-
Poslednjih 5 pesama
- Magnifico - Samo Malo
- Merlin - Ja potpuno trijezan umirem
- Zana - Jabuke i vino
- Severina - Grad bez ljudi
- Neki To Vole Vruće - California
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Krompir sa slaninom i belim lukom
Pripremite danas zapečeni mladi krompir sa belim lukom i slaninom. Ovo je pravo prolećno jelo koje će uz zelenu salatu i mladi luk biti još ukusnije, a mnoge će vratiti u detinjstvo.
Pasta sa lososom
Ovo je pasta koja će vas oduševiti i probuditi sva vaša čula. Uživajte u ovom jednostavnom obroku uz čašu hladne limunade ili kvalitetnog belog vina...
-
Zdravlje
Devet napitaka koje treba da izbegavate ako vodite računa o zdravlju
Neka pića koji mnogi od nas svakodnevno kozumiraju predstavljaju rizik za zdravlje. Možda smatramo da su neka zdravija i bolja opcija od gaziranih pića, ali neki podaci govore suprotno.
Šta tvrdi nauka: Da li je kolagen zaista najmoćniji suplement?
Poslednjih godina kolagen koristi sve veći broj ljudi, a njegovoj popularnosti dodatno doprinose poznate ličnosti i influenseri, svakodnevno promovišući ideju o njegovom čudotvornom dejstvu na nokte, kožu i kosu.
-
Putovanja
Najdinamičniji gradovi sveta: London opet na vrhu, a evo ko ga prati!
Redakcija magazina Time Out donosi pregled najuspešnijih urbanih sredina na osnovu opsežnog istraživanja IESE Cities in Motion indeksa.
Ova udaljena italijanska regija biće domaćin „najčarobnije žurke na svetu“ ove godine
Detour Discotheque je do sada organizovao spektakularne žurke na vrhovima planina i udaljenim ostrvima, a sada stiže u Apuliju!
-
Preporučujemo
Koje su to najčešće greške koje pravimo kad peremo veš u veš mašini?
Iako pranje veša deluje kao rutinska aktivnost, mnogi od nas prave uobičajene greške koje utiču na miris, dugotrajnost i izgled odeće. Jedna od najčešćih zabluda ogleda se u korišćenju previše omekšivača ili deterdženta, kao i u pogrešnom izboru temperature pranja.
Pet biljaka za prelepo prolećno dvorište bez mnogo održavanja
Proleće je pravo vreme da udahnete novi život svom dvorištu – bilo da raspolažete prostranim vrtom ili malim zelenim kutkom. Sadnja biljaka koje ne zahtevaju previše nege odličan je način da oplemenite prostor bez dodatnog opterećenja. Donosimo vam pet idealnih biljaka koje će uneti boju, miris i eleganciju u vaše dvorište, a pritom ne traže mnogo pažnje.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.37 117.19 118.01 CHF 124.22 125.10 125.97 USD 102.31 103.04 103.76
-
Jubilarni Beer Fest od 16-20. avgusta
Petnaesti po redu Belgrade Beer Fest održaće se na Ušću od 16 - 20. avgusta, a organizatori festivala najavljuju sjajan program za sve posetioce.
23-06-2017 | 14:06 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-kb-photodesign
U jubilarnoj godini organizatori Belgrade Beer Festa su se potrudili da svoje goste obraduju sa mnogobrojnim novitetima. Na Ušću će biti postavljene nove zone posvećene avanturi uživanja u najrazličitijim pivskim brendovima. Na jednom mestu naći se neverovatni mirisi i ukusi pivskog sveta, namenjeni za posetioce naklonjene tradiciji, ali i za one koji su spremni da se upoznaju sa najinspirativnijim dostignućima pivske industrije, koja se danas smatra umetnošću.
Gostionica “na otvorenom” dočekaće posetioce festivala sa 1500 sedećih mesta i 50 različitih brendova piva. To će biti najveća open air sedeća zona na nekoj manifestaciji u ovom delu Evrope. U specijalno dizajniranom prostoru, u kojem kolorit, osvetljenje i led ekrani doprinose posebnom ugođaju, gosti će moći da uživaju svim čulima. Osam pabova iz Srbije će se potruditi da dobru atmosferu iz svojih prostora prenesu na Ušće. U kombinaciji hrane i piva sve se svodi na sinergiju ukusa, pa će posetioci moći da uživaju u gurmanskim kombinacijama i uvere se da različite vrste piva predstavljaju odličan spoj sa hranom zbog slojevitosti ukusa. Čak i pre obroka, pivo “odrađuje posao” za kombinaciju sa hranom, jer hmelj stimuliše apetit, a sastojci piva dolaze do izražaja u interakciji sa hranom.
Najsadržajnija do sada craft zona, Craft Land, biće posvećena najnovijim trendovima u proizvodnji zanatskog piva. Različitost ukusa, tekstura, aroma i boja koje definišu “craft” piva učiniće Craft land pravim rajem za pivske entuzijaste. Ove godine prostiraće se na čak 1.200 m2 centralnog dela Ušća i objediniće, na jednom mestu, više od 20 craft pivara iz zemlje i regiona.
U zoni Embassy of Beer, svake večeri festivala po jedna ambasada biće domaćin koji će predstavljati Ujedinjene pivske nacije. U ovoj zoni će biti čak 1000 sedećih mesta, a posetioci će biti u prilici da u prijatnom ambijentu degustiraju više od 200 ekskluzivnih piva iz celog sveta uz zanimljive aktivacije.
U zoni Region dobrih piva biće ponuđena piva proizvođača iz celog regiona, koji će se na poseban način predstaviti na najvećoj regionalnoj smotri piva.
Uz uobičajene štandove pivske industrije, ovaj Beer Fest će ponudi do sada rekordan broj sedećih mesta, kako bi hedonistički osećaj bio na maksimalnom nivou. -
Pročitajte i...
Proglašeni pobednici Beogradskog proleća!
Sinoć je održan prestižni muzički festival „Beogradsko proleće“ u mts Dvorani, okupivši ljubitelje muzike, umetnike i zaljubljenike u domaću scenu.
Zabranjeno pušenje 31. oktobra u MTS dvorani!
Nakon rasprodatih koncerata u Sarajevu, Ljubljani i Zagrebu, legendarni bend u akustičnoj postavi stiže i u Beograd, gde će nastupiti 31. oktobra u mts Dvorani.
Održana konferencija za novinare uoči Beogradskog proleća
Za prestižne nagrade festivala „Beogradsko proleće“ koje će biti održano 24. aprila u 20 časova u mts Dvorani i ove godine takmičiće se 18 izvođača, kako afirmisanih, tako i neafirmisanih sa kompozicijama koje do sada nisu objavljene. Tako će prestižni festival, ove godine svojim pesmama obogatiti: Dado Topić, Boris Režak, Milan Bujaković, Sandi Cenov, Marko Vukes, Neno Murić, Nataša Mihajlović, Famos, Bojan Marović, Đole Boem, Ana Petan, Nikola Borković , David Temelkov, Lena Kovačević, Lorenca Lola, Oliver Kostić, Anđela Nestorović, Emil Fetahović.
Ovacije za Mariju Jelić u Bolonji!
Naš svetski poznati sopran Marija Jelić debitovala je 12. aprila 2025. u Bolonji u Verdijevom Rekvijemu, jednom od najkompleksnijih dela klasične muzike, sa izuzetnim pevačima svetskog renomea – tenorom Fabiom Armilijatom, basom Mikeleom Petruzijem i mecosopranom Aoksue Zu – dok je orkestrom i horom u Bazilici Santa Maria dei Servi dirigovao maestro Lorenco Bikari.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: