Slušate: Dodir noći

Pesma: S.A.R.S. - Lutka

Dodir noći
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Ko je Naxi tajanstveni glas?

  Pažljivo slušaj Naxi radio i osvoji 10.000 dinara za praznični šoping sa Gift on card - Shopping centar ili Multibrand karticama.
  05-12-2023 | 11:30 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: Naxi promo


  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

   
  Prijavi se za učešće u kvizu slanjem podataka (ime, prezime, broj telefona) na email info@naxi.co.rs. Svakog radnog dana od 9 do 17 časova, uključujemo te uživo u program Naxi radija i puštamo ti tajanstveni glas poznate ličnosti, a tvoj zadatak je da prepoznaš i tačno odgovoriš čiji je to glas.

  Proveravamo da li prepoznaješ glas naših najvećih zvezda koje slušaš svakodnevno na Naxi radiju i nagrađujemo te sjajnim prazničnim šopingom.

  Nagradno takmičenje se održava od 11. do 29. decembra. Multibrand poklon kartica ili Gift on card Shopping centar poklon kartica u iznosu od po 10.000 dinara može biti tvoja. Slavimo praznike zajedno uz najbolju muziku i najbolje poklone!

  PRAVILA NAGRADNOG KVIZA "KO JE NAXI TAJANSTVENI GLAS"

  Član 1: ORGANIZATOR
  Nagradni konkurs KO JE NAXI TAJANSTVENI GLAS priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator).
   
  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni kviz se održava od 11. decembra  do 29. decembra, a odnosi se na slušaoce Naxi radija.

  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
  Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, Facebook stranici Naxi radija i Naxi portalu.
   
  Član 4: NAGRADE
  Nagrade obezbedjuje Naxi radio, a pokloni su poklon kartice Gift on Card. (Multibrand poklon kartica, Gift on Card Shopping centar poklon kartica u iznosu od po 10.000 dinara).

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.
   
  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
  Svakog radnog dana sve do 29. decembra, Od 9 do 17 časova, uključujemo prijavljene takmičare uživo u program Naxi radija i puštamo glas poznate ličnosti koji izgovara "Ko je Naxi glas", zadatak je da prepoznaš i tačno odgovoriš čiji je to glas. Po uspešno obavljenom zadatku slušalac će dobiti svoju Shopping Centar poklon karticu ili Multibrend poklon karticu u elektronskom obliku. Kartica se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici. Kompletne uslove korišćenja pogledajte na veb stranici giftoncard.eu.

  Član 7: ODABIR DOBITNIKA
  Proglašenje dobitnika će biti svakog radnog dana uživo u programu Naxi radija.
   
  Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
  Po uspešno obavljenom zadatku slušalac će dobiti sve potrebne informacije o preuzimanju nagrade. Kartica se koristi identično kao i plastična kartica. Karticu je moguće odštampati ili dati na uvid sa svog smart telefona prodavcu u prodavnici. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

  Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova pravila. Učestvovanjem u konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, (a ukoliko je učesnik i osvajač  nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Gift on Card-u, isključivo u svrhu provere informacija radi preuzimanja poklon kartica.

  Član 10: PUBLICITET
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

  Član 11: POREZI
  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

  Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

 • Pročitajte i...
  Nagradi zvezde tvoje škole Nagradi zvezde tvoje škole

  Oni su junaci našeg detinjstva i zvezde naše škole. Ona me je naučila da nikada ne kasnim na čas i da je svaka ocena za đaka.

  5 iz muzičkog! 5 iz muzičkog!

  Naxi radio i Dexyco dele petice pre svih i to za odlično znanje iz muzičkog!

  Najbolji osmomartovski poklon Najbolji osmomartovski poklon

  Pažljivo slušaj Naxi radio i osvoji najbolji poklon za 8. mart - Gift on card poklon karticu u iznosu od 5.000 dinara.

  Vodimo te na koncert Nine Badrić Vodimo te na koncert Nine Badrić!

  Za Dan zaljubljenih Naxi radio ima najlepši poklon za tebe!

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: