Slušate: Popodne sa Milošem Lazićem

Pesma: Toše Proeski - Vo kosi da ti spijem

Popodne sa Milošem Lazićem
Naxi Radio
 • Povezani članci
 • 5 iz muzičkog!

  Naxi radio i Dexyco dele petice pre svih i to za odlično znanje iz muzičkog!
  22-08-2023 | 15:30 | Autor/Izvor: naxi media

  Foto: Naxi media


  ***U skladu sa članom 229. Zakona o obligacionim odnosima, Naxi radio ovim putem izdaje javno obećanje nagrade za kandidata koji postigne rezultat u skladu sa dole navedenim pravilima.

  Zadatak je sladak i lak: Ko peva ovu dečiju pesmicu (U svetu postoji jedno carstvo, Kad si srećan, Razbole se lisica...)? Deo pesmice će pevati naše najveće muzičke zvezde koje svakodnevno slušaš na Naxi radiju. Na tebi je da prepoznaš glas muzičara koji je otpevao tu poznatu dečiju pesmu i nagrada je tvoja -  Dexyco "START set za školu" koji sadrži anatomski ranac, punu pernicu i kompletan pribor neophodan za uspešan početak školske godine. 


  Prijavi se za učešće na email info@naxi.co.rs (ime, prezime i broj telefona) i opremi svog školarca. Nagrađivanje počinje 28. avgusta i traje do 1. septembra u emisiji Dan sa Danijelom Milošević.

  Spremi se za 5 iz muzičkog na Naxi radiju!

  PRAVILA NAGRADNOG KVIZA "5 IZ MUZIČKOG"

  Član 1: ORGANIZATOR
  Nagradni konkurs "5 iz muzičkog" priređuje i organizuje: NAXI Radio (u daljem tekstu: Organizator).
   
  Član 2: TRAJANJE, SVRHA I MESTO SPROVOÐENJA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradno takmičenje se održava od 28. avgusta do 1. septembra, a odnosi se na slušaoce Naxi radija.

  Član 3: PODRUČJE PROMOCIJE
  Promotivni materijali će biti dostupni na Naxi radiju, Facebook stranicama Naxi radija i Naxi portalu.
   
  Član 4: NAGRADE
  Nagradu obezbedjuje Dexyco.

  Član 5: PRAVO UČESTVOVANJA
  Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva fizička lica starija od 18 godina s prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, dok zaposleni kod organizatora i kao i članovi njihove uže porodice (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) nemaju pravo učestvovanja u nagradnom konkursu.
   
  Član 6: KAKO UČESTVOVATI U NAGRADNOM KONKURSU
  Prijava za učešće u kvizu je putem email adrese info@naxi.co.rs (ime, prezime, broj telefona). Zadatak je da prepoznaš i kažeš tačno ime pevača koji je specijalno za ovu aktivaciju otpevao neku dečiju pesmicu. Tačan odgovor nagrađujemo Dexyco rancem punim školskog pribora.

  Član 7: ODABIR DOBITNIKA
  Proglašenje dobitnika će biti svakog dana tokom trajanja aktivacije u programu Naxi radija.
   
  Član 8: KAKO PREUZETI NAGRADU
  Nakon proglašenja pobednika, dobitnici su obavezni da ostave svoje podatke: ime, prezime i broj telefona. Nagrada se ne može zameniti za novac ili ustupiti na korišćenje.

  Član 9: UČESNICI U NAGRADNOM KONKURSU (USLOVI UČESTVOVANJA, PRIJAVA, SADRŽAJ)
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici prihvataju ova Pravila. Učestvovanjem u konkursu, učesnik prihvata i odobrava da se podaci koje pruži, (a ukoliko je učesnik i osvajač  nagrade, njegova priložena poštanska adresa i broj telefona), sačuvaju i koriste u svrhu održavanja i promocije ovog konkursa, PR objava, kao i za statističke i marketinške svrhe (slanje reklamnog materijala poštom, sms porukom, e-mailom). Organizator se obavezuje da dobijene podatke iz kontakt forme neće prosleđivati drugim fizičkim i pravnim licima osim darodavcu, isključivo u svrhu provere informacija radi preuzimanja nagrade.

  Član 10: PUBLICITET
  Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu, učesnici su saglasni da se, ako postanu dobitnici nekog poklona, njihovo ime i slika mogu od strane organizatora objaviti i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom i video materijalu.

  Član 11: POREZI
  Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

  Član 12: MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG KONKURSA
  Nagradni konkurs se može prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem zvaničnog portala Naxi radija.

 • Pročitajte i...
  Ko je Naxi tajanstveni glas? Ko je Naxi tajanstveni glas?

  Pažljivo slušaj Naxi radio i osvoji 10.000 dinara za praznični šoping sa Gift on card - Shopping centar ili Multibrand karticama.

  Nagradi zvezde tvoje škole Nagradi zvezde tvoje škole

  Oni su junaci našeg detinjstva i zvezde naše škole. Ona me je naučila da nikada ne kasnim na čas i da je svaka ocena za đaka.

  Vodimo te na koncert Nine Badrić Vodimo te na koncert Nine Badrić!

  Za Dan zaljubljenih Naxi radio ima najlepši poklon za tebe!

  Naxi rođendanski kviz Naxi rođendanski kviz!

  Novembar je naš rođendanski mesec! Kada Naxi radio slavi, svi dobijaju sjajne poklone!

 • Komentari

  Komentara: 0

  Postavi komentar: