Carski ražnjići

Uživajte u carskom jelu.

04-06-2015

|

05:11

Uživajte u carskom jelu.

Autor/izvor: Naxi media
Datum objave: 5.5.2014. - 12:21:00

Carski ražnjići
(Foto:bigstock/Yastremska)

Sastojci:
- Pileće belo meso
- pileća džigerica
- svinjetina (krtina)
- sveži šampinjoni
- crni luk (manje glavice)
- dimljena slanina
- beli luk
- začin C
- ulje

Priprema:
Piletinu i svinjetinu iseći na manje kockice. Pileću džigericu očistiti od žilica i razdvojiti na posebne komade.

Piletinu, svinjetinu i džigericu staviti u smesu napravljenu od ulja, začina i gnječenog belog luka da malo odstoji.

Šampinjone na četvrtine (ako su veći). Crni luk takođe iseći na četvrtine. Slaninu iseći na manje kockice. Na ražnjiće ređati naizmenično sastojke i peći na roštilju.