prirodno se javlja potreba svakog od nas za sređivanjem. Kada dođe proleće ovo se odnosi na generalno sređivanje kuće, ali i na sređivanje garderobera, odlaganje zimske odeće i odeće koju više nećemo nositi.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.33 117.15 117.97
    CHF 120.42 121.27 122.12
    USD 109.33 110.10 110.87
  • Povezani članci
  • Otvoren prvi Muzej viskija u Beogradu

    Beograd je postao prestonica viskija, bar na nekoliko meseci! Kako? Tako što je dobio svoj prvi Muzej viskija & bar na Dorćolu, u ulici Kneginje Ljubice 21.




    12-07-2022 | 15:41 | Autor/Izvor: Naxi media-PROGLAS PR-Muzej viskija u Beogradu

    Foto: Bigstock-Kasia2003

     

    Otvaranju muzeja prošle nedelje prisustvovali su brojni ljubitelji i poznavaoci viskija, te javne ličnosti koji su uživali u letnjem ambijentu preuređene kuće iz davne 1888. godine u dobrim zvucima beogradskog benda "Girls, Boys and Toys".

    Od 8. jula svaki posetilac imaće mogućnost da u okviru organizovanih tura proba dva ukusa viskija, uz različite čulne senzacije tokom probe. Cena ulaznice je 500 dinara, a posetioci mogu da budu samo punoletna lica. Ulaznice se kupuju u shop-u koji ima i ekskluzivnu ponudu majica, dukseva i drugih poklona. Radno vreme muzeja i shop-a je od 12 do 20h, s tim da ture počinju na svakih sat vremena od 13h.

    Prvi put van Irske, posetioci ovog nesvakidašnjeg muzeja imaju priliku da dožive deo ture iz čuvene Jameson destilerije u dablinskom Bow Streetu koja je jedna od najpoznatijih u svetu. Kroz neponovljivu turu stručni vodiči predstavljaju istoriju viskija od Mesopotamije do današnjih dana, kao i proces proizvodnje viskija, a prema tradiciji čuvene irske destilerije. U okviru muzeja nalazi se i 3D model tri bakarna kazana (potstila) koji zajedno predstavljaju jedinstveni proces trostruke destilacije, po kome je irski viski poznat širom sveta.

    Pored posete muzeju posetioci će u posebno dizajniranom muzejskom Baru moći da probaju 25 različitih vrsta viskija koji će se služiti na pravi način za puno uživanje u čašici od 0,05l. Za sve one koji do sada nisu probali koktele od viskija sada imaju mogućnost da to urade u bašti ili lounge delu bara koji radi do ponoći i vikendom do 01h.

    Muzej viskija poziva sve punoletne goste iz cele zemlje da prošire krug svojih znanja i prijateljstava u narednih pet meseci, jer je otvoren samo do 1. decembra. U ovom periodu biće organizovani nastupi DJ-eva kao i žive svirke, koktel večeri, radionice irskog plesa, kao i specijalne noćne ture sa celebrity vodičima...

    Istorija:

    Reč viski potiče od starog irskog izraza „Uisce beatha” što znači „voda života”. Predstavlja kategoriju žestokih alkoholnih pića, koja nastaju destilacijom žitarica i čuvaju se u buradima ili bačvama napravljenim od hrastovog drveta. Najčešće se pravi od ječma, raži, ovsa, kukuruza, pšenice, a najpopularniji viski potiče iz Irske, Škotske i Sjedinjenih Američkih Država.

    Irski viski je pitak i mek i odležava u hrastovom buretu minimum tri godine, a četiri od pet glavnih marki irskog viskija proizvodi se u Jameson destileriji Midlton. Originalni Irski viski se destiluje u tri kazana (tzv. potstila) i nema karakterističnu aromu. Američki viski u buradima starim značajno kraće i sadrži 51% kukuruza. Poslednjih decenija viski se vraća na puteve stare slave širom sveta, zahvaljujući standardizaciji proizvodnje, ali i inoviranju tradicionalne tehnologije kao što rade u Japanu.

  • Pročitajte i...
     24Kitchen Piknik u Bašti: Bogata gastronomska ponuda uz sjajan muzički program 24Kitchen Piknik u Bašti: Bogata gastronomska ponuda uz sjajan muzički program

    Prvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac.

     24Kitchen Piknik u Bašti: Vikend za uživanje u vrhunskoj hrani i koncertima u prirodi! 24Kitchen Piknik u Bašti: Vikend za uživanje u vrhunskoj hrani i koncertima u prirodi!

    Prvi vikend u septembru donosi pravu poslasticu za sve ljubitelje prirode, dobre muzike i ukusnih zalogaja! Manifestacija 24Kitchen Piknik u Bašti po treći put održaće se 2. i 3. septembra u Botaničkoj bašti Jevremovac.

    Magični varijete u mts Dvorani Magični varijete u mts Dvorani

    Spektakularni „Magični varijete“ biće održan 26. marta u mts Dvorani. U okviru ove specifične forme mađioničarskog nastupa koja će se u Srbiji, Beogradu, ali i na sceni mts Dvorane odigrati prvi put, nastupiće akrobate, iluzionisti, žongleri i mađioničari iz celog sveta, donoseći Beograđanima pravo osveženje iz sveta magije i obećavajući pravi spektakl, u kakvom do sada nisu imali prilike da uživaju.

    Magija je tu:  Zimska bajka je zvanično počela Magija je tu: Zimska bajka je zvanično počela

    U četvrtak, 15. decembra na Savski park Beograda na vodi spustila se praznična magija i zvanično je otvorena Zimska bajka! Predstoji čitav mesec prazničnog raspoloženja i čarobne zimske atmosfere koja će zagrejati srca posetilaca u predstojećim hladnim danima.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: