Kolenica sa kiselim kupusom

Pravi gurmani uživaće u ovom ukusnom zimskom jelu.

06-06-2015

|

13:31

Pravi gurmani uživaće u ovom ukusnom zimskom jelu.

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave:8.1.2014. - 15:20:00

Kolenica sa kiselim kupusom
(Foto:napatelni)

Sastojci:
- 1 glavica kiselog kupusa     
- svinjska kolenica     
- 1,5 kašičica mlevene crvene paprike
- crni biber u zrnu
- ulje
- mleveni crni biber
- 50g pirinča

Priprema: Kolenicu uvijte u listove kiselog kupusa i stavite u nauljanu zemljanu posudu. Dodajte preostalu krupno isečenu parčad kiselog kupusa, polovine krompira i zrna crnog bibera. Dolijte tečnost od crvene mlevene paprike, vode i ulja. Zatvorite aluminijumskom folijom i pecite oko 3 sata na 150 C. Servirajte po želji.