Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Knez - Mia bella signorina

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Knez - Mia bella signorina
  2. Zana - Dodirni mi kolena
  3. Vlado Georgiev - Mi nismo mi
  4. Parni Valjak - Suzama se vatre ne gase
  5. Sergej Ćetković - Ljubav
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 15. oktobar - 1 - Dodir noći
  2. 15. oktobar - 2 - Dodir noći
  3. 15. oktobar - 3 - Dodir noći
  4. Sara Milutinović - Petak - Mojih 50
  5. 14. oktobar - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Brusketi sa bundevom Brusketi sa bundevom

  Ukoliko očekujete goste ili vam je potrebno brzo rešenje da nešto prezalogajite, brusketi sa bundevom su sjajno rešenje.

  Domaći kompot od kajsija Domaći kompot od kajsija

  Kompot je jedan od nezaobilaznih jesenjih recepata.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Zdravlje
  Zdrav napitak za početak dana Zdrav napitak za početak dana

  Započnite dan zdravim napitkom koji može poboljšati vaš imunitet.

  Benefiti čaja od kamilice Benefiti čaja od kamilice

  Čaj od kamilice jedan je od najpoplarnijih čajeva na ovom podneblju, a njegova uloga u očuvanju zdravlja je višestruka jer poseduje antibakterijska, antivirusna i fungicidna dejstva.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.75 117.57 118.39
  CHF 108.80 109.56 110.33
  USD 100.23 100.94 101.64
 • Povezani članci
 • Google objavio kome će, kada i zašto brisati dokumente sa Gmail-a, Photos-a i Drive-a

  Ukoliko koristite za sada još besplatni servis za skladištenje neograničenog broja fotografija (pod uslovom da su do rezolucije od 16 megapiksela) Google Photos, verovatno već znate da pogodnost neograničenog besplatnog skladištenja nećete imati nakon 1. juna 2021. godine, pišu itvesti.
  15-12-2020 | 12:13 | Autor/Izvor: itvesti

  Foto: Bigstock-Yacobchuk

   

  Google je, izveštavali smo nedavno o tome, odlučio da ukine besplatan prostor za fotografije, i počeće da ga nakon navedenog datuma oduzima od 15 GB koje njihovi korisnici dobijaju kao besplatan prostor na Google Drive-u.

  Taj prostor deliće sa drugim dokumentima na Google Drive-u i poštom sa Gmail-a, a sada znamo i koja će biti politika kompanije kad je reč o onima koji će imati skladišteno više od besplatnih 15 GB podataka.

  Google je ažurirao svoja pravila za kvote skladištenja, u kojima navodi da će ubuduće svaki nalog imati samo 15 GB prostora deljenog među servisima Gmail, Google Drive i Google Photos. Oni koji do 1. juna "natrpaju" na njihove servere više od toga biće u opasnosti da deo svojih dokumenata izgube. Korisnici koji u takvom "prekršaju" ostanu duže od dve godine, ostaće bez viška skladištenih dokumenata. Google će, dakle, 1. juna 2023. godine pobrisati sve što nadilazi besplatan prostor dodeljen svakom korisniku.

  Druga situacija u kojoj bi neko mogao da ostane bez dela dokumenata, mailova i fotografija tiče se neaktivnih naloga. Korisnici, dakle, koji svoje naloge ne budu koristili dve godine, nakon tog razdoblja će im biti izbrisan sav sadržaj koji su na Google-ovim cloud uslugama uskladištili. Definicija (ne)aktivnosti obuhvata sve servise – Gmail, Google Drive, Google Docs, Sheets, Slides, Drawings, Forms, Jamboard i Sites – i svi podaci sa tih servisa mogli bi da nestanu onima koji se dve godine na njih ne prijave.

  Bitno je napomenuti da korisnici koji dve godine ne budu aktivni na, primer, servisu Google Photos, ostaće samo bez fotografija. Drugim rečima, podaci sa usluga koje se koriste neće biti brisani, već će u opasnost doći samo dokumenti u sklopu one usluge na kojoj dve godine nije bilo aktivnosti.

  I u slučaju premašivanja kvote i u slučaju neaktivnosti korisnici će biti na vreme obavešteni o eventualnom brisanju dokumenata kako bi ih mogli da sačuvaju na nekom drugom mestu ili dokupe dodatni prostor za skladištenje direktno od Google-a.

  Kako ostati aktivan? Jednostavno, kaže Google. Potrebno je samo redovno posećivati Gmail, Google Drive i Google Photos, putem mobilnih aplikacija i desktopa, sa onim korisničkim nalogom za koji želite da ostane aktivan, pišu itvesti. 

  Tagovi: google
 • Pročitajte i...
  Google slavi 23. rođendan! Google slavi 23. rođendan!

  Pretraživač Google danas obeležava 23. rođendan!

  Google Maps će prikazivati cenu putarine Google Maps će prikazivati cenu putarine

  Google Maps je danas bez ikakve dileme jedna od najkorišćenijih Google-ovih aplikacija za pametne telefone. Sve one koji ih koriste za navigaciju zanimaće i nova funkcija, koju će uskoro dobiti.

  Google Maps uveo navigaciju u zatvorenim prostorima Google Maps uveo navigaciju u zatvorenim prostorima

  Google je predstavio niz poboljšanja aplikacije Maps zbog kojih bi ona trebala da bude korisnija u različitim situacijama. Novost je svakako uvođenje AR navigacionog alata Live View za neke zatvorene lokacije poput određenih tržnih centara, aerodroma, tranzitnih stanica i slično. Takođe, prioritet imaju ekološki prihvatljivije rute, a dodani su i podaci o vremenu i kvaliteti vazduha.

  Google dan posvetio marijačima Google dan posvetio marijačima

  Pretraživač Google je rešio da na današnji dan početnu stranicu pretraživača posveti meksičkom kulturnom nasleđu i marijačima. U tom cilju, na početnoj stranici može se videti interesantna animacija i čuti poznata pesma "Cielito Lindo".

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: