Slušate: Mojih 50

Pesma: Alisa - Sanja

Mojih 50
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Poslednja igra leptira - Umiru Jeleni
  2. Alisa - Sanja
  3. Zana - Jabuke i vino
  4. Zdravko Čolić - Stanica Podlugovi
  5. Djordje Balašević - Stih na asfaltu
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 15. oktobar - 1 - Dodir noći
  2. 15. oktobar - 2 - Dodir noći
  3. 15. oktobar - 3 - Dodir noći
  4. Sara Milutinović - Petak - Mojih 50
  5. 14. oktobar - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Brusketi sa bundevom Brusketi sa bundevom

  Ukoliko očekujete goste ili vam je potrebno brzo rešenje da nešto prezalogajite, brusketi sa bundevom su sjajno rešenje.

  Domaći kompot od kajsija Domaći kompot od kajsija

  Kompot je jedan od nezaobilaznih jesenjih recepata.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Zdravlje
  Zdrav napitak za početak dana Zdrav napitak za početak dana

  Započnite dan zdravim napitkom koji može poboljšati vaš imunitet.

  Benefiti čaja od kamilice Benefiti čaja od kamilice

  Čaj od kamilice jedan je od najpoplarnijih čajeva na ovom podneblju, a njegova uloga u očuvanju zdravlja je višestruka jer poseduje antibakterijska, antivirusna i fungicidna dejstva.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.74 117.56 118.38
  CHF 108.99 109.76 110.53
  USD 100.81 101.52 102.23
 • Povezani članci
 • Otvoren najmoderniji kardiološki centar u regionu PULS

  U Beogradu je otvoren najmoderniji kardiološki centar u regionu PULS, kao rezultat srpsko-holandske saradnje. U partnerstvu sa američkom kompanijom Medtronic, kroz Puls u Srbiju dolazi koncept holandskih kardioloških centara (CCN–Cardiologie Centar Nederland), jedne od najrazvijenijih mreža kardioloških centara u svetu. Prednosti PULS kardiološkog centra su inovativni i dokazani modeli nege i protokola CCN-ovih i Medtronic-ovih procesa rada, kao i savetodavnih mogućnosti. PULS nudi najkvalitetniju negu kardiološkim pacijentima, kako bi mogli da dobiju pravi tretman u pravo vreme tokom celog procesa lečenja. Trudimo se da sve radimo efikasno i vrlo pristupačno, sa posebnom pažnjom i da maksimalno vodimo računa o utrošku vremena pacijenata, kao i našeg tima profesionalaca.
  17-09-2021 | 14:02 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto:


  Osnivač i izvršni direktor Kardioloških centara Holandije-CCN i Kardiološkog centra PULS je dr Igor Tulevski, kardiolog, koji je izrazio zadovoljstvo što će svoje veliko iskustvo preneti i u Srbiju.


  U Kardiološkom centru PULS nema liste čekanja, a fast-track pristup u dijagnostici i lečenju podrazumeva da pacijent dobije dijagnozu u roku od dva sata. Pacijentima se nude savremena dijagnostička rešenja, od kompletnog kardiološkog pregleda, preko radiološke dijagnostike pomoću najmodernijeg Philips 128-slajsnog CT skenera i najsavremenije opremljene Angio-sale koja omogućava angiografije svih vrsta, kateterizacije i plasiranje stentova na minimalno invazivan način.


  Najbolji kardiolozi, radiolozi, neurolozi i vaskularni hirurzi čine tim PULS kardiološkog centra, a među njima se nalaze kardiolozi dr Goran Popović, dr Svetislav Mališić, dr Nemanja Đenić, dr Aleksandar Cicović, dr Lazar Angelkov-aritmolog, radiolozi prof.dr Dragan Sagić, dr Branislav Lukač,
  dr Davor Mrda, dr Matija Miljević i neuroradiolog dr Slobodan Ćulafić. Svi oni su u direktnoj komunikaciji sa pacijentima i pružaju im podršku 24 sata dnevno.


  Stručnom tim PULS-a poverenje su ukazale i mnoge poznate ličnosti koje su prisustvovale svečanom otvaranju u prostorijama centra u A bloku, i to: Zvonimir Đukić-Đule, Nenad Okanović, Angelina, Marko Kon, Irina Vukotić, Žika Nikolić, ali i naši proslavljeni sportisti Ana Bjelica, Milutin Aleksić, Dušan Korolija, Vuk Milojević i drugi.


  U Kardiološkom centru PULS naglasak je na istovremeno brzoj i kvalitetnoj dijagnostici i terapiji na jednom mestu, bez gubitka vremena koje je često dragoceno kod akutnih kardioloških stanja. Osim toga u PULS kardiološkom centru oformljeni su i Centar za bol u grudima, Centar za glavobolje, Centar za vrtoglavice i Centar za moždani udar.


  Takođe, PULS kardiološki centar inicira inovativna eHealth/Telehealth rešenja koja omogućavaju monitoring stanja pacijenata na daljinu, što je apsolutni svetski trend u lečenju, naročito kardioloških pacijenata.

  Svi pregledi i intervencije zakazuju se bez čekanja, dijagnoza se dobija za 2 sata, lekari su uvek dostupni, koristi se savremena oprema, a primenjuju internacionalni standardi - sve na jednom mestu!


  PULS kardiološki centar sarađuje sa svim domaćim privatnim zdravstvenim osiguranjima, a sve dodatne informacije, pregledi i intervencije mogu se zakazati na brojeve 011/7555000 i 066/6555000.

 • Pročitajte i...
  porodica-naxi Prvi porodični vikend na Opštini Novi Beograd

  Opština Novi Beograd će prvi put ove godine organizovati Porodični vikend 13. i 14. maja ispred TC Mercator, u susret Međunarodnom danu porodice koji se obeležava 15. maja.

  Šapić donirao medalje u humanitarne svrhe Šapić donirao medalje u humanitarne svrhe

  Proslavljeni sportista i Predsednik opštine Novi Beograd, Aleksandar Šapić odlučio je da svoje 24 osvojene medalje donira u humanitarne svrhe.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: