Nedeljni branč u Hilton-u
Branč kao vrsta obroka nastao je u Engleskoj krajem 19. veka i činio je uživanje u hrani u vremenu između doručka i ručka uz obaveznu konzumaciju nekog finog alkoholnog pića, a hotel Hilton pripremio je posebnu nedeljnu ponudu za goste.
24-10-2019
|13:23
|Autor / Izvor: Naxi media-Hilton PR
Zbog užurbanog načina života i modernog doba, sve manje vodimo računa o sebi i često nemamo vremena da se na miru prepustimo svojim čulima i ljubavi prema hrani. Brunč je postao sve popularniji, kako u svetu, tako i kod nas, jer se služi od podneva i spaja dva obroka u jedan divni produženi užitak.
Novitet u gastro ponudi Beograda je ekskluzivni nedeljni branč Hotela Hilton. Priuštite sebi i svojoj porodici svojevrsni odmor i prepuštanje savršenstvu ukusa. Oduševićete se kombinacijama najrazličitijih internacionalnih jela, ceđenih sokova i penušavog vina. Možete birati između specijaliteta japanske i kineske kuhinje, morskim plodova, mesa i povrća, roštilja, srpske tradicinalne kuhinje, pečenja, salata, potaža i čorbi. Švedski sto obiluje jelima za svačiji ukus, a opet, za one malo zahtevnije tu su i specijaliteti kuće koje možete naručiti na licu mesta a la carte.

(Foto: Hilton Beograd promo)
Za decu do 7 godina branč je besplatan, a za decu od 7 do 12 godina sve je upola cene. Takođe, obezbeđen je specijalan kutak za mališane u kome će biti sigurni i animirani dok roditelji uživaju u raskošnoj ponudi prepunog švedskog stola restorana Hotela Hilton. Cena nedeljnog branča je 2990 dinara po osobi.