Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Bebi Dol - Brazil

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Bebi Dol - Brazil
    2. Valentino - Pile moje
    3. Viktorija I Dino Dvornik - Od Splita Do Beograda
    4. Nina Badrić - Moji Ljudi
    5. Flamingosi - Obala
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 15. januar - 1 - Dodir noći
    2. 15. januar - 2 - Dodir noći
    3. 15. januar - 3 - Dodir noći
    4. Drina Pešić - Sreda - Mojih 50
    5. 14. januar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Najukusnija boranija sa piletinom Najukusnija boranija sa piletinom

    Boranija mnogima nije omiljeni obrok, ali ako isprobate ovaj recept postoji velika verovatnoća da ćete promeniti mišljenje.

    Vitaminska salata sa ananasom i cveklom! Vitaminska salata sa ananasom i cveklom!

    Stiglo nam je vreme za zdravije obroke i pripreme za lepše dane. Birajte vitaminsku salatu umesto jake hrane i imajte na umu da će vam telo biti zahvalno zbog toga.

  • Zdravlje
    Doktor otkriva najbolje vreme za doručak i večeru ako želite da smršate Doktor otkriva najbolje vreme za doručak i večeru ako želite da smršate

    Mnogi gube vreme na neučinkovite dijete, ali prema dr Naheedu Aliju, ključ za sagorevanje masnih naslaga na stomaku leži u pravilnom vremenskom rasporedu obroka. Prilagođavanje ishrane prirodnom cirkadijalnom ritmu tela može poboljšati metabolizam i smanjiti visceralnu mast – onu najopasniju masnoću koja se taloži oko unutrašnjih organa i povećava rizik od bolesti.

    Devet znakova da ne unosite dovoljno ugljenih hidrata! Devet znakova da ne unosite dovoljno ugljenih hidrata!

    U svetu zdrave ishrane, proteini se često doživljavaju kao heroji, dok su ugljeni hidrati nepravedno demonizovani. Ideja da smanjenje unosa ugljenih hidrata doprinosi bržem gubitku kilograma vodi poreklo još iz dijetne kulture osamdesetih godina. Popularnost keto dijete dodatno je uticala na ovu percepciju, iako ugljeni hidrati igraju ključnu ulogu u našem telu.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Ovo su najturbulentnije avionske rute u Evropi – Alpi kao ključni faktor Ovo su najturbulentnije avionske rute u Evropi – Alpi kao ključni faktor

    Bilo da se radi o kratkom letu od dva sata ili o dugom interkontinentalnom putovanju, turbulencije su deo letačkog iskustva, ali uglavnom nisu ozbiljne.

    Iznenađenje: Proglašen najbolji spomenik u Španiji – i nije Sagrada Familia Iznenađenje: Proglašen najbolji spomenik u Španiji – i nije Sagrada Familia

    Mezquita-Katedrala u Kordobi nosi titulu najboljeg spomenika u Španiji, prema istraživanju kompanije Iglu Cruises, koja je analizirala hiljade recenzija turista o arhitektonskim znamenitostima širom zemlje.

  • Preporučujemo
    Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite Vratite sjaj starom srebrnom nakitu koji volite

    Srebrni nakit vremenom gubi sjaj... Takav nakit često završi u kutijicama, kao vid uspomene, ali ne i kao modni detalj koji možemo da nosimo. Ako ste ljubitelj srebra sve što treba da uradite jeste da ga pravilno očistite, a to je mnogo lakše nego što možete da pretpostavite.

    Najbolji trikovi za održavanje nameštaja ako ste vlasnik kućnog ljubimaca Najbolji trikovi za održavanje nameštaja ako ste vlasnik kućnog ljubimaca

    Vlasnici kućnih ljubimaca, prinuđeni su da čiste nameštaj mnogo češće od ostalih... Svakodnevno usisavanje se podrazumeva, ali nekada ni to nije dovoljno da u potpunosti očistite sve i otarasite se krzna koje ostaje iza vašeg prijatelja... Zato vam predstavljamo najbolje trikove koji mogu da vam pomognu da održite higijenu prostora na visokom nivou.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.29 117.11 117.93
    CHF 123.86 124.73 125.60
    USD 113.08 113.88 114.67
  • Povezani članci
  • Torta od lešnika i čokolade

    Da li postoji lepša kombinacija ukusa od lešnika i čokolade?




    06-06-2024 | 11:17 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, Trendy_Rowdy

     

    Evo recepta za jednu jednostavnu tortu od lešnika i čokolade:


    Sastojci:


    Za kore:

    300 g mlevenih lešnika
    200 g tamne čokolade (70% kakaa)
    150 g putera
    150 g šećera
    4 jaja
    1 kašičica vanilin šećera
    Prstohvat soli
    1 kašika brašna

    Za fil:

    200 g tamne čokolade
    200 ml slatke pavlake


    Priprema:

    Umutite puter sa šećerom dok smesa ne postane penasta. Dodajte jedno po jedno jaje, muteći dobro između svakog dodavanja. Otopite čokoladu na pari i dodajte je smesi, zajedno sa mlevenim lešnicima. Dobro promešajte. Dodajte vanilu, so i na kraju umešajte brašno. Smesu sipajte u kalup za tortu (prethodno obložen papirom za pečenje) i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni Celzijusa oko 25-30 minuta. Proverite čačkalicom da li je kora pečena.


    Dok se kore peku, pripremite fil tako što ćete otopiti čokoladu na pari, a zatim dodati zagrejanu slatku pavlaku. Dobro promešajte dok ne dobijete glatku smesu. Kada su kore pečene i ohlađene, premažite filom između svake kore i sa strane.


    Ukrasite tortu po želji, možete dodati naseckane lešnike ili čokoladne mrvice. Ostavite tortu da se ohladi.

    PRIJATNO!

     

  • Pročitajte i...
    Aromatični krompir sa ruzmarinom Aromatični krompir sa ruzmarinom

    Ovaj recept za aromatični krompir sa ruzmarinom savršen je kao prilog za jela sa mesom ili kao lagano vegetarijansko jelo. Kombinacija mirisnog ruzmarina i pečenog krompira donosi divnu hrskavu teksturu i bogat ukus.

    Torta Zimska torta sa pomorandžama

    Divna, kremasta torta, čiji ukus posebno dolazi do izražaja u hladnim, zimskim danima...

    Novogodišnji mafini Novogodišnji mafini

    Ovo su verovatno najjednostavniji mafini. Ipak, istovremeno su toliko ukusni da slobodno možete da ih poslužite ove praznične večeri.

    Markiza Markiza: Savršena poslastica!

    Markiza je savršena poslastica za hladnije dane. Parče ove torte, šolja toplog čaja i dobra knjiiga će vam posebno prijati u ovom periodu... Takođe, ovo je desert koji nijednog gosta neće ostaviti ravnodušnim...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: