Slušate: Noć uz Naxi

Pesma: Massimo Savic - Dodirni Me Slucajno

Noć uz Naxi
Naxi Radio
  • Poslednjih 5 pesama
    1. Massimo Savic - Dodirni Me Slucajno
    2. Vlado i Rodja - Draga
    3. Nina Badrić - Ceznja
    4. Psihomodo Pop - Ja volim samo sebe
    5. Neno Belan - Rijeka snova
  • Beograd Uzivo
  • Propuštene emisije
    Ostale emisije
    1. Dušan Kaličanin - Četvrtak - Mojih 50
    2. 8. oktobar - 1 - Dodir noći
    3. 8. oktobar - 2 - Dodir noći
    4. 8. oktobar - 3 - Dodir noći
    5. Dušan Kaličanin - Sreda - Mojih 50
  • Preporučujemo
    Kokos kuglof Kokos kuglof

    Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...

    Kolač sa tikvicama i maslinama Kolač sa tikvicama i maslinama

    Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.

  • Zdravlje
    Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu Kako ostati budan bez kafe? Pet namirnica koje prirodno daju snagu

    Hrana je gorivo za telo i um, ali ne deluje svaka isto: dok one bogate šećerom izazivaju brzi skok i još brži pad energije, postoje namirnice koje pružaju postojan osećaj budnosti i snage. Neke od njih sadrže blagu dozu kofeina uz dodatne hranljive koristi, dok druge telu obezbeđuju prirodnu energiju i pomažu ćelijama da je efikasnije koriste.

    Ovo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina Ovo su poruke koje vam telo šalje kada nema dovoljno proteina

    Najmanje 10% dnevnog unosa kalorija trebalo bi da potiče iz proteina.

  • Putovanja
    Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve Najlepši evropski grad za posetu ove godine - mediteranski dragulj koji je osvojio sve

    Pariz, Berlin i Prag su već dobro poznate destinacije, ali prema izboru čitalaca magazina Condé Nast Traveller, najbolji grad za posetu u Evropi 2025. godine je - Valeta, glavni grad Malte.

    Prelepi azijski grad proglašen najboljom destinacijom po odnosu cene i kvaliteta ove zime Prelepi azijski grad proglašen najboljom destinacijom po odnosu cene i kvaliteta ove zime

    Post Office je otkrio destinacije na kojima putnici dobijaju najviše za svoj novac.

  • Preporučujemo
    Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok? Da li je bezbedno jesti smrznutu hranu kojoj je istekao rok?

    Pitanje koliko dugo smrznuta hrana ostaje bezbedna za konzumaciju često zbunjuje mnoge. Dr Deina Figure nedavno je u videu na Instagramu objasnila šta zapravo znači kada u zamrzivaču pronađemo namirnice kojima je istekao rok.

    Da li čuvate luk na pogrešnom mestu? Otkrijte najlakši trik za duži rok trajanja Da li čuvate luk na pogrešnom mestu? Otkrijte najlakši trik za duži rok trajanja

    Ako primetite da vam se luk pokvari već nakon nekoliko dana, verovatno ga ne skladištite pravilno. Mesto na kojem čuvate luk može značajno uticati na njegovu svežinu i trajanje.

  • Kursna lista
    Kupovni Srednji Prodajni
    EUR 116.36 117.18 118.00
    CHF 124.75 125.63 126.51
    USD 99.91 100.62 101.32
  • Povezani članci
  • Za prave gurmane: Pileći hamburger

    Pripremite domaći pileći hamburger.




    23-09-2016 | 12:34 | Autor/Izvor: Naxi media

    Foto: Bigstockphoto-Fudio


    Sastojci:

    - 4 lepinje
    - 4 fileta belog mesa (po 80 g)
    - 1 žumance
    - Pola kašičice senfa
    - 125 ml ulja + 100 ml za prženje
    - kašika sirćeta
    - so, biber
    - kašika ajvara
    - 2 paradajza
    - 1 krastavac
    - vezica rukole
    - 50 g brašna
    - 1 jaje
    - malo mleka
    - 100 g prezli
    - 100 g seckanih lešnika
    - 4 lista zelene salate

    Priprema: Pomešajte žumace i senf, dodajte ulje kap po kap, pa mutite tako da dobijete kremasti majonez. Umešajte sirće i ajvar, posolite, pobiberite i ostavite da se hladi. Zagrejte rernu na 175 stepeni. Paradajz, krastavac i rukolu operite i očistite, a zatim isecite za salatu. Presecite lepinje, pa ih zapecite pet minuta sa unutrašnje strane. Na jedan tanjir sipajte brašno, u drugom umutite jaje i mleko, a u trećem pomešajte prezle i lešnik. Meso prvo panirajte brašnom, zatim ga umočite u jaje i mleko, pa u prezle i lešnik. Pržite ga u vrelom ulju. Lepinju namažite majonezom, poređajte povrće, salatu, ubacite meso i poslužite.

  • Pročitajte i...
    Kokos kuglof Kokos kuglof

    Ako volite brze i mirisne kolače, ovaj jednostavan kokos kuglof biće vaš novi omiljeni desert za hladnije dane...

    Kolač sa tikvicama i maslinama Kolač sa tikvicama i maslinama

    Ako volite ukuse Mediterana i jela koja se brzo spremaju, ovaj slani kolač sa tikvicama, fetom i maslinama biće pravo otkriće za vas.

    Skuša u belom vinu Skuša u belom vinu

    Skuša je riba sa izraženijim, punijim ukusom, pa je važno da je pripremite na način koji ističe njen prirodni šmek, a da pritom ne bude previše jaka. Ovaj recept će vam sigurno pomoći u tome...

    Ramen na naš način Ramen na naš način

    Zaboravite na komplikovane, egzotične začine... Ovo je jednostavan, domaći ramen koji možete napraviti sa sastojcima koje već imate u kuhinji.

  • Komentari

    Komentara: 0

    Postavi komentar: