-
Poslednjih 5 pesama
- Riblja čorba - Jedino moje
- Crvena jabuka - Ima nešto od srca do srca
- Tajči - Dvije Zvijezdice
- Vlado i Rodja - Draga
- ITD bend - Lagano Umirem
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
Keks od grčkog jogurta
Jednostavan biskvit koji može da bude lagana đačka užina, posluženje za goste ili dodatak uz obrok...
-
Zdravlje
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
Tajna dugovečnosti: Hrana koja potencijalno može da nam produži život!
Stručnjak za dugovečnost Dan Buetner već 20 godina proučava šest svetskih Plavih zona, uključujući oblasti u Grčkoj, Kostariki i Japanu, gde stanovnici imaju čak deset puta veću verovatnoću da dožive stotu godinu nego prosečan Amerikanac.
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
Kulinarsko saveti za savršenu testeninu koji vam možda nisu poznati!
Iako se čini da je kuvanje testenine najjednostavniji kulinarski zadatak, verovatno vam se bar jednom dogodilo da bude prekuvana, bezukusna ili potpuno neukusna. Uz ovih pet proverenih saveta, takve greške možete lako da izbegnete, a samo je važno da pratite svaki korak.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.67 125.55 126.43 USD 98.15 98.84 99.53
-
Atelje 212: Popusti u maju i junu
Pozorište Atelje 212 pripremilo je niz popusta tokom maja i juna.
25-05-2017 | 11:39 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Naxi media, Željka Dimić
Kupovinom karata u periodu od 24 - 31. maja ostvarujete popust na regularnu cenu karte, a popusti će važiti i za sve predstave u junu.
Repetroar možete pogledati OVDE.
-
Pročitajte i...
Svetski dan knjige: Nabavite omiljene knjige po izuzetnim cenama!
Svake godine, 23. aprila, čitava planeta odaje počast knjizi – tom tihom saputniku koji nas uči, zabavlja, pokreće na razmišljanje i vodi u svetove koji prevazilaze granice svakodnevice. Svetski dan knjige i autorskih prava, koji je ustanovio Unesko, slavi pisce i čitaoce, ali i ideju da je znanje univerzalno pravo, dostupno svima.
Okov slavi 5 godina u Srbiji: Ne propustite veliku rođendansku akciju!
Ove subote i nedelje, 16. i 17. marta, kompanija Okov obeležava pet godina uspešnog poslovanja u Srbiji specijalnom rođendanskom akcijom. Kupci su pozvani da se pridruže proslavi i iskoriste najmanje 15% popusta na celokupan asortiman, uz dodatne popuste na preko 200 proizvoda.
Predstava Rolerkoster Ateljea 212 dobila je prestižne nagrade na festivalu u Banja Luci
Predstava Rolerkoster Jelene Kajgo u režijii Milice Kralj, osvojila je priznanja na 25. Teatar festu „Petar Кočić“ u Banja Luci, saopštavaju iz Ateljea 212.
Premijera predstave Otac u Ateljeu 212
Premijera predstave Otac zakazana je na Svetski dan pozorišta 27. marta u 20h na sceni Mira Trailović pozorišta Atelje 212.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: