-
Poslednjih 5 pesama
- Hari Mata Hari - Hej Kako Si
- Magazin - Opijum
- Zana - Majstor za poljupce
- Željko Joksimović - Zaboravljaš
- Colonia - Za tvoje snene oči
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Mekane kiflice sa kremom
Da li postoji neko ko ne voli kiflice sa kremom? Ako ih ranije niste pripremali, imajte na umu da je ovaj recept veoma jednostavan i da je teško da pogrešite sa njim.
Teleći gulaš sa paprikom
Recept za prave gurmane i ljubitelje kuvanih jela. Paprika ovom jelu daje posebnu aromu i sigurno će vam prijati u ovom periodu kada se lagano opraštamo od letnjih dana i ulazimo u jesen...
-
Zdravlje
Šta uzrokuje tamne podočnjake i kako ih ublažiti?
Tamni kolutovi ispod očiju (poznati i kao periorbitalna hiperpigmentacija) mogu se pojaviti iz više razloga - genetike, alergija, umora, dehidratacije i drugih faktora. Mada nisu opasni po zdravlje, mogu uticati na samopouzdanje. Postoje kućni i medicinski tretmani koji mogu pomoći u ublažavanju njihovog izgleda.
Da li je bundeva voće ili povrće i koliko je zapravo zdrava?
Večita dilema: da li je bundeva povrće? Ali ima semenke, pa znači da je voće? A da li se bundeva razlikuje od tikve ili tikvice? Dok provodite sate pripremajući pitu ili čorbu od bundeve, ovakva pitanja lako mogu da vam padnu na pamet...
-
Putovanja
Evropska prestonica sa najlepšim kruzer lukama na svetu
U poređenju desetina glavnih kruzer luka širom sveta, osiguravajuća kompanija AllClear je samo jednoj dodelila savršenih 100 poena - možete li pogoditi koja?
Jesenji šarm Pariza: Idealan period da posetite ovaj grad
Pariz je predivan u svako doba godine, ali tokom jeseni njegov šarm posebno dolazi do izražaja. Šetnje kroz zlatno lišće, miris kiše i toplih kroasana stvaraju neponovljivu atmosferu koja ovu sezonu čini nezaboravnom. Iskoristitite zato ovaj period i posetite grad koji će vas opčiniti svojom neverovatnom energijom.
-
Preporučujemo
Najlakši način da očistite peglu
Ako koristite peglu na paru, neophodno je da vodite računa, jer neadekvatna upotreba i izbegavanje čišćenja mogu da dovedu do pojave kamenca, buđi i oštećenja ploče.
Naučite da perete veš kao profesionalac i očuvate odeću!
Kažu da su pravila tu da bi se kršila, ali to nikako ne važi za pranje veša. Jedna pogrešna odluka može uništiti vašu omiljenu majicu ili pantalone zauvek. Kako da garderoba što duže ostane sveža i očuvana? Pratite jednostavna pravila...
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.36 117.18 118.00 CHF 124.70 125.58 126.46 USD 98.64 99.34 100.03
-
Zapečeni krompir sa ruzmarinom
Krompir napravljen na ovaj način može se služiti u salatu od sezonskog povrća.
09-08-2019 | 13:35 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstock- New Africa
Sastojci:
- kilogram krompira
- 1 glavica crnog luka
- 1 šargarepa
- ruzmarin
- so, biberPriprema: Krompir, šargarepu i luk očistiti i iseći, a rernu uključiti da se zagreva na 220 stepeni. Pripremljeno povrće poređati u pleh i dodati začine i malo ulja. Sve promešati i peći u rerni 30-40 minuta, dok kormpir ne porumeni.
-
Pročitajte i...
Naučnici razvijaju krompir otporan na toplotne talase
Kako klimatske promene utiču na Zemlju i useve koji se na njoj uzgajaju, budućnost nekih osnovnih namirnica, uključujući i nezaobilazni krompir, nalazi se pod pretnjom.
Jednostavan trik koji će sprečiti krompir da brzo proklija
Krompir je osnovna namirnica koju najveći broj nas konzumira više puta sedmično. Kako bismo osigurali da nam ova namirnica uvek bude dostupna, često skladištimo veće količine krompira i dešava se da nam zbog toga proklija.
Najskuplji krompir na svetu košta 500 evra po kilogramu, a razlog je specifičan
Na nedeljnom nivou gotovo da ne postoji porodica koja bar jednom na stolu nema neko jelo od krompira. Od klasičnog pomfrita, pirea, pa sve do paprikaša i musake, krompir nikako ne možemo da izbegnemo. Ali kako bismo to uspeli ako bi za kilogram krompira trebalo da izdvojimo otprilike 500 evra?
Ako na pravi način čuvate krompir on može da traje mesecima
I dok je krompir generalno prilično izdržljiv, ipak postoje ispravni i pogrešni načini za njegovo skladištenje.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: