Slušate: Dodir noći

Pesma: Generacija 5 - Dolazim Za 5 Minuta

Dodir noći
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Generacija 5 - Dolazim Za 5 Minuta
  2. Danijela - Plesi sa mnom
  3. S.A.R.S. - Lutka
  4. Nikola Čuturilo - Voli me
  5. Djavoli - Vino noći
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. Ljubinka Klarić - Petak - Mojih 50
  2. 9. jul - 1 - Dodir noći
  3. 9. jul - 2 - Dodir noći
  4. 9. jul - 3 - Dodir noći
  5. Ljubinka Klarić - Četvrtak - Mojih 50
 • Preporučujemo
  Zeleni smoothie, dobra jutarnja navika Zeleni smoothie, dobra jutarnja navika

  Ukoliko početak dana obeleži unošenje vitamina iz svežeg voća i povrća umesto kafa i industrijski prerađenih slatkiša, budite sigurni da ste korak bliže celokupnom psihofizičkom zdravlju organizma.

  Domaći ledeni čaj Domaći ledeni čaj

  Napravite osvežavajući ledeni čaj u domaćoj radinosti.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Kuća
  Obradujte vaše mališane novim mestom za igranje Obradujte vaše mališane novim mestom za igranje

  Deca kroz igru razvijaju maštu, kreativnost i društveno-socijalnu inteligenciju. Zbog toga je jako važno mališanima obezbediti da u taj svet mašte ulaze nesputano. Iznenadite vaše dete posebnim prostorom za igru, koji ćete napraviti uz malo kreativnosti.

  Kako vam soda, bebi ulje i sirće mogu pomoći u čišćenju? Kako vam soda, bebi ulje i sirće mogu pomoći u čišćenju?

  Nekada namirnice koje imamo u svom domu, pored primarne namene, mogu pomoći i u održavanju čistoće. Donosimo vam nekoliko primera koje možete isprobati, a rezultati vas mogu iznenaditi.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.77 117.59 118.41
  CHF 109.98 110.76 111.53
  USD 103.57 104.30 105.03
 • Povezani članci
 • Osvoji karte i pošalji svog muškarca na finale Evropskog prvenstva u Parizu

  Kia i Naxi radio Vam predstavljaju nagradni konkurs povodom Evropskog prvenstva u fudbalu!
  15-06-2016 | 10:00 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Promo plakat


  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

  Pošalji svog muškarca u Pariz na finale Evropskog prvenstva u fudbalu 10. jula i ostvari mu sve snove!

  Učestvujte u nagradnom konkursu od 15. juna do 27. juna, napišite nam na email info@naxi.co.rs
  KOJA JE NAJLUĐA STVAR KOJU JE VAŠ MUŠKARAC URADIO ZBOG FUDBALA i obezbedite svom muškarcu nagradu iz snova: Dve karte za finalnu utakmicu na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Parizu, 10.07.2016. i prevoz autobusom na relaciji Beograd – Pariz – Beograd.

  (Neophodno je da učesnice koje prijavljuju svoje muškarce ostave u email-u svoje kontakt podatke: ime, prezime i broj telefona.)

  Žiri sastavljen od tri člana, predstavnika Naxi radija i Kia-e, izabraće 4 najinteresantije priče na temu "koja je najluđa stvar koju je Vaš muškarac uradio zbog fudbala" čime je završen prvi krug kvalifikacija za glavnu nagradu. Muškarci prijavljeni za učešće u nagradnom konkursu, od strane svojih žena i devojaka učestvuju u drugom krugu kvalifikacija koji se sastoji iz tri kategorije: kviz znanja, pimpovanje lopte i šutiranje penala koji će se održati na stadionu Rajko Mitić. Učesnik sa najviše osvojenih bodova u drugom krugu kvalifikacija osvaja nagradu.

  Proglašenje pobednika će biti 29.06.2016. na portalu Naxi radija i uživo u programu Naxi radija.

  Više informacija o pravu na učestvovanje u nagradnom konkursu pročitajte u pravilniku.

  PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA "EVROPSKO PRVENSTVO U FUDBALU"


  Član 1: ORGANIZATOR

  Nagradni konkurs priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator) i KIA Auto d.o.o..


  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA NAGRADNOG KONKURSA

  Nagradno takmičenje će se održati od 15.06.2016. do 27.06.2016. a odnosi se na slušaoce Naxi radija. Nagradni konkurs se sprovodi za Kia auto d.o.o. i organizuje se u svrhu promocije Kia auto d.o.o. u programu organizatora.


  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE

  Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju i Naxi portalu u naznačenom periodu.


  Član 4: NAGRADE

  Nagrade obezbeđuje Kia auto d.o.o. i Naxi d.o.o. Dve karte za finalnu utakmicu na evropskom prvenstvu u fudbalu u Parizu, 10.07.2016. i prevoz autobusom na relaciji Beograd – Pariz – Beograd.


  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA

  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i Kia auto d.o.o. kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.


  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU

  Za učestvovanje u Konkursu potrebno je da žene pošalju email na info@naxi.co.rs sa temom "koja je najludja stvar koju je Vaš muškarac uradio zbog fudbala"! Pored e-maila neophodno je ostaviti kontakt podatke: ime i prezime i broj telefona.

  Svaki učesnik može da pošalje najviše jedan mail sa prijavom.


  Član 7: ODABIR DOBITNIKA

  Proglašenje pobednika će biti 29.06.2016. na portalu Naxi radija i uživo u programu Naxi radija.

  Žiri sastavljen od tri člana, predstavnika Naxi radija i Kia-e, izabraće 4 najinteresantije priče na temu "koja je najludja stvar koju je Vaš muškarac uradio zbog fudbala" čime je završen prvi krug kvalifikacija za glavnu nagradu. Muškarci nominovani u tekstu, od strane svojih žena i devojaka učestvuju u Drugom krugu kvalifikacija koji se sastoji iz tri kategorije: kviz znanja, pimpovanje lopte i šutiranje penala koji će se održati na stadionu Rajko Mitić. Učesnik sa najviše osvojenih bodova u drugom krugu kvalifikacija osvaja nagradu – dve karte za finalnu utkamicu evropskog prvenstva u fudbalu u Parizu 10.07.2016. i dve povratne karte za autobuski prevoz na relaciji Beograd – Pariz – Beograd.


  Član 8: OBJAVA DOBITNIKA

  Imena dobitnika nagrada će biti objavljena na portalu Naxi radija i uživo u programu Naxi radija 29.06.2016.


  Član 9: KAKO PREUZETI NAGRADU

  Nakon objave dobitnika, nagrađeni učesnik će biti kontaktiran od strane organizatora isključivo putem e-mail adrese i broja telefona koju su upisali pri prijavljivanju. Preuzimanje nagrada će biti organizovano u maksimalnom roku od 5 dana nakon završetka nagradnog konkursa u prostorijama Kia Auto d.o.o. u Beogradu, Milutina Milankovića 11b. Karte se ne mogu zameniti za novac i preprodati.

   

  Član 10: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)

  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila.

  Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, posebno e-mail adresa (a ukoliko je učesnik i osvajač nagrade, njegova priložena poštanska adresa), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava,  kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Kia Auto d.o.o..


  Član 11: PUBLICITET


  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora i Kia auto d.o.o. objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.


  Član 12: POREZI

  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.


  Član 13: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA

  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

 • Pročitajte i...
  Besplatna školica fudbala za decu Besplatna školica fudbala za decu

  U susret najvažnijoj sportskoj manifestaciji u svetu ove godine i 21. Svetskom fudbalskom prvenstvu, koji se ove godine održava u Moskvi, na platou ispred UŠĆE Shopping Centera 16. juna, tačno dan pred prvu utakmicu reprezentacije Srbije, biće održana Besplatna školica fudbala za decu. Tim povodom mentori i treneri deci će biti naši proslavljeni fudbalski asovi – Miloš Jojić (Bundesliga), Lazar Marković (Liverpool), Vukašin Jovanović (Bordeaux, FRA), Saša Zdjelar (Partizan i Olimpijakos).

  Mame u nezaboravnim provodu uz Naxi radio Mame u nezaboravnom provodu uz Naxi radio

  Naxi radio i Taramount film povodom premijere filma Mame u provodu (Fun Mom Dinner) organizovali su nagradni konkurs, a dobitnici Jeleni Tanasijević i njenim drugaricama obezbedili provod za pamćenje.

  Tražimo pratilje za venčanje i vodimo Vas u Moskvu! Izabrane pratilje za venčanje

  Povodom filma Frka na venčanju Rapsody Travel & Events Serbia, Naxi radio, Cineplexx Srbija i MCF - MegaCom Film su odlučili nagradno putovanje dodele Jeleni Conić i Bojani Stanojević koje su napisale najkreativniji odgovor i ubedile nas da su najbolje pratilje za venčanje.

  fudbal-naxi Pikado i fudbal u jednom potezu

  Verujemo da bi vam se ovakav spoj svideo. Zabava je zagarantovana.

 • Komentari

  Komentara: 1

  • 20-06-2016 | 20:48Jelena Stokic kaze:

   Poslao me je na more sa drugaricama za vreme evropskog prvenstva!!!

   Odgovori

  Postavi komentar: