Slušate: Mojih 50

Pesma: Dusan Prelevic - Mladosti

Mojih 50
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Naxi radio te vodi na specijalnu projekciju filma Elvis

  Vodimo te na specijalnu projekciju filma "Elvis", 22. juna u bioskopu CineStar u Ada Mall-u, a nakon projekcije i na Rooftop party!
  13-06-2022 | 16:30 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: CineStar promo


  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

  Svakog dana od 16. do 21. juna pažljivo slušaj Naxi radio, odgovori tačno na zanimljiva pitanja o životu "kralja rokenrola" koja će postavljati Danijela i Miloš i osvoji dve karte za premijeru filma "Elvis". Zajedno sa svojim omiljenim voditeljima Naxi radija budi specijalan gost na projekciji i Rooftop partiju bioskopa Ada Mall-a!

  Muzička drama Warner Bros studija dovela je do usijanja publiku u Kanu, koja je aplauzom pohvalila Batlerovo rekonstruisanje nekih od najvećih Prislijevih hitova, ukljucujući „Jailhouse Rock“, „Blue Suede Shoes“ i „Suspicious Minds“.  Film je dobio burne 12-minutne ovacije, najduže na ovogodišnjem festivalu do sada, saopšteno je iz Blitz filma.
   
  Ne propusti šansu da prisustvuješ gala premijeri biografske priče o slavnom pevaču Elvis Presley-u!
   

  PRAVILA NAGRADNOG KVIZA

  Član 1: ORGANIZATOR
  Nagrađivanje priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator).
   
  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni kviz se održava od 16. juna do 21. juna, a odnosi se na slušaoce Naxi radija.

  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
  Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, Facebook stranicama Naxi radija i Naxi portalu.
   
  Član 4: NAGRADE
  Nagrade obezbeđuje bioskop CineStar Ada Mall, a pokloni su karte za pretpremijeru filma "Elvis".

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.
   
  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
  Svakog dana od 16. do 21. juna pažljivo slušaj Naxi radio, odgovori tačno na zanimljiva pitanja o životu "kralja rokenrola" koja će postavljati Danijela i Miloš i osvoji dve karte za premijeru filma "Elvis". Zajedno sa svojim omiljenim voditeljima Naxi radija budi specijalan gost na projekciji i Rooftop partiju na terasi bioskopa Ada Mall-a!

  Član 7: ODABIR DOBITNIKA
  Proglašenje dobitnika će biti svakog radnog dana u programu Naxi radija.
   
  Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
  Nakon proglašenja pobednika, dobitnici su obavezni da ostave svoje podatke tačno ime, prezime i broj telefona. Nagradu odnosno karte preuzimaju u bioskopu pola sata uoči pretpremijere. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

  Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova pravila. Učestvovanjem u Konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, (a ukoliko je učesnik i osvajač nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim CineStaru, isključivo u svrhu provere informacija radi preuzimanja nagrade.

  Član 10: PUBLICITET
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

  Član 11: POREZI
  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

  Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

 • Pročitajte i...
  Bioskop Domaći muzički film: Premijera „3211“ 19. septembra u bioskopima

  Prvi domaći muzički film na ovim prostorima „3211“ biće premijeno prikazan 19. septembra u beogradskoj mts Dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija Beograd, najavila je distributerska kuća Taramount Film.

  Moja velika mrsna pravoslavna svadba MOJA VELIKA MRSNA PRAVOSLAVNA SVADBA 3 od danas u svim bioskopima

  Omiljenu komediju svih generacija možete pogledati od danas u svim bioskopima

  Svečana premijera filma „Što se bore misli moje“: Obeležavamo dva od rođenja Kneza Mihaila u Kragujevcu Svečana premijera filma „Što se bore misli moje“: Obeležavamo dva veka od rođenja Kneza Mihaila u Kragujevcu

  Svečana premijera filma „Što se bore misli moje“ u režiji Milorada Milinkovića biće održana u petak, 15. septembra u 20 časova u Zastavinoj bašti u Kragujevcu.

  Nagradi zvezde tvoje škole Nagradi zvezde tvoje škole

  Oni su junaci našeg detinjstva i zvezde naše škole. Ona me je naučila da nikada ne kasnim na čas i da je svaka ocena za đaka.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: