-
Poslednjih 5 pesama
- Oliver Dragojević - Neka Se Drugi Raduju
- Sergej Ćetković - 1000 razloga
- Denis & Denis - Soba 23
- Vlado Georgiev - Zivim da te nadjem
- Goca Tržan - Stoperka
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Kokos kuglof
Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...
Kolač sa tikvicama i maslinama
Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.
-
Zdravlje
Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu
Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.
Ovo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina
Najmanje 10% dnevnog unosa kalorija trebalo bi da potiče iz proteina.
-
Putovanja
Mala baltička zemlja nadmašila Portugal i Grčku po gostoprimstvu
Kada planirate svoje sledeće evropsko putovanje, šta vam prvo pada na pamet? Spektakularne obale, povoljna i ukusna hrana, ulice sa kaldrmom prepune galerija i vinskih barova? Sve su to odlični razlozi za put, ali ima nešto još lepše, osećaj dobrodošlice. Jer, budimo iskreni, ništa ne može da se meri s onim trenutkom kad zalutate u usku uličicu, uđete u mali bar i završite večer u razgovoru s meštanima do zatvaranja.
Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve
Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.
-
Preporučujemo
Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove
I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.
Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?
Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.72 125.60 126.47 USD 100.52 101.23 101.93
-
Napravite sami svoj omekšivač za veš
Potrebno je nekoliko jednostavnih sastojaka da vaš veš miriše bolje uz upotrebu domaćeg omekšivača koji možete pripremiti lako i jednostavno.
27-07-2015 | 10:35 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock/Yeko Photo Studio
Nije potrebno mnogo da vaš veš zamiriše, te da bude mekan i nežan. Po nekom proračunu za novac od jednog omekšivača kojeg kupite u trgovini možete napraviti dva prirodna i svoja. Takođe, u prednosti ste i po pitanju mirisa jer možete pomoću eteričnog ulja koje se dodaje izabrati vama drag miris kojeg možda i nema u ponuđenim omekšivačima u prodaji.
Priprema je više nego jednostavna.
Potrebno je:
- 100 g sode bikarbone
- 200 ml tople vode
- 750 ml sirćeta
- 20 kapi eteričnog ulja po želji
U veliku plastičnu posudu pomješajte vodu i sirće, smjesu sjedinjujete kutlačom dok postepeno dodajete i sodu bikarbonu. Dobivenu smjesu sipajte u plastičnu bocu sa zatvaračem i dodajte eterično ulje. Promućkajte i vaš omekšivač je spreman za upotrebu.
Mi vam preporučujemo eterična ulja citrusa, lavande i mošusa.
Uživajte u svom mirišljavom mekom vešu. -
Pročitajte i...
Prirodna rešenja za uklanjanje ogrebotina sa drvenih površina!
Ogrebotine na drvenom nameštaju mogu da budu prava muka, ali to ne znači da morate da se oprostite od omiljenog stola, ormara ili komode. Srećom, postoje jednostavni i povoljni trikovi koje možete primeniti uz sastojke koje već imate u svojoj kuhinji.
Fenomenalni trikovi za PRVOMAJSKI roštilj
Danas će najveći broj nas pripremati roštilj u prirodi, pa nije na odmet da podelimo trikove koji će vam pomoći da klasičan roštilj pretvorite u pravu gozbu.
Na koliko stepeni bi trebalo da peremo veš kako bismo se rešili bakterija?
Ovo je pitanje koje nas muči i često smo razapeti između želje da ne oštetimo veš na visokim temperaturama i želje da se u potpunosti otarasimo bakterija. Posebnu pažnju obratite na pranje donjeg veša, ali i majica ukoliko želite da budete sigurni da je sve čisto.
Očistite ogledala pomoću pene za brijanje
Jedan od trikova u domaćinstvu pomoću kojeg je moguće ukloniti prašinu, mrlje i očistiti ogledala i generalno staklene površine je onaj pomoću pene za brijanje.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: