-
Poslednjih 5 pesama
- Leo Martin - Odiseja
- Mišo Kovač - Ostala Si Uvijek Ista
- Zdravko Čolić - Južnjaci
- Riblja čorba - Lutka sa naslovne strane
- Bijelo dugme - Sve Ce To, Mila Moja..
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Grčka salata sa lubenicom
Ova neobična salata će vas okrepiti i savršeno će se uklopiti uz zdrave obroke, ribu i piletinu.
-
Zdravlje
Deset namirnica bogatih biotinom (vitamin B7)
Biotin (poznat i kao vitamin H ili B7) je vitamin B kompleksa koji pomaže telu da hranu pretvori u energiju. Takođe ima važnu ulogu u održavanju zdravlja očiju, kože, kose, mozga i jetre. Biotin je rastvorljiv u vodi, što znači da se ne skladišti u telu – zbog čega je važno redovno ga unositi putem ishrane.
Pet svakodnevnih navika zbog kojih možda ubrzano starimo
Da li vam se ponekad čini da vas potraga za večnom mladošću zapravo ubrzava proces starenja? Dr Amir Kan, britanski lekar i saradnik NHS-a, podelio je pet navika koje svakodnevno praktikujemo, a koje bi mogle „tiho postaravati naš mozak“ — i neke od njih bi vas mogle iznenaditi, jer ih verovatno nesvesno ponavljate svaki dan.
-
-
Putovanja
Tri evropske prestonice uskoro će biti povezane direktnim vozom!
Tri od najuzbudljivijih evropskih prestonica – Prag, Berlin i Kopenhagen – biće povezane direktnom železničkom linijom, a nova usluga bi mogla da zaživi već na proleće 2026. godine. Tačnije, planirano je da prvi voz krene 1. maja 2026.
Ovo je najbolji grad na svetu trenutno — prema izboru Travel + Leisure
Magazin Travel + Leisure objavio je rezultate godišnjih nagrada World’s Best Awards za 2025. godinu, a na sam vrh liste najboljih svetskih gradova našao se jedan prelepi meksički grad — San Miguel de Allende.
-
Preporučujemo
Koliko često bi zapravo trebalo da peremo kuhinjske krpe?
Kuhinjske krpe se ne koriste samo za sudove – često njima brišemo ruke, radne površine, pa čak i ostatke hrane. Nakon toga ih obično zgužvamo i ostavimo da vise preko stolice, radijatora ili na nekom uglu radne ploče. Ali koliko često ih zaista operemo?
Sirće kao fantastičan trik: Najlakši način da vam hrana ostane sveža
Neretko nam od ručka ostanu ostaci hrane. Ovu hranu možemo sledećeg dana da podgrejemo, ali i da je iskoristimo za neka druga jela... Međutim postavlja se pitanje kako da nam hrana ostane sveža, a ovo je posebno važno u periodu kada su temperature izuzetno visoke... Interesantno je da postoji pametan trik koji može da učini da vaši ostaci traju duplo duže - uz pomoć namirnice koju verovatno već imate u kuhinji: sirćeta.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.81 125.69 126.57 USD 99.13 99.83 100.53
-
50. izvođenje Urnebesne tragedije
Predstava Ateljea 212 Urnebesna tragedija po tekstu Dušana Kovačevića, a u režiji Marka Manojlovića biće izvedena jubilarni 50. put, 29. marta.
27-03-2019 | 13:15 | Autor/Izvor: Naxi media-Atelje 212
Foto: Bigstockphoto-Deyan Georgiev
Predstava je izvedena na sceni Mira Trailović Ateljea 212, 10. novembra 2017. godine, uloge u popularnom komadu Dušana Kovačevića tumače: Branimir Brstina, Nebojša Cile Ilić, Anica Dobra, Amar Ćorović, Katarina Žutić, Sonja Kolačarić, Bane Trifunović, Bane Zeremski, Rade Nikolić.
Pogledajte repertoar pozorišta za mesec april.
-
Pročitajte i...
Predstava Rolerkoster Ateljea 212 dobila je prestižne nagrade na festivalu u Banja Luci
Predstava Rolerkoster Jelene Kajgo u režijii Milice Kralj, osvojila je priznanja na 25. Teatar festu „Petar Кočić“ u Banja Luci, saopštavaju iz Ateljea 212.
Premijera predstave Otac u Ateljeu 212
Premijera predstave Otac zakazana je na Svetski dan pozorišta 27. marta u 20h na sceni Mira Trailović pozorišta Atelje 212.
Otac nova predstava Ateljea 212
U Ateljeu 212, na Sceni „Mira Trailović“ počinju probe komada „Otac“ Florijana Zelera, autora koga svetska kritika smatra jednim od najuzbudljivijih dramskih pisaca našeg vremena.
Završen 16. Kustendorf: Drvo života za Dušana Kovačevića
Dodelom nagrada završen je 16. po redu filmski festival Kustendorf, koji se ove godine održavao od 25. do 29. januara pod sloganom „Umetnost iznad svega“.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: