-
Poslednjih 5 pesama
- Boris Rezak - Tako lako
- Tajči - Hajde Da Ludujemo Ove Noci
- Riblja čorba - Evo ti za taksi
- Hari Mata Hari - Stara Ljubavi
- Prljavo Kazalište - Ne zovi mama doktora
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
Efikasna rešenja za uklanjanje neprijatnih mirisa u frižideru
Sigurno ste se bar nekad susreli sa neprijatnim mirisima koji dolaze iz frižidera. Čak iako ste prečistili sve i izbacili hranu, moguće je da je frižider zadržao neprijatan miris. Iapk moguće je rešiti se neprijatnih mirisa u frižideru i kanti koristeći prirodne metode koje će vaš dom ispuniti prijatnim mirisom.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.37 117.19 118.01 CHF 124.22 125.10 125.97 USD 102.31 103.04 103.76
-
Mus od čokolade i lešnika
Ohlađen mus od čokolade, prijaće svim sladokuscima tokom toplih dana.
05-08-2019 | 15:27 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- lilechka75
Sastojci:
- 250 ml pavlake za kuvanje
- 150 g crne čokolade
- 70 g mlečne čokolade
- 3 jaja
- 1 kašika šećera
- 2 kašike šećera u prahu
- 70 gr sitno seckanog pečenog lešnika
Priprema: Zagrejte pavlaku u šerpici. Dodajte iseckanu čokoladu, obe vrste. Ostavite da se čokolada istopi. Razdvojte žumanca od belanaca. Belanca stavite u veliku činiju, dodajte 1 kašiku šećera i mikserom dobro umutite. Sipajte 1 kašiku šećera u prahu i ponovo mutite. Dodajte i drugu kašiku šećera u prahu i mutite sve dok ne dobijete čvrstu smesu. Dodajte žumanca u pavlaku i čokoladu i lešnik i mešajte dok smesa ne postane glatka i homogena. Dodajte čokoladnu smesu iz 2-3 puta u belanca, sve vreme mešajte kutlačom. Stavite mešavinu u staklene čaše i ostavite u frižideru. Dekorišite seckanim lešnikom i čokoladnim mrvicama. Služite hladno. -
Pročitajte i...
Kolač sa makom i jabukama
Sočne i brze kocke sa makom i jabukama s jednostavnim i svima lako dostupnim sastojcima će vas oduševiti.
Brzi kolač od lešnika
Jednostavne i brze poslastice su nekad najukusnije, a čini se da je isti slučaj i sa ovim sjajnim lešnik kockama...
Savršeni čokoladni popsi!
Priprema ovih kolača je izuzetno jednostavna, a deca će im se u sezoni praznika posebno obradovati. Takođe, ovi jednostavni kolačići mogu da budu sjajan pokolon ako idete u goste, a neretko su i deo rođendanskog slavljeničkog stola.
Mekane cimet rolnice
Predstavljamo recept za mekano pecivo koje je poslednjih godina veoma popularno.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: