Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Željko Joksimović - Stihija

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Najbolji osmomartovski poklon

  Pažljivo slušaj Naxi radio i osvoji najbolji poklon za 8. mart - Gift on card poklon karticu u iznosu od 5.000 dinara.
  01-03-2023 | 12:15 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: Naxi promo


  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

  Svakog radnog dana sve do 7. marta, na znak voditelja poseti Facebook stranicu emisije koju slušaš (Naxi jutro uz Svetu Stefanovića i Dan sa Danijelom Milošević) i odgovori tačno na pitanje. Multibrand poklon kartica, Shopping poklon kartica ili Beauty&Wellness poklon kartica u iznosu od 5.000 dinara može biti tvoja.

  Slavimo Dan žena svakog dana uz najbolju muziku i najbolje poklone!

  PRAVILA NAGRADNOG KVIZA "Mi imamo najbolje ideje za osmomartovski poklon"

  Član 1: ORGANIZATOR
  Nagradni konkurs Mi imamo najbolje ideje za osmomartovski poklon priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator).
   
  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni kviz se održava od 27. februara  do 7. marta, a odnosi se na slušaoce Naxi radija.

  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
  Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, Facebook stranicama Naxi jutro uz Svetu Stefanovića i Dan sa Danijelom Milošević i Naxi portalu.
   
  Član 4: NAGRADE
  Nagrade obezbedjuje Naxi radio, a pokloni su poklon kartice Gift on Card. (Multibrand poklon kartica, Shopping poklon kartica ili Beauty&Wellness poklon kartica u iznosu od 5.000 dinara).

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.
   
  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
  Svakog radnog dana sve do 7. marta, na znak voditelja poseti Facebook stranicu emisije koju slušaš (Naxi jutro uz Svetu Stefanovića i Dan sa Danijelom Milošević) i odgovori tačno na pitanje. Po uspešno obavljenom zadatku slušalac će dobiti svoju Gift on Card poklon karticu u elektronskom obliku. Kartica se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici. Kompletne uslove korišćenja pogledajte na veb stranici giftoncard.eu.

  Član 7: ODABIR DOBITNIKA
  Proglašenje dobitnika će biti svakog radnog dana na Facebook stranici Naxi jutro uz Svetu Stefanovića ili Dan sa Danijelom Milošević.
   
  Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
  Po uspešno obavljenom zadatku slušalac će dobiti sve potrebne informacije o preuzimanju nagrade. Kartica se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

  Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila. Učestvovanjem u konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, (a ukoliko je učesnik i osvajač  nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Gift on Card-u, isključivo u svrhu provere informacija radi preuzimanja poklon kartica.

  Član 10: PUBLICITET
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

  Član 11: POREZI
  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

  Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

 • Pročitajte i...
  Spisak pesama Slobodan Stefanović Spisak 50 omiljenih pesama - Slobodan Stefanović

  Pogledajte koje je pesme Slobodan Stefanović odabrao u emisiji Mojih 50.

  Sergej Ćetković u Mojih 50 Sergej Ćetković u Mojih 50

  Od ponedeljka, 27. novembra gost emisije Mojih 50 na Naxi radiju je Sergej Ćetković.

  Marija u Mojih 50 Marija Šerifović u Mojih 50

  Od ponedeljka, 20. novembra gošća emisije Mojih 50 je Marija Šerifović.

  Hus "Sad kad znaš": Nova pesma Parnog Valjka premijerno emitovana na Naxi radiju

  Husein Hasanefendić Hus, kompozitor, gitarista i osnivač grupe Parnog valjka govorio je za Naxi o novoj pesmi "Sad kad znaš", novom pevaču Igoru Drvenkaru, klupskoj turneji i planiranom beogradskom koncertu.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: