-
Poslednjih 5 pesama
- Toše Proeski - Još i danas zamiriše trešnja
- Djordje Balašević - Slabo divanim madzarski
- Tutti Frutti Band - Ti me izludjuješ
- Petar Grašo - Ako Te Pitaju
- Smak - Daire
-
-
Propuštene emisijeOstale emisije
-
Preporučujemo
Fenomenalna čokoladna torta
Ko još može da odoli savršenoj čokoladnoj torti koja se topi u ustima... Pripremite je na najjednostavniji način, ušuškajte se i uživajte...
Pasta sa kukuruzom i slaninom
Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli pastu, a mnogi od nas je imaju na meniju skoro svake nedlje. Različite kombinacije ukusa mogu da razbiju monotoniju, a nije isključeno ni da vam baš ova kombinacija postane favorit.
-
Zdravlje
Grašak kao izvor zdravlja: Bogatstvo proteina i vlakana
Grašak je dugo bio potcenjen i često smatran „neukusnim“, ali ova moćna mahunarka poslednjih godina sve više postaje omiljeni deo nutritivnih obroka.
-
Putovanja
Španija kreće stopama Francuske: Uvode se nova pravila za pušače
Na plažama, autobuskim stajalištima i terasama barova verovatno više neće biti dozvoljeno pušenje.
Forbes proglasio najlepša sela na svetu - prvih osam nalazi se u Evropi
Kada je reč o slikovitim mestima i bajkovitim gradićima, Evropa nema premca. To potvrđuje i nova Forbes lista 50 najlepših sela na svetu, na kojoj prvih osam mesta pripada evropskim destinacijama.
-
Preporučujemo
Očistite zagorelo posuđe uz pomoć jednostavnih trikova?
Zagorelo posuđe može da predstavlja pravi izazov za čišćenje, a često se poseže za grubim priborom poput žičanih četki ili agresivnim hemijskim sredstvima. Ipak, postoje jednostavni i prirodni načini da ga očistite, bez oštećivanja posuđa – pritom su ekološki prihvatljivi i veoma efikasni.
Kako da operemo patike u veš mašini, a da ih ne oštetimo?
Patike su obuća koju često nosimo u različitim uslovima – tokom šetnje, vežbanja, pa čak i po kiši ili blatu – zbog čega se brzo zaprljaju. Ako planirate da operete patike u veš mašini, važno je da preduzmete nekoliko koraka kako biste ih zaštitili od oštećenja.
-
Kursna lista
Kupovni Srednji Prodajni EUR 116.35 117.17 117.99 CHF 124.50 125.37 126.25 USD 99.15 99.85 100.55
-
Zapečene tikvice u rerni
Napravite ukusan i zdrav ručak.
02-12-2016 | 14:44 | Autor/Izvor: Naxi media
Foto: Bigstockphoto-Elena Shashkina
Sastojci:- 1 kg tikvica
- 1 čaša kisele pavlake ili kiselog mleka
- 4 komada jaja
- so
- suvi začin
- ulje
- susam
- prezle
Priprema: Tikvice oljuštiti i iseći na deblje kolutove. Posoliti začinom i staviti da odstoji pola sata. Pleh pouljati i staviti u rernu da se zagreje. Jaja penasto umutiti i dodati kiselu pavlaku. Tikvice 1/2 ocediti svaku uvaljati u prezle, poređati kao za musaku u pleh prethodno zagrejan. Preliti polovinom fila. Ponoviti postupak sa tikvicama i ostatkom fila. Posuti susamom. Peći na 200 stepeni od 30 do 40 minuta. Služiti kao toplo predjelo ili glavno jelo uz dodatak. Dodatak može biti belo pileće meso ili faširane šnicle. -
Pročitajte i...
Čorba od slatkog krompira
Batat je izuzetno zdrava namirnica, ali ono po čemu se izdvaja je fantastičan, pun i slatkast ukus. Čorba od batata, kombinovana sa specijalnim začinima mnogima će postati favorit, nakon što isprobaju ovaj recept.
Salata sa junetinom i cveklom
Lagano, zdravo i ukusno, ova salata kombinuje svežinu, pun ukus junetine i blagu slatkoću cvekle u jednom izbalansiranom jelu.
Solyanka: Tradicionalna ruska čorba
Solyanka ima specifičan ukus, pa ako volite da eksperimentšete u kuhinji obavezno pripremite ovu sjajnu čorbu.
-
Komentari
Komentara: 0
Postavi komentar: