Carski ražnjići
Uživajte u carskom jelu.
04-06-2015
|05:11
Uživajte u carskom jelu.
Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 5.5.2014. - 12:21:00

(Foto:bigstock/Yastremska)
Sastojci:
- Pileće belo meso
- pileća džigerica
- svinjetina (krtina)
- sveži šampinjoni
- crni luk (manje glavice)
- dimljena slanina
- beli luk
- začin C
- ulje
Priprema:
Piletinu i svinjetinu iseći na manje kockice. Pileću džigericu očistiti od žilica i razdvojiti na posebne komade.
Piletinu, svinjetinu i džigericu staviti u smesu napravljenu od ulja, začina i gnječenog belog luka da malo odstoji.
Šampinjone na četvrtine (ako su veći). Crni luk takođe iseći na četvrtine. Slaninu iseći na manje kockice. Na ražnjiće ređati naizmenično sastojke i peći na roštilju.