Slušate: Dan sa Danijelom Milošević

Pesma: Massimo Savic - Samo Jedan Dan

Dan sa Danijelom Milošević
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Generacijski Jazz - podkast koji spaja generacije!

  Šta se desi kada spojimo predstavnike dve različite generacije iz sveta poznatih u Srbiji? Odgovor na ovo pitanje definitivno je Generacijski Jazz - javni razgovor u formi podkasta koji okuplja naše najpoznatije glumce, pevače, muzičare, sportiste... Prve učesnice spektakla koji će se odigrati u Ušće Shopping Centru biće glumice Nela Mihailović i Miona Marković, a njihov zadatak će biti da ukrste svoja mišljenja i analiziraju različite društvene teme...
  26-03-2024 | 14:59 | Autor/Izvor: Naxi media

  Foto: Naxi media

   

  Generacijski Jazz organizuju Naxi radio i Ušće Shopping Center uz podršku Cineplexx bioskopa.


  Ovaj javni razgovor u formi podkasta ima za cilj spajanje različitih generacija i promociju zajedništva. Kroz dirljive, šaljive, poučne i iznad svega zabavne priče vodiće nas oni koji su odavno u svom poslu ostavili pečat, ali i mlađe kolege koje svoj put kroje dostojanstveno, energično, uz puno truda i ljubavi. 


  Šta je zapravo Generacijski Jazz?

  Generacijski Jazz nije običan podkast, već je jedinstvena i zabavna javna rasprava kojoj možemo da prisustvujemo uživo, što samom projektu daje posebnu dinamiku. Jednom mesečno okupićemo se u Cineplexx Ušće da čujemo inspirativne odgovore na pitanja o ličnom razvoju, uz osvrt na aktuelne društvene teme, iz dva najčešće „suprotstavljena“ ugla. 

  Podkast ćemo naknadno moći da slušamo na Naxi player aplikaciji. Smejaćemo se, uživati, birati svog favorita, a biće prilike i da se ozbiljno zamislimo nad nekim temama...

  Šta možemo da očekujemo od ovog podkasta?

  Da li se različite generacije “jednostavno ne razumeju” ili je međugeneracijska saradnja ipak moguća i lako dostižna - neka su od pitanja na koja će naše javne ličnosti pokušati da daju odgovor. Oni nam dolaze iz sveta kulture, biznisa, sporta, medija i drugih oblasti, spremni da podele svoje vredne i inspirativne priče i povežu se sa publikom. Verujemo da ćemo nakon svakog ovakvog druženja biti bogatiji za jedno iskustvo, mudriji, ali i raspoloženiji...

   

  Zašto je Generacijski Jazz važan?

  Svaka generacija je imala svoje muzičke idole, prepoznatljive frizure i stilove oblačenja. Pored toga, neki istorijski, politički i ekonomski događaji su duboko obeležili određene generacije. Danas, u modernom svetu, kada je protok informacija ogroman, trendovi se smenjuju preko noći, a tehnologija napreduje nestvarno brzo, čini se da je Generacijski Jazz sve veći... Naša zajednička ideja je da negujemo univerzalne vrednosti, nađemo zajednički jezik, omogućimo povezanost i pružimo prostor za kvalitetan dijalog i razmenu ideja. A ideja je da stvorimo bolji svet, da našu sredinu promenimo nabolje!

  U prvoj epizodi, 3. aprila od 18 i 30 časova, naše prve gošće biće glumice Nela Mihailović i Miona Marković. Javni razgovor u formi podkasta održaće se u Bioskopu Cineplexx (sala 10).

  Karte su od danas u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx u UŠĆE Shopping Centru, a ceo prihod od prodaje ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe.

   
 • Pročitajte i...
  Održan prvi Generacijski Jazz: Nela Mihailović i Miona Marković oduševile publiku Održan prvi Generacijski Jazz: Nela Mihailović i Miona Marković oduševile publiku

  Juče je u Cineplexx bioskopu u UŠĆU organizovan prvi javni razgovor u formi podkasta "Generacijski Jazz". Učesnice koje su otvorile vrata ovog dinamičnog programa bile su popularne glumice i predstavnice različitih generacija Nela Mihailović i Miona Marković, a malo je reći da je publika nakon događaja iz sale izašla oduševljena i puna utisaka.

  350. izvođenje mjzikla Cigani lete u nebo 350. izvođenje mjuzikla Cigani lete u nebo

  U četvrtak 27. aprila ansambl mjuzikla Cigani lete u nebo proslaviće 350. izvođenje ove, kod publike omiljene predstave, koja se na sceni Pozorišta na Terazijama izvodi blizu 20 godina.

  Munje opet: Pogledajte trejler nastavka kultne domaće komedije Munje opet: Pogledajte trejler nastavka kultne domaće komedije

  Nastavak kultne domaće komedije Raše Andrića beogradsku premijeru imaće 29. marta u mts Dvorani, a za publiku je dostupan i trejler novog filma.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: