Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Osvajači - Mozda nebo zna

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
 • Poslednjih 5 pesama
  1. Osvajači - Mozda nebo zna
  2. Aleksandra Radović - Cuvaj moje srce
  3. Bajaga - Ti se ljubiš na tako dobar način
  4. Djordje Balašević - Sin jedinac
  5. Toše Proeski - Ubijas me usnama
 • Beograd Uzivo
 • Delta city
 • Propuštene emisije
  Ostale emisije
  1. 25. septembar - 1 - Dodir noći
  2. 25. septembar - 2 - Dodir noći
  3. 25. septembar - 3 - Dodir noći
  4. Vanja Bulić - Petak - Mojih 50
  5. 24. septembar - 1 - Dodir noći
 • Preporučujemo
  Domaći ajvar Domaći ajvar

  Priprema zimnice je u punom jeku, a mnoga domaćinstva ovaj perio godine ne mogu ni zamisliti bez ajvara. Pripremite ga u domaćoj radinosti.

  Pileća čorba Pileća čorba

  Ukusna pileća čorba okrepiće vaš organizam.

 • Naxi aplikacija radio 2
 • Kuća
  Sezonsko odlaganje garderobe Sezonsko odlaganje garderobe

  Promenom godišnjih doba, dolazi i do promena u našem garderoberu, što zahteva reorganizaciju garderobe. Ukoliko pripadate onom delu populacije koji ne drži svu garderobu na jednom mestu, već je sezonski odlaže, donosimo vam nekoliko saveta kako da olakšate sebi, ovaj, neretko, zahtevan posao.

  Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije Učinite da manji prostori vizualno izgledaju prostranije

  Ukoliko želite da manji prostor vizualno učinite prostranijim, obratite pažnju na ove elemente, koje primenjuju i eksperti u uređenju enterijera.

 • Kursna lista
  Kupovni Srednji Prodajni
  EUR 116.77 117.59 118.42
  CHF 108.06 108.82 109.58
  USD 100.35 101.06 101.77
 • Povezani članci
 • Donosimo proleće na tvoju terasu

  Naxi radio i Urban Garden opremaju tvoju terasu/vrt najlepšim cvećem!
  15-03-2019 | 14:55 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: Promo plakat


  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

  Od ponedeljka 18. marta pošalji nam na email info@naxi.co.rs odgovor na temu: "Zašto je moja terasa najbolja na svetu". Tri najzanimljivije priče osvajaju paket od deset najlepših biljaka (višegodišnjih i sezonskih) za vašu terasu/vrt. Proglašenje dobitnika je u petak 22. marta u programu Naxi radija.

  Urban Garden je vrtni centar koji se nalazi u Ostružnici. Prostire sa na 10.000m2 i svojom površinom i brojem biljaka najveći je vrtni centar u Srbiji. Prodajni asortiman čini drveće različite starosti i veličine, modernih i standarnih formi, dekorativne sadnice, saksije i žardinjere različitih formi i materijala.

  Pakete od deset najlepših biljaka osvojili su: Katarina Cvetković, Vera Rosić, Dusko Radojičić.

  PRAVILA NAGRADNOG KONKURSA "DONOSIMO PROLEĆE NA TVOJU TERASU"

  Član 1:  ORGANIZATOR
  Nagradni konkurs "Donosimo proleće na tvoju terasu" priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator) i Urban garden d.o.o.

  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOĐENJA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se održava od 18.3.2019. do 22.3.2019. a odnosi se na slušaoce Naxi radija. Nagradni konkurs se sprovodi za Urban garden d.o.o.

  Član 3:  PODRUČJE PROMOCIJE
  Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, Facebook stranici "Dan sa Danijelom Milošević" i Naxi portalu u naznačenom periodu.

  Član 4: NAGRADE
  Nagrade obezbeđuje Urban garden d.o.o.
  - nagrada je: 3x paket od 10 biljaka (višegodišnjih i sezonskih). Pokloni se preuzimaju od 15. do 20. aprila na adresi vrtnog centra Urban garden (Ostružnica, 11251 Beograd)
  - nagrada se ne može zameniti za novac
  - nagrada se ne može preneti na treće lice
  - dobitnik nagrade mora biti punoletan

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i Urban garden d.o.o. kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.

  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
  Za učestvovanje u konkursu potrebno je da od ponedeljka 18. marta pošaljete na email info@naxi.co.rs odgovor na temu: "Zašto je moja terasa najbolja na svetu". Tri najzanimljivije priče, prema mišljenju našeg žirija, osvajaju paket od deset biljaka po izboru Urban garden-a (višegodišnjih i sezonskih) za vašu terasu. Proglašenje dobitnika je u petak 22. marta u programu Naxi radija.

  Član 7: ODABIR DOBITNIKA
  Tri najzanimljivije priče koje stignu na našu email adresu, a koje će nam slušaoci ispričati u programu osvajaju "opremanje terase". Proglašenje dobitnika će biti 22. marta u programu Naxi radija kao i na www.naxi.rs

  Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
  Nakon proglašenja pobednika, dobitnik će odmah telefonskim ili elektronskim putem (email) dobiti detaljna uputstva oko preuzimanja nagrade.
  Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje. Pokloni se preuzimaju od 15. do 20. aprila u prodajnom centru Urban Garden (Ostružnica, 11251 Beograd).

  Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova pravila. Učestvovanjem u konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, posebno e-mail adresa (a ukoliko je učesnik i osvajač nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava,  kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim Urban garden d.o.o.

  Član 10: PUBLICITET
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici neke nagrade, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora i Urban garden d.o.o. objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

  Član 11: POREZI
  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

  Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

 • Pročitajte i...
  Stiže nam proleće Stiže nam proleće

  Sutra, u petak 20. marta u 4 sata i 49 minuta, na severnoj hemisferi kreće proleće, a istovremeno za stanovnike južne Zemljine polulopte započinje jesen.

  Dobrodošlo, proleće! Dobrodošlo, proleće!

  Prema obaveštenju Astronomskog društva Ruđer Bošković, proleće će u Srbiji zvanično početi večeras u 22.58.

  Lavanda u vašem domu Lavanda u vašem domu

  Ne samo da je prijatnog mirisa i da lepo izgleda, ova biljka uspešno šititi od insekata. Zbog toga je odličan izbor za vaš dom.

  Održite cveće u vazi svežim što duže Održite cveće u vazi svežim što duže

  Ne postoji žena koja je imuna na lepotu cveća, o kojoj god omiljenoj sorti da je reč. Osim što će ulepšati svaku prostoriju vašeg doma, sam pogled na predivno aranžiran buket često će vam izmamiti i osmeh na lice. Ukoliko ste i same na Dan žena dobile omiljeno cveće i želite da da održite svežim što duže, pripremili smo vam par trikova kako da to i ostvarite.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: