Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Tony Cetinski - Cuvam Ljubav

Noć uz Naxi
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • Beorunners okupio više od 100 ljubitelja trčanja

  BEO Shopping Center i naš proslavljeni atletičar Mihail Dudaš predstavili su u subotu Beograđanima „BEOrunners“ program trčanja.
  25-08-2021 | 14:16 | Autor/Izvor: Naxi media-Confluence PR- BEO Shopping Center

  Foto: Confluence PR- BEO Shopping Center PR

   

  To je potpuno besplatan program trčanja koji se održava svake subote, a na koji se mogu prijaviti svi oni koji vole ovu sportsku disciplinu. Prvom treningu je prisustvovalo više od sedamdesta trkača od prijavljenih 116, koji su uz nadzor Dudaša i njegovih profesionalnih trenera, uživali u trčanju na ruti na otvorenom – BEO Shopping Center, park Šumice i nazad do BEO centra. Tom prilikom podeljene su i prve članske karte koje će voditi sve učesnike do ostvarenja njihovih trkačkih ciljeva, ali i do vrednih popusta na asortiman sportske opreme i suplementacije u BEO SC.

  „Jako sam zadovoljan nivoom energije i entuzijazmom ljudi na prvom treningu i njihovom željom da naprave novi korak ka zdravim navikama. BEO šoping centar, treneri i ja smo se potrudili da im na prvom treningu damo dodatnu motivaciju u tom pravcu i siguran da će subota postati sinonim za „BEOrunners“, izjavio je nakon prvog treninga Mihail Dudaš.


  (Foto: Confluence PR- BEO Shopping Center)


  „BEOrunners“ je besplatan programa trčanja koji je namenjen kako apsolutnim početnicima u trčanju, koji se do sada nisu oprobali u ovoj rekreativno-atletskoj disciplini, tako i naprednim početnicima koji praktikuju neki od rekreativnih sportova ili su trčali trke na 5, 10km ili čak polumaraton, ali u sopstvenoj režiji sa namerom da od njih napravo aktivne trkače.

  Pozivamo sve koji žele da budu deo „BEOrunners“ tima, da nam se pridruže subotu 28. avgusta u 10 časova, na drugom treningu, koji počinje na platou ispred BEO Shopping Centera. Potrebno je samo svoju prijavu poslati porukom u inbox na profilima Facebook i Instagram BEO Shopping Centera.

  O programu:

  "BEOrunners" program trčanja je godišnji, grupni program vežbanja na otvorenom i otvoren je za sve od 18 do 65 godina. Treninzi se odvijaju subotom od 10 časova u trajanju od 45 do 90 minuta u zavisnosti od kategorija i uz definisane maršute od BEO Shopping Centera pa sve oko parka Šumice i nazad do centra. Sami treninzi počinju zagrevanjem na platou ispred BEO Shopping Centra, nakon čega se kreće sa trčanjem, a završava istezanjem na startnoj lokaciji. Na ovaj način polaznici dobijaju sveobuhvatan program kroz koji će razviti zdrave navike, a koji će im pomoći da ojačaju i unaprede svoju fizičku formu i zdravlje generalno, a uz to se i super zabave u sjajnom društvu i sa ljudima koji dele slična interesovanja.

 • Pročitajte i...
  Beo rođendanska žurka uz Sašu Kovačevića Beo rođendanska žurka uz Sašu Kovačevića

  Proslavite drugi rođendan BEO Shopping Centera u duhu Brazila, latino plesa i karnevalske atmosfere!

  Savršen spoj domaće visoke mode i najvećih modnih brendova u Ušće, Beo. Mercator i Delta City šoping centrima Savršen spoj domaće visoke mode i najvećih modnih brendova u popularnim šoping centrima

  Belgrade Fashion Week je kultna modna manifestacija u zemlji koja okuplja sve pasionirane ljubitelje mode. Ove godine pored svog tradicionalnog programa i revija poznatih domaćih dizajnera u okviru Belgrade Fashion Week-a biće oragnizovane i mnogobrojne revije, kastinzi, izložbe, pop up radnje, ali i prikazani najnoviji trendovi u šoping centrima UŠĆE, BEO, Mercator i Delta City, koji predstavljaju svojevrsne modne community destinacije i mesta koja Beograđani rado posećuju. Cilj je približiti unikatni sjaj visoke mode mestima koji predstavljaju izvor modnih trendova i inspiracije za većinu stanovništva, stilski ih uklopiti i kroz tu sinergiju pokazati kako možemo unaprediti sopstveni kreativni izražaj.

  Izložba Žene: Vek promene uz zanimljiv prateći program Izložba "Žene: Vek promene" uz zanimljiv prateći program

  Izložba fotografija društva National Geographic “Žene: Vek promene”, koja se održava u Beogradu u beogradskim šoping centrima od 4. do 18. marta ima za cilj da u toku meseca kada se obeležava praznik posvećen ženama podseti publiku u Srbiji na pravo značenje 8. marta, pruži osvrt na poziciju žena u modernom društvu i podari inspiraciju za promene. Izložba “Žene: Vek promene” pokazaće nam slikom na koji način se menjao položaj žene kroz vreme, a dvonedeljnu postavku pratiće i bogat program radionica, seminara, panel diskusija organizovanih u saradnji sa Centrom za biopolitičku edukaciju. Deo pratećeg programa je i tematski mini-festival dokumentarnih filmova kanala National Geographic, koji će se emitovati u Cineplexx bioskopima. Svi programi su besplatni, a pošto je broj mesta ograničen zainteresovani bi trebalo da se prijave na društvenim profilima odgovarajućih tržnih centara.

  Postani trkač uz Beorunners program trčanja Postani trkač uz Beorunners program trčanja

  Koliko puta ste sebi izgovorili rečenicu „od sledeće nedelje krećem da trčim“? Koliko puta ste želeli da istrajete u toj odluci, a onda se desi da iz nekog razloga izgubite motivaciju i ne načinite ni prvi korak? Prioritetnijih stvari svakako ima, ali zato je BEO Shopping Center odlučio da kreira jedinstven program za rekreativne trkače i buduće trkače u nameri da im pruži dodatnu inspiraciju i razlog da konačno istraju u svojoj odluci.

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: