Francuska čorba
Poput pravih Parižana uživajte u magičnom ukusu Francuske čorbe.
03-06-2015
|12:28
Poput pravih Parižana uživajte u magičnom ukusu Francuske čorbe.
Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 29.10.2013. - 15:28:00
Foto:(bigmir)
Sastojci:
500 g šampinjona
1 crni luk
250 ml neutralne pavlake
svežeg peršuna po ukusu
soli i bibera po ukusu
ulja po potrebi
Priprema:
Na ulju propržite sitno seckan crni luk, a zatim dodajte sitno seckane šampinjone. Uspite litar i po vode, posolite i pobiberite. Kuvajte 10 minuta, a zatim dodajte neutrlanu pavlaku. Pospite seckanim peršunom i sklonite sa šporeta.
Savet: Dinstane pečurke će dobiti potpuno nov ukus ako ih pred kraj poprskate sa malo konjaka.