Kolenica sa kiselim kupusom
Pravi gurmani uživaće u ovom ukusnom zimskom jelu.
06-06-2015
|13:31
Pravi gurmani uživaće u ovom ukusnom zimskom jelu.
Autor/izvor: Naxi media
Datum objave:8.1.2014. - 15:20:00

(Foto:napatelni)
Sastojci:
- 1 glavica kiselog kupusa
- svinjska kolenica
- 1,5 kašičica mlevene crvene paprike
- crni biber u zrnu
- ulje
- mleveni crni biber
- 50g pirinča
Priprema: Kolenicu uvijte u listove kiselog kupusa i stavite u nauljanu zemljanu posudu. Dodajte preostalu krupno isečenu parčad kiselog kupusa, polovine krompira i zrna crnog bibera. Dolijte tečnost od crvene mlevene paprike, vode i ulja. Zatvorite aluminijumskom folijom i pecite oko 3 sata na 150 C. Servirajte po želji.