Kremasta čorba od šargarepe i đumbira

Kremasta čorba od šargarepe i đumbira je idelano rešenje ako želite da se zagrejete u prohladnim jesenjim danima, jer đumbir pospešuje toplotu organizma. Osim što je jednostavna za pripremanje, izuzetno je zdrava i hranljiva, tako da tanjir ove čorbe može da zameni jedan obrok.

05-06-2015

|

00:12

Kremasta čorba od šargarepe i đumbira je idelano rešenje ako želite da se zagrejete u prohladnim jesenjim danima, jer đumbir pospešuje toplotu organizma. Osim što je jednostavna za pripremanje, izuzetno je zdrava i hranljiva, tako da tanjir ove čorbe može da zameni jedan obrok.

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 4.10.2013. - 13:40:00

Corba od sargarepe
Foto:(eatliverun)

Sastojci:
3 velike šargarepe
1 avokado
2 čaše vode
1 1/2 kašičica narendanog đumbira
morska so
1/4 šolje iseckanog korijandera

Priprema:
Izrendajte šargarepu. U blenderu usitnite avokado i dodajte vodu. Kada smesa postana čorbasta dodajte šargarepu, đumbir i morsku so. Dodajte korijander i poslužite.