Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Hari Mata Hari - Volio bih da, te ne volim

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Hari Mata Hari - Volio bih da, te ne volim
    2. Riblja čorba - Gde si u ovom glupom hotelu
    3. Oliver Dragojević - Vjeruj u ljubav
    4. Nina Badrić - Takvi kao ti
    5. Toše Proeski - Bože, brani je od zla
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Tajči - Ponedeljak - Mojih 50
    2. 10. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 10. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 10. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Dušan Kaličanin - Petak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Musaka sa pire krompirom Musaka sa pire krompirom

    Musaka je mnogima od nas jedno od omiljenijih jela. Ako volite sočniju varijantu musake, pripremite je sa pire krompirom. Po želji, na kraju možete je posuti starim sirom ili trapistom za dodatni šmek.

    Starinski kolač sa šljivama Starinski kolač sa šljivama

    Mirisan, mekan i jednostavan, ovaj kolač sa šljivama savršen je za popodnevnu kafu, posebno kada padaju kiše i jedva čekamo da se opustimo u svojoj kući, pročitamo nešto ili pogledamo omiljenu seriju...

  • Zdravlje
    Nova istraživanja: Kako maslinovo ulje štiti mozak? Nova istraživanja: Kako maslinovo ulje štiti mozak?

    Veliko istraživanje, predstavljeno na sastanku Američkog društva za ishranu u Bostonu, otkrilo je da su učesnici koji su konzumirali više od pola kašike maslinovog ulja dnevno smanjili rizik od smrti usled demencije za 28 procenata u poređenju sa onima koji nikada ili retko koriste maslinovo ulje.

    Pet svakodnevnih navika u kuhinji koje vas nesvesno udaljavaju od zdrave ishrane Pet svakodnevnih navika u kuhinji koje vas nesvesno udaljavaju od zdrave ishrane

    Male promene u načinu pripreme hrane mogu značajno poboljšati nutritivnu vrednost vaših obroka.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Dvadeset najsrećnijih gradova na svetu u 2025. prema mišljenju lokalnog stanovništva Dvadeset najsrećnijih gradova na svetu u 2025. prema mišljenju lokalnog stanovništva

    Novinari magazina Time Out pitali su više od 18.000 stanovnika gradova koliko ih njihov grad čini srećnim, a evo šta su oni odgovorili.

    Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu

    Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.

  • Preporučujemo
    Koliko dugo mleko zaista može da traje? Evo pravog odgovora Koliko dugo mleko zaista može da traje? Evo pravog odgovora

    Vreme je da jednom zauvek razrešimo dilemu: koliko dugo mleko zaista može da stoji? Neki tvrde da je bezbedno i nekoliko dana nakon isteka roka, dok drugi smatraju da ga treba baciti čim ga otvorite. Pa, gde je istina?

    Kako sprečiti kondenzaciju na prozorima i pojavu buđi uz pomoć sode bikarbone? Kako sprečiti kondenzaciju na prozorima i pojavu buđi uz pomoć sode bikarbone?

    Dolaskom hladnijih dana, mnogi primete kapljice vode koje se nakupljaju na prozorima klasičan znak kondenzacije. Ovaj problem najčešće se javlja od kraja septembra do aprila, kada je razlika između spoljne i unutrašnje temperature najveća, a vazduh u zatvorenom prostoru previše vlažan.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.35 117.17 117.99
    CHF 125.02 125.91 126.79
    USD 100.36 101.07 101.77
  • Povezani članci
  • Omiljeni kolač: Trileće

    Za ljubitelje sočnih i starinskih kolača donosimo recept koji će vas oduševiti.




    19-04-2024 | 10:48 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Alp Aksoy

     

    Sastojci:

    6 jaja
    5 kašika šećera + 200 grama šećera
    3 kašike ulja
    12 kašika brašna
    1 prašak za pecivo
    1,2 l mleka
    700 ml slatke pavlake
    30 gr maslaca


    Priprema:


    Uključite rernu da se zagreje na 170 stepeni. Potom umutitE belanca sa šećerom, pa dodaJTE žumanca i ulje i sve umutite. Dodati brašno i prašak za pecivo i sve dobro sjediniti. Smesu staviti u pleh i peći oko 25 minuta. Kada se kolač ispekao, izvadite ga iz pleha, okrenite naopako i izbockajte viljuškom.


    Sada prelazimo na pravljenje preliva: pomešajte mleko i 500 ml slatke pavlake i polako preliti topao kolač. Savet je da krenete od ivica ka sredini.


    Što se tiče karamel preliva, možete da ga kupite, ali ako želite da ga napravite, otopite 200 grama šećera na laganoj vatri, pa staviti 200 ml slatke pavlake.Mešajte dok se sve ne otopi, pa na kraju dodajte maslac i nastavite da mešate dok ne dobijete željenu gustinu. Kolač prvo dobro ohladite bez stavljanja karamel preliva, pa preliv dodajte tek kada se kolač sasvim ohladi.

    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Kokos kuglof Kokos kuglof

    Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...

    Džem od šljiva sa čokoladom Džem od šljiva sa čokoladom

    Jesen i zima su za mnoge nezamislivi bez tradicionalnog džema od šljiva. Evo jednog sjajnog recepta koji potpisuju iskusne domaćice, tvrdeći da će vas ukus očarati.

    Lagani kolač sa jabukama Lagani kolač sa jabukama

    Dan je sve kraći, a noći sve hladnije, pa je možda i pravi trenutak za jedan ovakav "jesenji" recept. Zato zauzmite svoje omiljeno mesto, pustite omiljenu seriju i uživajte u ovom laganom desertu.

    Kiflice Mekane kiflice sa kremom

    Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: