Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Željko Samardžić - Nisi Ti

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Ostalo je manje od 10 slobodnih mesta za upis u Savremenu gimnaziju

  Važna informacija za roditelje svih budućih srednjoškolaca – ostalo je manje od 10 slobodnih mesta u Savremenoj gimnaziji za upis u generaciju 2023/24.
  21-08-2023 | 10:43 | Autor/Izvor: Naxi media-Link group PR

  Foto: Naxi media-Link group PR

   

  Reč je o jedinstvenoj ustanovi koja učenicima obezbeđuje potpuno drugačiji pristup učenju, savremeno obrazovanje, osposobljenost za zanimanja 21. veka, pružajući sigurnu i kvalitetnu osnovu za dalje usavršavanje i školovanje. Vaše dete neće ići u ovu školu zato što mora, već zato što želi.

  Prijavite se i iskoristite mogućnost plaćanja do 12 mesečnih rata i za svega 409 evra mesečno obezbedite svom detetu najsavremenije obrazovanje u regionu, pod uslovom da se prijavite pre nego što se preostala mesta popune.

  Zašto je Savremena gimnazija „stvarno drugačija”

  Savremena gimnazija je najsavremenija Kembridž gimnazija u Srbiji. To znači da je savremena u svakom smislu – objedinjuje moderno okruženje, napredan plan i program, interaktivno učenje, nastavu na srpskom i engleskom, interdisciplinarnost i kreativnost, bogate vannastavne aktivnosti i poseban pristup potrebama svakog učenika.  (Foto: Link Group promo)

  Učenicima Savremene gimnazije omogućeno je i pohađanje lajvstrim nastave pomoću Distance Learning platforme za učenje na daljinu, koja je dostupna 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Ovaj sistem je bio posebno značajan tokom prethodnih školskih godina, jer je omogućavao učenicima da prate celokupnu nastavu i učestvuju u mnogobrojnim međunarodnim projektima i radionicama. To je svakako jedan od razloga zašto se pred upis nove školske godine za Savremenu traži mesto više.


  Snižena cena školarina odnosi se na Nacionalni program, gde se nastava održava na srpskom jeziku, i Kombinovani Kembridž program, u okviru koga učenici prate nastavu na srpskom i engleskom jeziku.


  Partnerstvo sa roditeljima i fokus na razvijanju talenata i kvaliteta svakog učenika

  Osnovna ideja je da roditelji budu partneri profesorima u procesu obrazovanja i vaspitanja dece. To podrazumeva da su obavešteni o svemu, imaju stalan kontakt sa profesorima, psiholozima, pedagozima i upravom škole, aktivno učestvuju i zajedno sa profesorima donose odluke koje se tiču njihovog deteta.

  Nastavu u ovakvoj školi, orijentisanoj na obrazovanje 21. veka, može da vodi samo profesor koji učenike inspiriše na kreativno mišljenje i savladavanje gradiva pomoću najsavremenijih metoda. Profesori su pedagozi sa višegodišnjim iskustvom i stručnošću, posebno obučeni da otkriju i prepoznaju talente svakog deteta, inspirišu ga da ih neguje i razvija i pomognu mu da ih iskoristi na najbolji mogući način. Drugačiji pristup nastavi podrazumeva prepoznavanje talenata, kvaliteta i potreba svakog učenika.

   

  Škola u skladu sa zahtevima generacije koja se školuje

  Pored toga što imaju formalnu nastavu, koja je interaktivna i podrazumeva savremeno okruženje, u Savremenoj gimnaziji učenici zajedno razvijaju svoje talente kroz različite radionice, sekcije i kurseve, posećuju muzeje i koncerte ili gledaju predstave koje ih zanimaju i druže se na zabavnim ekskurzijama i izletima.


  (Foto: Link Group promo)

  Uporedo s tim, poštuju se individualnost i potrebe svakog učenika. Na svakog pojedinca gleda se kao na jedinstvenu osobu koja bi kroz razvoj sopstvenih talenata i afiniteta trebalo da odraste u kompletnu, uspešnu i izgrađenu ličnost. Zato Savremena gimnazija talentovanim učenicima koji nižu uspehe u sportu, nauci ili umetnosti svake godine dodeljuje stipendije za školovanje kao nagradu za njihov rad i trud, a kroz formalno obrazovanje podstiče ih da se razviju u profesionalce kakvi teže da postanu.

  O posebnosti Savremene gimnazije najbolje govore zadovoljni učenici i roditelji

  Roberta Višnjevac Savić, Stefanova mama, smatra da se u Savremenoj gimnaziji učenici kroz različite aktivnosti uče timskom radu, a to je danas neophodno svakoj kompaniji.

  „Škola nam se dopala zbog toga što su učionice izuzetno dobro opremljene, deca u školi koriste moderne tehnologije, imaju svoj laptop, učenje je jednostavno zbog dobre komunikacije sa nastavnicima, kao i zbog mnogo drugih razloga. Mislim da je odnos sa nastavnicima od neprocenjive važnosti za obrazovanje jednog deteta, pogotovo u srednjoškolskom uzrastu, kada formira svoje stavove i ličnost. Taj osećaj sreće kada dete dođe iz škole zadovoljno i sa osmehom je neprocenjiv, a ja to dobijam od svog deteta svaki dan.”

     (Foto: Link Group promo)

  Teodora Ćirković, učenica Savremene gimnazije, u ovoj školi razvila je svoje talente. Evo šta ona ima da kaže o svom školovanju u Savremenoj:

  „Profesori u Savremenoj su divni, lepo predaju i stvarno mi je drago što sam išla u ovu školu koja mi je pružila mogućnost da otkrijem svoj talenat.”

  Ostalo je manje od 10 SLOBODNIH MESTA za upis u generaciju 2023/24. Obezbedite svom detetu savremenu edukaciju, potpuno drugačiji pristup učenju i znanje za zanimanja 21. veka.

  Iskoristite šansu!

   

 • Pročitajte i...
  Savremena slavi rođendan i poklanja velike popuste za upis osnovaca i srednjoškolaca Savremena slavi rođendan i poklanja velike popuste za upis osnovaca i srednjoškolaca

  Ne postoji bolji način za proslavu rođendana od druženja i darivanja prijatelja, a Savremena osnovna škola i gimnazija su ove godine odlučile da sve obraduju velikim rođendanskim popustom.

  Samo još 4 šaka mogu upisati Savremenu gimnaziju Samo još 4 đaka mogu upisati Savremenu gimnaziju

  Ostala su još svega 4 slobodna mesta u Savremenoj gimnaziji za generaciju 2022/23.

  Savremena za svoj rođendan poklanja do 35% niže školarine i vaučer sa popustom za upis Savremena za svoj rođendan poklanja do 35% niže školarine i vaučer sa popustom za upis

  Ne postoji bolji način za proslavu rođendana od druženja i darivanja prijatelja, a Savremena osnovna škola i gimnazija su ove godine odlučile da sve obraduju velikim rođendanskim popustom.

  Upis u Savremenu gimnaziju samo za još 4 đaka Pažnja, roditelji: Upis u Savremenu gimnaziju samo za još 4 đaka

  Važne vesti za sve buduće srednjoškolce i njihove roditelje stižu iz Savremene gimnazije: u ovoj jedinstvenoj srednjoj školi, koja učenicima obezbeđuje potpuno drugačiji pristup učenju, najsavremeniju edukaciju i osposobljenost za najtraženija zanimanja 21. veka, ostala su još svega 4 slobodna mesta za upis u generaciju 2021/22.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: