Klub sendvič
Ukusan i hranljiv obrok možete da servirate najbližima, gostima kao i na zabavama...
05-06-2015
|11:10
Ukusan i hranljiv obrok možete da servirate najbližima, gostima kao i na zabavama...
Autor/izvor: Naxi media
Datum objave:3.12.2013. - 13:45:00
(Foto:couture-living)
Sastojci:
- 6 kriški tost hleba
- 4 tanka pileća fileta
- 4 kriške šunke
- 2 tanke kriške mesnate slanine
- 100 g ajsberg salate (može i dva lista puterice)
- 2 paradajza
- 2 jaja
- 4 lista kačkavalja
- 2 kašičice majoneza
- so
- biber
Priprema: Kratko ispržiti pileće meso. Sitno iseckati salatu (ako je puterica ne seckati je) i pomešati je sa majonezom, malo soli i bibera. Ispržiti kratko slaninu da postane hrskava i jaje na oko. Paradajz iseći na kolutove. Ispeći tost hleb (tri parčeta po osobi). Slagati redom hleb, salatu, slaninu, sir, šunku, jaje, paradajz, ponovo salatu, hleb, sir , meso paradajz, salatu pa hleb. Preseći na dva ili četiri trougla (po želji). Služiti uz pomfrit i ukrasiti začinskim biljem i polovinom paradajza isečenim na kriške.