Neodoljiva čokolada: Ukusna umetnost

Barovi u kojima se kao osnovni proizvod prodaje čokolada u svim oblicima postaje svetski trend, a Tatiana Sančez, rešila je da svojim posetiocima priušti čokoladne kreacije koje će ih ostaviti bez daha. Možda se loša strana umetnosti može opisati kao "neukusna", ali ovoj taj opis nikako ne odgovara - Šta je ukusnije od čokolade?!

03-06-2015

|

10:56

Barovi u kojima se kao osnovni proizvod prodaje čokolada u svim oblicima postaje svetski trend, a Tatiana Sančez, rešila je da svojim posetiocima priušti čokoladne kreacije koje će ih ostaviti bez daha. Možda se loša strana umetnosti može opisati kao "neukusna", ali  taj opis nikako ne odgovara njenom radu - Šta je ukusnije od čokolade?!

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 8.5.2014. - 12:30:00

Neodoljiva čokolada: Ukusna umetnost
(Foto: knstrct)

 - "UNELEFANTE" je izgrađen da hipnotiše posetioce koloritom. Ove kreacije stvaraju nezaboravno iskustvo i zaista čine da se ljudi osećaju dobro, - objašnjava Sančezova.

Ovaj posao je započela tokom pauze na redovnom poslu, kada joj je bio potreban dodatni prihod. 

 - Bilo mi je potrebna ideja za nešto što se može lako napraviti, da je potrebna minimalna zaliha i da bude dostupan do krajnjeg kupca. Tako je nastao "UNELEFANTE". Ovaj posao je naredovao vrtoglavom brzinom. Najpre sam koristila 54% kakaa, kasnije 65%, a kasnije sam otkrila i poseban načina da sve modele začinim i učinim neodoljivim. Latice sveća, komadi suvog voča, pistaći...Svaki proizvod je poseban. - 

cokolada
(Foto: knstrct)

Ono što "UNELEFANTE" proizvode čini posebnim jeste estetika pakovanja i samog produkta. Interesante šare, elegantna pakovanja, jarke boje i nesvakidašnji izgled, jesu ono što Tatianine proizvide izdaja od klasične poslastičarske proizvodnje. Ovo svakako nije klasična čokolada - ovo je umetnost. 

coko 

coko 
(Foto: knstrct