-
Poslednjih 5 pesama
- Crvena jabuka - Nekako S Proljeca
- Leo Martin - Laku Noc Dragi...
- Babe - Ko me ter'o
- Arsen Dedić - Sve što znaš o meni
- Josipa Lisac - Gde Dunav ljubi nebo
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Zdravlje
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.67 125.55 126.43 USD 98.15 98.84 99.53
-
Osetite ukus Grčke
Počevši od 1. juna, pa u narednih mesec dana, ljubitelji grčke gastronomije imaće priliku da uživaju u raznovrsnim specijalitetima u Super Vero objektima.
31-05-2019 | 12:51 | Autor/Izvor: Naxi media-New Moment PR-Super Vero
Foto: New Moment PR- Super Vero
U susret sada već tradicionalnim Grčkim danima, koji svake godine obraduju ljubitelje grčke kulture, tradicije i neodoljivih ukusa, kompanija Veropoulos organizovala je veliku grčku žurku. U prisustvu brojnih kolega, saradnika i predstavnika medija, najavljeni su Grčki dani koji će dovesti dugo očekivano leto u Super Vero. Grčkoj žurci prisustvovale su i poznata lica poput Nataše Miljković, Adriane Čortan, Nemanje Velikića i drugih.
Pored toga što u svojoj ponudi ima više od 400 grčkih proizvoda koji se mogu kupiti samo u Super Veru, kompanija Veropoulos iz godine u godinu, promoviše lepote živopisne Grčke, ali i neprestano osluškuje potrebe svojih potrošača i ulaže u kvalitet usluge.
(Foto: New Moment PR-Super Vero)“ Mi smo porodična firma, poslu pristupamo sa velikom ljubavlju, veoma pažljivo biramo proizvode koji će se naći u našoj ponudi. Stalo nam je do mišljenja i zadovoljstva svakog našeg kupca i stalo nam je da se svi vi ovde večeras dobro provedete!“ - istakao je g. Nikos Veropoulos, vlasnik kompanije Veropoulos.
Kako bi na najbolji način preneli duh mediterana i omiljenih grčkih regija, tokom celog juna, od petka do nedelje, u Super Vero objektima na Novom Beogradu, Konjarniku i u Ziri, biće organizovan kulinarski šou u kom će se pripremati omiljeni grčki specijaliteti, a svi kupci su dobrodošli da probaju i izaberu svoje omiljeno jelo. Recepti će takođe biti na raspolaganju, a sve potrebne namirnice mogu se kupiti upravo u Super Veru. Poseban enterijer, dizajniran za ovu priliku i razigrana muzika u svim objektima, umnogome će doprineti da se građani bar na kratko presele na more i dožive Grčku svim čulima.
Kao i do sada, i ove godine je pripremljen veliki nagradni konkurs u kom se, tokom juna, na licu mesta mogu osvojiti tri putovanja u Grčku za dve osobe ili neka od 5000 drugih nagrada. Okušajte sreću i neka uživanje počne u Srbiji i završi se u Grčkoj.
-
Pročitajte i...
Super Vero proslavlja 20. rođendan i daruje putovanje u Grčku!
Daleke 2000. godine u Srbiji je otvoren prvi strani hipermarket i to upravo Super Vero na Novom Beogradu. Tim povodom, ovogodišnji tradicionalni Grčki mesec ujedno postaje i rođendanski. Kupovinom grčkih proizvoda sniženih do 20% možete osvojiti letovanje za dve osobe na nekom od grčkih ostrva u hotelu sa 5 zvezdica.
Super Vero: Riznica ukusa iz Srbije
Prostorije u kojima čuvamo dragocenosti nazivamo riznicama, a Super Vero s pravom od prvog oktobra postaje Riznica ukusa iz Srbije, obzirom da će se u njegovoj ponudi naći autentični proizvodi visokog kvaliteta nastali u malim poljoprivrednim gazdinstvima iz različitih krajeva Srbije. Neki od njih ekskluzivno su dostupni isključivo u Super Veru.
Zaigrajte sa stonoteniskim reprezentativcima
Kompanija Veropoulos, u čijem se sastavu nalaze brendovi Super Vero i Jumbo, ponosni sponzor Paraolimpijskog komiteta Srbije u sredu 9. juna 2021. godine, sa početkom od 14 časova organizuje druženje koje će svim prisutnima omogućiti da upoznaju neke od naših najuspešnijih paraolimpijaca. Za one koji žele da počnu da treniraju, ovo druženje donosi i priliku da od najboljih nauče osnove ovog sporta.
Uskršnji zeka u Super Veru i specijalna uskršnja ponuda
Po mnogima jedan od najznačajnijih praznika dodatno ulepšavamo bojama, te se u našim domovima osim klasičnih jednobojnih jaja nađu i ona u koja smo pretočili svu svoju kreativnost. Jednaku pažnju posvećujemo i nedeljnoj uskršnjoj trpezi na kojoj se tradicionalno nalaze i specijaliteti od jagnjetine.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: