Slušate: Dodir noći

Pesma: Bajaga - Vesela Pesma

Dodir noći
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Pogodi ko te voli na Naxi radiju

  Ovaj Dan zaljubljenih nećeš proslaviti kao do sada - ovaj će biti potpuno poseban! Na romantičnoj večeri u jednom od najšarmantnijih beogradskih restorana, uz vatromet ukusa.... A pre toga, sve što je potrebno, je da pogodiš ko te voli...
  07-02-2024 | 12:13 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: Naxi media

   

  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

  Prijavi se na info@naxi.co.rs (ime, prezime, broj telefona) i nezaboravno veče provedi sa voljenom osobom na romantičnoj večeri u jednom od najšarmantnijih beogradskih restorana uz vatromet ukusa... A pre toga, sve što je potrebno je da pogodiš ko te voli...

  Naše slušaoce uključujemo uživo u program, od 12. februara i puštamo deo jednog od hitova sa Naxi radija, u kom će se čuti "volim te". Potrebno je da pogodiš tačan naziv pesme i ime izvođača, a mi te nagrađujemo večerom za dvoje u jednom od najposećenijih mesta na gastronomskoj mapi Beograda.

  Vodeći se principima i strašću sa kojom je umetnica Frida Kalo pristupala životu, i restoran Cantina de Frida je duže od decenije jedna od najpopularnijih lokacija Beton hale. Prijavi se, takmiči se i uživaj u romantičnoj večeri u Cantina de Frida.


  PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA "Pogodi ko te voli na Naxi radiju"

  Član 1: ORGANIZATOR
  Nagradni konkurs "Pogodi ko te voli na Naxi radiju" priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator)
   
  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se održava od 12. do 14. februara a odnosi se na slušaoce Naxi radija.

  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
  Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, Naxi Facebook stranici i Naxi portalu u naznačenom periodu.
   
  Član 4: NAGRADE
  Nagrade obezbeđuje Naxi radio. Jedan takmičar može osvojiti vaučer od 6.000 dinara za večeru za dvoje u restoranu Cantina de Frida, Karađorđeva 2, Beograd

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.
   
  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
  Prijavi se putem email adrese info@naxi.co.rs (Ime, prezime, broj telefona) i očekuj naš poziv u terminu od 9h-17h. Mi ćemo te pozvati, voditelj će pustiti deo jedne poznate pesme sa Naxi radija u kojoj se čuje "volim te", a tvoj zadatak je da pogodiš o kom izvođaču i pesmi je reč.    

  Član 7: ODABIR DOBITNIKA
  Proglašenje dobitnika je svakog radnog dana uživo u programu Naxi radija.
   
  Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
  Nakon proglašenja pobednika, dobitnik će dobiti detaljna uputstva oko preuzimanja nagrade. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.
   
  Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova pravila. Učestvovanjem u konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, posebno e-mail adresa (a ukoliko je učesnik i osvajač nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima.
   
  Član 10: PUBLICITET
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.
   
  Član 11: POREZI
  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.
   
  Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

 • Pročitajte i...
  Dan zaljubljenih zanimljivosti Deset zanimljivih činjenica o Danu zaljubljenih

  Mnogi danas obeležavaju dan zaljubljenih i fokusirani su na stvari koje mogu da usreće partnera. Međutim, bez obzira na to da li ste zaljubljeni ili ne, sigurno će vam biti interesantno da otkrijete neke pojedinosti o ovom prazniku koje vam verovatno nisu bile poznate...

  kućni bioskop Slavimo ljubav: Provedite dan uz kućni bioskop

  Da biste kvalitetno obeležili ovaj dan nije neophodno da uplatite romatično putovanje ili da rezervišete mesto u najskupljem, luksuznom restoranu. Mnogi će više uživati u udobnosti svog doma, a uz kućni bioskop veče može da bude još lepše.

  Dan zaljubljenih Pet univerzalnih poklona koji će oduševiti vašeg partnera na Dan zaljubljenih

  Dan zaljubljenih je prilika da izrazite svoju ljubav prema partneru na poseban način. Ako ste u vezi i imate običaj da obeležavate ovaj dan, onda budite kreativni. Imajte na umu da nekad sitnica može više da obraduje voljenu osobu, nego poklon koji ste izabrali reda radi...

  Male radosti za proslavu ljubavi Male radosti za proslavu ljubavi

  Priredite nezaboravne trenutke u kojima ćete uživati sa partnerom ili partnerkom! Dan posvetite ljubavi i vremenu provedenom sa voljenom osobom.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: