Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Doris Dragović - Sto je od mene ostalo

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Doris Dragović - Sto je od mene ostalo
    2. Denis & Denis - Oaza snova
    3. Massimo - Ostala Si Uvijek Ista
    4. Zana - Majstor za poljupce
    5. Merlin - Ako me ikada sretneš
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. 11. novembar - 1 - Dodir noći
    2. 11. novembar - 2 - Dodir noći
    3. 11. novembar - 3 - Dodir noći
    4. Đule Van Gogh - Ponedeljak - Mojih 50
    5. 8. novembar - 1 - Dodir noći
  • Preporučujemo
    Bakin recept za grašak Bakin recept za grašak

    Ako grašak pripremite na tradicionalan način, baš kao što su to radile naše bake, cela porodica će ga obožavati.

    Moćne kuglice od urmi Moćne kuglice od urmi

    Uživaćete u ovom sjajnom, zdravom desertu.

  • Zdravlje
    Upozorenje stručnjaka: Hrana sa najvećim rizikom od bakterije E. coli Upozorenje stručnjaka: Hrana sa najvećim rizikom od bakterije E. coli

    Stručnjaci za bezbednost hrane otkrivaju koje proizvode treba izbegavati u prodavnici kako biste smanjili rizik od bolesti prenosivih hranom.

    Sve prednosti vitamina C Sve prednosti vitamina C

    Većina nas već razume koliko je vitamin C važan za naš imuni sistem. Vašem telu je potrebno dovoljno vitamina C dnevno da podrži svoje delovanje kao moćnog antioksidansa, pojačivača enzima, pojačivača apsorpcije gvožđa i još mnogo toga.

  • Naxi aplikacija radio 2
  • Putovanja
    Četiri ključne stvari koje stjuardese primete kod putnika prilikom ukrcavanja Četiri ključne stvari koje stjuardese primete kod putnika prilikom ukrcavanja

    Sigurno ste primetili da vas stjuardese pažljivo odmere prilikom ukrcavanja u avion, a za to postoji nekoliko dobrih razloga.

    "Vilinski dimnjaci" Kapadokije: Manje poznata atrakcija koju morate da vidite

    "Vilinski dimnjaci" u kapadokijskoj Dolini ljubavi su druga po redu turistička atrakcija ove regije, odmah nakon leta balonom.

  • Preporučujemo
    Ljuske od jaja mogu da postanu sjajno sredstvo za čišćenje! Ljuske od jaja mogu da postanu sjajno sredstvo za čišćenje!

    Umesto da bacite ljuske od jaja posle pripreme obroka, možete ih pretvoriti u moćnog saveznika za čišćenje. Ljuske su odlične za uklanjanje tvrdokornih naslaga i mogu da doprinesu prirodnom sjaju površina u vašem domu.

    Sprečite pojavu vlage i kondenzacije uz jednostavan savet! Sprečite pojavu vlage i kondenzacije uz jednostavan savet!

    Kondenzacija je čest problem u domaćinstvima koji može da izazove ozbiljne posledice. Pojava vlage usled kondenzacije često vodi do stvaranja buđi, što može negativno da utiče ne samo na zdravlje svih članova domaćinstva, već i na estetiku unutrašnjeg prostora i celokupnu vrednost nekretnine. Vlažni zidovi, prozori i uglovi prostorija stvaraju idealne uslove za razvoj buđi i gljivica, što može prouzrokovati različite respiratorne probleme, alergijske reakcije i druge zdravstvene tegobe…

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.16 116.98 117.80
    CHF 123.81 124.68 125.56
    USD 109.18 109.95 110.72
  • Povezani članci
  • Čorba sa pečurkama i piletinom

    Možda već pravite čorbu sa piletinom ili sa pečurkama, ali ako do sada niste spojili ove ukuse, sada je idealan trenutak da to isprobate. Ova sjajna okrepljujuća čorba savršeno odgovara ovom periodu godine, kada kraj oktobra donosi hladnije dane i potrebu za toplim, hranljivim jelima.




    24-10-2024 | 11:37 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstock, elena.hramowa

     

    Sastojci:


    500 g pilećeg filea

    250 g pečuraka

    2-3 mlada luka

    1 šargarepa

    1 crni luk

    2 čena belog luka

    1 l pileće supe (ili vode)

    200 ml pavlake za kuvanje

    2 kašike brašna

    2 kašike maslinovog ulja

    So i biber po ukusu

    Svež peršun za dekoraciju


    Priprema:


    Pileći file iseći na kockice, posoliti i pobiberiti po ukusu. U velikom loncu zagrejati maslinovo ulje. Dodati iseckan crni luk i pržiti dok ne postane staklast. Dodati beli luk, mladi luk, šargarepu i pečurke, pa sve zajedno dinstati dok povrće ne omekša. Dodati piletinu u lonac i pržiti dok ne postane zlatno braon. Dodati brašno i promešati da se sve sjedini. Polako dodavati pileću supu (ili vodu), mešajući konstantno da se ne stvore grudvice. Kuvati čorbu na srednjoj vatri dok ne proključa, zatim smanjiti vatru i kuvati još 15-20 minuta dok se svi ukusi ne sjedine. Dodati pavlaku za kuvanje, promešati i kuvati još nekoliko minuta dok se čorba ne zgusne. Servirati toplo, ukrašeno svežim peršunom. Uživajte u ukusnoj i kremastoj čorbi sa piletinom, pečurkama i mladim lukom!


    PRIJATNO!

  • Pročitajte i...
    Aromatični krompir sa ruzmarinom Aromatični krompir sa ruzmarinom

    Ovaj recept za aromatični krompir sa ruzmarinom savršen je kao prilog za jela sa mesom ili kao lagano vegetarijansko jelo. Kombinacija mirisnog ruzmarina i pečenog krompira donosi divnu hrskavu teksturu i bogat ukus.

    Veganske tortilje Veganske tortilje

    Veganske tortilje će obožavati i veliki gurmani, ali i ljubitelji mesa...

    Gulaš Gulaš sa junetinom i pečurkama

    Kako nam se bliži zima i sve je hladnije napolju, tako i mi sve više žudimo za jačom hranom i poznatim receptima. Gulaš sa pečurkama uvek je sjajna ideja za ručak, a preporuka je da ga poslužite uz testeninu ili krompri pire.

    Profiterole Profiterole: Omiljena poslastica!

    Ovi kolačići jednostavno osvajaju – probajte ih i otkrijte njihov savršeni spoj ukusa, kreme i sočnosti...

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: