-
Poslednjih 5 pesama
- Regina - Kad poželiš
- Haustor - Ena
- Merlin - Sa mojih usana
- Bajaga - S' Druge Strane Jastuka
- Toše Proeski - Čija si
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Kokos kuglof
Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...
Kolač sa tikvicama i maslinama
Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.
-
Zdravlje
Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu
Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.
Ovo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina
Najmanje 10% dnevnog unosa kalorija trebalo bi da potiče iz proteina.
-
Putovanja
Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve
Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.
Prelepi azijski grad proglašen najboljom destinacijom po odnosu cene i kvaliteta ove zime
Post Office je otkrio destinacije na kojima putnici dobijaju najviše za svoj novac.
-
Preporučujemo
Zaboravite usisivač: Stari kineski trik za savršeno čiste podove
I pored redovnog čišćenja i korišćenja savremenih sredstava, sitne čestice prašine brzo se ponovo skupljaju na raznim površinama u domu. Zbog toga se mnogi oslanjaju na jednu staru, ali izuzetno delotvornu tehniku čišćenja – tradicionalni kineski način mokrog brisanja podova.
Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?
Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.72 125.60 126.47 USD 100.52 101.23 101.93
-
Fest otvara Belučijeva, priznanje za Samardžića
Predstojeći, 45. Fest otvoriće film Emira Kusturice Na mlečnom putu, a na konferenciji za novinare Jugoslav Pantelić, umetnički direktor Festa potvrdio je dolazak Monike Beluči koja u pomenutom filmu tumači glavnu žensku ulogu.
01-02-2017 | 12:57 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Naxi media, Željka Dimić
Belučijeva će biti među počasnim gostima koji će otvoriti FEST, a beogradska premijera biće upravo upriličena na značajnom filmskom festivalu.
Ove godine nagrada "Beogradski pobednik", za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti biće dodeljena srpskom glumcu i reditelju Ljubiši Samardžiću i španskom režiseru Karlosu Sauri.45. Fest zatvoriće "Tišina" Martina Skorsezea.
-
Pročitajte i...
Tri domaća filma u takmičarskom programu 52. FEST-a
U okviru 52. FEST-a, koji traje od 23. februara do 3. marta, beogradskoj publici predstaviće se i domaći reditelji mlađe generacije čija će nova ostvarenja premijerno biti prikazana.
Želimir Žilnik dobitnik nagrade Beogradski pobednik 52. FEST-a
Ovogodišnji Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti biće dodeljen Želimiru Žilniku, jednom od najznačajnijih i najplodnijih reditelja naše kinematografije.
„UBISTVA POD CVETNIM MESECOM“: Film godine stiže 18. oktobra u bioskope
Svečana IMAX premijera novog filma Martina Skorsezea biće održana 18. oktobra, a karte su već u prodaji.
Monika Beluči u ostvarenju Suša reditelja Paola Vircija
Film "Suša" (Dry) italijanskog reditelja Paola Vircija naći će se na bioskopskom repertoaru od četvrtka, 13. aprila nakon što je domaća publika imala priliku da pogleda ovu italijansku dramu na 51. FEST-u. Svetska premijera filma održana je na festivalu u Veneciji gde je Vircijevo ostvarenje ovenčano Passineti nagradom za najbolji film.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: