-
Poslednjih 5 pesama
- Crvena jabuka - Ne Dam Da Ovaj Osecaj Ode
- Nina Badrić - Moja ljubav
- Nina Badrić - Cipele
- Bajaga - Jedino To Se Zove Ljubav
- Bajaga - Badem i so
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Recept za slanu rozen tortu
Predstavljamo vam proveren recept za ubedljivo najtraženiji slani kolač na internetu.
Šarena pita od povrća i jaja
Donosimo vam recept za jelo sa jajima koje se izuzetno brzo priprema i istovremeno je jako zdravo.
-
Zdravlje
Sezona prehlada: Trikovi da brzo otpušite nos
Kada sluz ne može da iscuri iz šupljine zbog začepljenja, sinusi nabubre i u njima se stvara pritisak.
Šta veći unos šećera može da uradi vašem telu?
Većina nas zna da unos prevelike količine šećera, nije dobar za naše zdravlje, ali da li znamo koje su to konkretne posledice do kojih može da dovede preterana konzumacija?
-
-
Putovanja
Šarm Edinburga: Magični biser Škotske
Edinburg, glavni grad Škotske, nije samo destinacija, već pravo putovanje kroz vreme i kulturu.
Sledeće godine zaploviće zvanično najveći kruzer na svetu
Najveći kruzer na svetu, pet puta je veći od legendarnog Titanika, a vest je da je u poslednjoj fazi priprema u brodogradilištu u Finskoj.
-
Preporučujemo
Najlakši način da otpušite sudoperu: Potrebna su vam samo dva proizvoda
Pre nego što se upustite u avanturu sa skupim i jakim hemikalijama, isprobajte jeftina i prirodna rešenja.
Koliko bi često trebalo da perete pidžamu ako ne želite da postane leglo bakterija?
Pidžame lako mogu da postanu leglo bakterija, a mnogi od nas nisu svesni ove činjenice.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 123.16 124.03 124.90 USD 107.87 108.63 109.39
-
Kuvani paradajz za zimu
Recept za omiljenu zimnicu svih generacija u unapređenoj verziji je pred vama.
09-11-2023 | 09:34 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock, FuzullHanum
Sastojci:
- 5 kg domaćeg paradajza
- 6 kašika soli
- 6 kašika šećera
- malo bosiljka
- biber
- malo svežeg peršuna
- malo sitno seckanog belog lukaPriprema:
Operite paradajz, očistite deo oko peteljki, pa plodove krupno isecite i izblendirajte. Paradajz sipajte u veliku šerpu, dodajte mu so i začine. Sve dobro promešajte velikom drvenom varjačom i ostavite da odstoji barem dva sata. Stavite na ringlu, pa na srednjoj temperaturi kuvajte dva sata. Sipajte u tegle ili staklene flaše sa širokim otvorom, hermetički zatvorite i čuvajte na hladnom mestu.PRIJATNO!
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: