Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Boris Rezak - Lastavica

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Boris Rezak - Lastavica
    2. Parni Valjak - Neda
    3. U Škripcu - O Je
    4. Toše Proeski - Jos uvek sanjam da smo zajedno
    5. Ana Stanić - Suncan dan
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Jelena Jovičić - Petak - Mojih 50
    2. 12. jun - 1 - Dodir noći
    3. 12. jun - 2 - Dodir noći
    4. 12. jun - 3 - Dodir noći
    5. Jelena Jovičić - Četvrtak - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Domaći sladoled od nektarina Domaći sladoled od nektarina

    Ako niste imali priliku da probate sladoled od nektarina pravo je pitanje šta čekate? Isprobajte recept koji ne uključuje veštačke arome i verujte nam na reč da će vas ukus ovog fenomenalnog deserta oduševiti.

    Kokos rolat Kokos rolat

    Ako ste ljubitelj kokosa, obavezno obradujte sebe ovim fenomenalnim desertom. Poslužite ga uz kafu ili hladnu limunadu za još bolji ugođaj.

  • Zdravlje
    Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti? Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?

    Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.

    Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva! Ubrzajte metabolizam i dovedite liniju do savršenstva!

    Postoji nekoliko jednostavnih i efikasnih načina da podržite svoj metabolizam, od kojih mnogi uključuju jednostavne promene u vašoj ishrani i načinu života.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače! Putovanja zbog koncerata sve su popularnija, a evo koji gradovi prednjače!

    Putovanja na koncerte i muzičke festivale – poznata kao gig-tripping – već neko vreme su jedan od izraženijih trendova u turizmu. Predviđa se da će tržište „muzičkog turizma“ do 2030. godine dostići vrednost od gotovo 263 milijarde dolara.

    Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine! Italija proglašena za „ultimativnu“ destinaciju za solo avanturiste u 2025. godine!

    Ako ste planirali solo putovanje u 2025. i tražite destinaciju koja ne nudi samo kulturno obogaćenje već i uzbuđenje i dozu adrenalina, Italija je – prema novom istraživanju – pravo mesto za vas.

  • Preporučujemo
    Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan Saveti koji će pomoći da vam paradajz danima ostane svež i sočan

    Paradajz zaista može da ostane svež danima, pa čak i nedeljama, ako nije previše mekan i zreo. Međutim, veoma je važno da obratite pažnju na način na koji skladištite paradjz, jer postoji jedno mesto koje nikako nije povoljno.

    Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna! Zaboravite hemikalije: Očistite celu kuću uz pomoć limuna!

    Limunska kiselina poseduje izuzetnu moć čišćenja i pokazala se kao jedno od najučinkovitijih prirodnih sredstava za održavanje higijene doma. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i dezinfekcionim svojstvima, idealna je za sve koji žele da izbegnu upotrebu agresivnih hemikalija i opredele se za zdravije, ekološki prihvatljivije alternative.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.40 117.22 118.04
    CHF 124.08 124.96 125.83
    USD 100.90 101.61 102.32
  • Povezani članci
  • Mini kroasani sa čokoladom

    Sladak doručak ili ukusna užina? Za šta god se odlučili, uživaćete u njihovom ukusu.




    27-10-2017 | 16:37 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Olgasun


    Sastojci:

    Za testo:
    - 560 g brašna
    - 200 ml mleka
    - 1/2 kockice kvasca
    - 1 jaje
    - 1 kašika meda
    - 100 g šećera
    - 50 ml ulja
    - 40 g rastopljenog maslaca
    - 1 kašičica soli
    Za premaz:
    300 g mlečne čokolade
    Za premazivanje kiflica:
    - 1 žumance
    - 1 kašičica kisele pavlake
    - 3 kašike mleka

    Priprema: U toplom mleku, sa dodatkom kašičice šećera, podići kvasac. U vanglicu staviti brašno, dodati jaje, so, ulje, rastopljeni maslac, šećer, med i pripremljeni kvasac. Zamesiti testo, dobro ga umesiti i ostaviti da uskisne. Uskislo testo prebaciti na, pobrašnjenu, radnu površinu i podeliti na četiri loptice. Čokoladu izlomiti na kocke.Uzeti lopticu testa, razviti je u tanak krug, pa iseći na osam trouglova. Na svaki trougao staviti po jednu kockicu čokolade i uviti kiflicu. Kiflice poređati u pleh, preko pek papira i ostaviti da kiflice narastu. Narasle kiflice premazati smesom za premazivanje. Staviti da se peku, u prethodno zagrejanu rernu, na 190 stepeni. Pečene kiflice izvaditi, pokriti krpom i ostaviti da se prohlade.

  • Pročitajte i...
    Kolač od maka i jabuka Kolač sa makom i jabukama

    Sočne i brze kocke sa makom i jabukama s jednostavnim i svima lako dostupnim sastojcima će vas oduševiti.

    Brzi kolač od lešnika Brzi kolač od lešnika

    Jednostavne i brze poslastice su nekad najukusnije, a čini se da je isti slučaj i sa ovim sjajnim lešnik kockama...

    Savršeni čokoladni popsi! Savršeni čokoladni popsi!

    Priprema ovih kolača je izuzetno jednostavna, a deca će im se u sezoni praznika posebno obradovati. Takođe, ovi jednostavni kolačići mogu da budu sjajan pokolon ako idete u goste, a neretko su i deo rođendanskog slavljeničkog stola.

    rolnice Mekane cimet rolnice

    Predstavljamo recept za mekano pecivo koje je poslednjih godina veoma popularno.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: